A RomEr bevette a MAHASZ listáját

A Romantikus Erőszak legújabb albuma, a Mindörökké Magyarország MAHSZ listáján a második helyre került! Az új CD hamarosan kapható lesz z újságárusoknál is.

Október 19-én jött ki a Romantikus Erőszak új CD-je, a Mindörökké Magyarország, ami a megjelenés hetében - Ákos és a Green Day friss albumai köze ékelődve - másodikként nyitott a MAHASZ (Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége) Top 40 lemezeladási listáján.
„Örülünk és nagyon köszönjük az utóbbi napokban hozzánk érkezett sok visszajelzést, amelyekből az derül ki, hogy a hazafiak és a honleányok tetszését elnyerte az új album” – közölte a nemzeti rock csapat.

„ A külön kartontokba is csomagolt CD már kapható vidéken az ismert nemzeti könyvesboltokban, Budapesten pedig a Turániában, a Viking boltokban, a Harcos Budapestben és Budaházy Gyuri Szkíta kézművesboltjában. Ha tehetitek nemzeti érzelmű boltokban vásároljatok, ezzel is támogatva őket! Mi is tisztában vagyunk vele, hogy sok városban nincs ilyen üzlet, sőt már sima zenebolt is alig, így október 26-tól két hónapon át a Mindörökké Magyarország az ország 350 nagyobb újságárusánál is kapható lesz Hammerworld CD Specialként, egyedi ajándékokkal. Ha nem látjátok kitéve, kérjétek az újságostól!” – adta hírül a RomEr.

A bandáról minden friss hír a nemrégiben megújult és az új lemez külsejéhez igazított honlapjukon található: www.romantikuseroszak.hu

http://zene.slagerlistak.hu/top-40-album-dvd-es-valogataslemez-lista

(Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Köszönöm a hivatkozást, kedves Ápoló!

#2

Már megrendeltem a neten!Smiling:)

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

17:00–17:30
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Budaházy

17:30–18:30

<<<Zene>>>

18:30–0:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!