K1-világbajnok a 17 éves magyar lány

Világbajnoki címet szerzett Éltető Daniella a felvidéki WAKO K1-világbajnokságon - adta hírül Budomagazin. A 17 éves tokaji lány ezzel már öt stílusban vb-győztes.

A 65 kg-os kategória elődöntőjében az orosz Diana Kalatyevát verte egyhangú pontozással, ellenfelére kétszer is rászámoltak a 3x2 perces meccsen. A döntőben is orosz ellenfelet kapott, de Krisztina Filatova már második menetben feladta a mérkőzést, miközben rászámoltak, edzője bedobta a törölközőt.

„Örülök, hogy újra oroszok ellen sikerült bizonyítanom egy ilyen nagyszabású eseményen. Úgy érzem, hogy az első ellenfelem sokkal jobban helytállt és képzettebb volt, mint a honfitársa a döntőben, így az első körben bemelegítésként jó pörgőset bunyózhattam - mondta Éltető a győztes meccs után. A fiatal versenyző Facebook-oldalán is megköszönte a szurkolóktól kapott bíztatást. „Jó volt újra a ringben a magyar zászlót lobogtatni. Köszönöm a magyar szurkolótábornak és a csapatnak az óriási biztatást és a gratulációkat!"

Éltető korábban ebben K-1 szabályrendszerben Európa-bajnokságot nyert, vb-címet pedig muay thaiban, kickbox light contactban és low kickben, valamint kempo karatéban szerzett.

(SportGéza)

Comments

#1

Gratulálok Éltető Daniellának ehhez a remek teljesítményhez.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

0:15–2:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Budaházy (ismétlés)

2:00–3:00

<<<Zene>>>

3:00–6:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!