Őrzi előnyét a Debrecen

A 20. fordulóban ZTE-Haladás, Videoton-Debrecen és Ferencváros-Kispest találkozókat rendeznek!

Különösebb meglepetések nélkül lement a hazai első osztályú pontvadászat 19. fordulója, melyet a Győr Siófok elleni 4-1-es sikere nyitott meg. A hazaiakat a régi-új vezetőedző, Pintér Attila vezette sikerre a három gólt szerző Pátkaival. Szombaton a Kispest-Zalaegerszeg, a Paks-Újpest és a Kaposvár-Pápa találkozókon egyaránt 2-0 arányú hazai sikerek születtek, míg a Haladás ezt megtoldotta egyel a Vasas ellen (3-0). A listavezető Debrecen a hosszabbításban tudta csak megszerezni a győztes gólt a hősiesen küzdő Kecskemét ellen. A két vasárnapi meccsen a forduló slágereredményét kopírozták le a küzdő felek, igaz fordított felállásban, hiszen a Pécs-Ferencváros és a Diósgyőr-Videoton összecsapásokon is a vendégek nyertek 0-2-re.

A tabellát továbbra is a Debrecen (47 pont) vezeti a Győr (41), a Videoton (38) és a Kispest (35) előtt, tőlük valamelyest leszakadva a Pécs (29), Kecskemét (28), Paks (28) DVTK (27), négyes tanyázik. A 9. helyen áll a Ferencváros (22), a zöld-fehérekre szorosan tapad két másik zöld-fehér alakulat, a Haladás (21) és a Kaposvár (20), míg a kiesés elkerüléséért leginkább sorrendben a Pápa (18), az Újpest (18), és a Siófok (17) hadakozik. Jelen állás szerint másodosztályú tagságot érő helyen található a tulajdonosváltás közepén járó Vasas (17) és a bent maradásra nagy eséllyel nem pályázható Zalaegerszeg (7).

A héten rendezik a Magyar Kupa negyeddöntőinek a visszavágóit is, kedden Újpest-Baja 16 órakor és Debrecen-Kaposvár 17 órakor. Szerdán a Békéscsaba a Hungária körútra látogat, ahol 17.30-kor meccsel a csőd szélére jutott MTK-val, míg Győrben a Videoton játszik 18 órától.

A hosszúhétvégén sem maradunk hazai labdarúgás nélkül természetesen! A 20. fordulót pénteken este hatkor az Újpest-Kaposvár kiesési rangadó nyitja. Szombaton Vasas-Győr (15 óra), Siófok-Paks (16 óra), Kecskemét-Pécs (16 óra), Pápa-Diósgyőr (17.00) meccseket rendeznek. Ugyanezen a napon kerül sor a nyugati végek derbijére, a Zalaegerszeg-Haladás meccs 17.30-kor kezdődik a ZTE Arénában. Vasárnap két nagy rangadót is rendeznek, hiszen a tabella harmadik és első helyezettje, a címvédő illetve a listavezető játszik egymással, vagyis Videoton-Debrecen 16.00-tól. Este hattól pedig a forduló legnagyobb múltú párosítására kerül sor, a kilencedik helyezett Ferencváros a negyedik helyezett Kispestet fogadja, vélhetően teltház előtt úgy a hazai, mint a vendég oldalon, hiszen a XIX. kerületben is igen nagy a készülődés a meccsre a hírek szerint!

Lehet, sőt kell igazi focit nézni, de nem árt néha felállni a tv készülékek elöl, és élőben, a barátokkal együtt szurkolni kedvenceinknek! Irány a Stadion!


(Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

17:00–17:30
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Budaházy

17:30–18:30

<<<Zene>>>

18:30–0:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!