Megjelent a Magyar Hang 10. száma

„Itt van az ősz, itt van újra…” És itt van a Magyar Hang jubileumi 10. száma is!

Ismét 42 oldalon, változatos tartalommal, és még mindig ingyenes letöltési lehetőséggel jelentkezik újra a kulturális magazin. Címlapon, és egy alapos, mindent tisztába tévő interjúval, az Egészséges Fejbőrrel, friss aktualitásokkal a Szkítiával, egy régi mesterség és a natúrkonyha életben tartójával, Nyers Csabával, számtalan könyv- és lemezborító alkotójával, Havancsák Gyulával, valamint a - már régen megígért - kulturális ajánló gazdájaként, a Magyar Menedék Könyvesház kínálatával.

A lap munkatársai az EF, a Kalapács, a Lord, a Dalriada koncertjein, a IV. Oi-kor kupán, és az Égi Zenekar Fesztiválon is jártak… Ezekről fényképes beszámolók olvashatók.

Ingyenes és regisztrációmentes letöltés: www.titkolt.hu

A magazin két előző száma szintén itt érhető el, a régebbi – még nyomtatásban megjelent – példányai pedig korlátozott számban az alábbi helyeken kaphatók: Budapesten a Harcos Budapest, a Viking Bolt, és a Rock Diszkont üzleteiben, vidéken, Békéscsabán, a Musicland Bt. lemezboltjában, valamint országszerte a nagyobb nemzeti koncerteken, fesztiválokon, a nemzetipolo.hu és a titkolt.hu standján. Az interneten keresztül a www.lel-records.com, a www.loyalty-records.com, a www.nemzeti.bolt.hu, és a www.titkolt.hu oldalakról is rendelhető.

Kellemes szórakozást!

(Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

13:00–16:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Mi Magunk

16:00–17:00

<<<Zene>>>

17:00–17:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!