Hazafias fogadtatásban volt része Nagy Lászlónak Szegeden

Hazafias szurkolók Hazafias szurkolók

A Pick Szeged kézilabdaklub elnézést kért az MKB Veszprémtől, és elhatárolódott azoktól, akik a két csapat vasárnapi meccsén felháborító molinót helyeztek ki.
Ezzel az elhatárolódási versenyt megnyerték hazafias érzelmek pályáján. Pedig csak emlékeztették a simlisségére Nagyot.

A szegedi csapat vezetősége azután küldött bocsánatkérő levelet a Veszprémnek, hogy a hétvégi rangadón a hazai szurkolók egy csoportja meglehetősen ízléses feliratokkal várta a Pick korábbi átlövőjét, Nagy Lászlót.

A nézőtéren több olyan transzparens is megjelent, amellyel célzottan a Barcelona egykori kézisét találták meg. Akadt finomabb, mint pl. „Grande Laszlo! Szorít a spanyol csizma, lecserélted Navracsics papucsra?", de akadt durvább is: egy óriási molinón „A szíven szúrt város" és Nagy korábbi nyilatkozata, „...számomra csak a Barcelona és a Szeged..." volt látható, valamint maga a kézis, késsel a kezében. Az ügyben vizsgálatot is indított a Magyar Kézilabda Szövetség.

Éppen ezért a Szeged elnézést kért örök riválisától, mivel szeretnék, ha az utóbbi időben kialakult jó kapcsolat megmaradna a két klub között.

(Hír24)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

2:00–3:00
A Radics Béla emlékóra lehetőségéhez képest megpróbál átfogó képet adni a '60-as, '70-es, '80-as évek rockzenéjéről. Természetesen zenével illusztrálva ezeket a korszakokat. Nagyon sok együttes dalát csak koncertfelvételről lehet meghallgatni, mert az akkori hatalom nem adott nekik lehetőséget. "Majd akkor lesz lemezetek, ha vesztek a vasboltból " - hirdette a hatalom jeltelen képviselője. A műsor archívuma ITT érhető el.
('60-as, '70-es, '80-as évek magyar rockzenéje)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

3:00–4:00

Hegylakók (ismétlés)

4:00–5:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!