is Offline Új dallal készül a Hungarica | Szent Korona Rádió

Új dallal készül a Hungarica

Polak, Węgier, dwa bratanki, vagyis "Lengyel, magyar két jó barát..." címmel készül az új Hungarica sláger. A dal különlegessége, hogy felét egy legendás lengyel énekes fogja énekelni, így mindkét rajongói tábor anyanyelvén hallhatja azt.

December 3-án jelenik meg az új Hungarica-album, a Test és vér, és annak egyik kiemelt fontosságú dala a lengyel-magyar barátságról, valamint a két hazaszerető nemzet történelmi kapcsolatáról szól majd - közölte a gitáros Mentes Norbert. - Vannak személyes élményeink is, kötődéseink lengyel barátainkhoz, mint például a két éve Katowicében adott koncertünk, ahol magyarul énekelték a dalainkat, vagy a hazánkban forgatott lengyel dokumentumfilm. Mindezek hatására írtuk meg ezt a dalt, majd felkértünk egy legendás lengyel énekest a közreműködésre. Ennek részleteivel nemsokára jelentkezünk - ígérte Mentes.

A fenti kép az új lemezt felvezető klip forgatásán készült. A különleges szereplőket és egy meglepetést is tartalmazó kisfilm október végétől lesz látható, a rendezője pedig Császár Tamás, aki a nagy sikerű Ide születtem című klipet is készítette.

A Hungarica hivatalos honlapját IDE kattintva érheti el.

Facabook oldalukat pedig IDE kattintva.

(Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

13:00–14:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Mi Magunk (ismétlés)

14:00–15:00

<<<Zene>>>

15:00–17:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!