Romantikus Erőszak - Itt az első videóklip az új lemezhez

Romantikus ErőszakRomantikus Erőszak

Hivatalos videóval mutatja be október 19-én érkező vadonatúj albuma, a Mindörökké Magyarország első dalát a hazafiak és honleányok egyik kedvenc bandája a Romantikus Erőszak.

A Visszatér című számhoz készített kisfilm bemutatásának mostani időzítése nem véletlen. „Pontosan 72 évvel ezelőtt, Székelyudvarhely visszavételével fejeződött be a honvédség bevonulása Észak-Erdélybe és a Székelyföldre, miután a II. bécsi döntés értelmében Magyarország visszakapta ezeket az elszakított területeket” – nyilatkozta Sziva Balázs, a csapat frontembere.

Ide kapcsolódó hír, hogy a napokban a magyar-szerb gúnyhatáron végre felavatják a Magyar Mártíromság Emlékművet, amely a Délvidéken lemészárolt negyvenezer magyar áldozatnak állít emléket. A Hatvannégy Vármegye Alapítvány megelégelve, hogy Magyarországon, amikor népirtásról beszélünk, csak a Holokauszt Múzeum tárja ki kapuját előttünk, úgy döntött, hogy a Kárpát-medence leginkább vérzivataros területén elkövetett magyarellenes genocídiumoknak állít emléket. Az avatón Waszlavik László és Vesztergám Miklós tárogatóművész mellett Sziva Balázs is eljátszik majd néhány akusztikus dalt.

A Mindörökké Magyarország című új RomEr lemez, már előrendelhető a zenekar weboldalán! Az előrendeléssel biztosan a korlátozott példányszámú első kiadáshoz lehet hozzájutni, ajándék óriásposzterrel és matricával, egyedi papírtokban és a kedvezményes pólós csomag is választható!

A CD megjelenéséhez kapcsolódó koncert október 19-én a Club 202-ben (Budapest XI. kerület, Fehérvári út 202.) lesz, ahol dedikáltatni is lesz lehetőség.

(Romantikus Erőszak; Deres.tv)

Comments

#1

Hát ez a dal sajnos elég langyosvíz lett,remélem az album jobb lesz,bár a zenekarok általában a legerősebb dalt szokták felvezetőnek kiválasztani és ez nem jót jelent Smiling Én mindig azon a véleményen voltam hogy Balázséknak még folkosabb,dallamosabb irányba kellene menni,ez nekem olyannak tűnik hogy negyedóra alatt megírták,ennél több van bennük és ezt már sokszor bizonyították.Mostanában mintha a mennyiséget előbbre helyeznék a minőségnél.De azért ezt a cd-t is meg fogom venni mint a többit.Én egy olyan romer albumot hallanék ahol a duda mellett sok hegedű,koboz,furulya,citera,tekerő,táltosdob van,persze a női vokálról nem megfeledkezve.A Szent Suhancokban Balázs meg nyomhatja ezt az oi muzsikát.Szóval bár a szöveggel azonosulok 100 %-ig,de zeneileg nekem kevés,akkor már inkább egy Ismerős Arcok,Dalriada vagy Ossian cd-t teszek a lejátszóba.Azért mert valaki a székelyekről énekel mondjuk,de összecsapja a zenét vagy tehetségéhez,korábbi munkáihoz képest gyenge zenét ír,ne kelljen már remeknek mondanom.De a fb oldalukon sokaknak tetszik a dal,úgyhogy ízlések és pofonok.Ami viszont még érdekesség az album kapcsán,az a dobos,Pap Koppány személye,ő az ex-Voice Of Justice énekes és egy ideje "főállásban" a német nacionalista metal csapat,a remek Moshpit énekese! http://www.youtube.com/watch?v=NxfsvulLktk Mind dobosnak,mind énekesnek kiváló.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

3:00–4:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Hegylakók (ismétlés)

4:00–5:00

<<<Zene>>>

5:00–7:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!