Mi lettünk a legnépszerűbb webrádió!

Már nemcsak a magunkfajták kedvence, hanem "hivatalosan" is :)Már nemcsak a magunkfajták kedvence, hanem "hivatalosan" is :)

Szeptemberben indult útjára a hazai webrádiók versenye, amiben olvasóink, hallgatóink segítségével először bejutottunk a döntőbe, majd elhozhattuk a Zene.hu legnépszerűbb webrádió 2008 címet és a vele járó díjakat. Köszönjük!

Ahogy a Zene.hu írja mai eredményhirdetésében:

"Megvan a legnépszerűbb webrádió: olvasóink trónra emelték a Szent Korona Rádiót. (...) A versenyt toronymagasan nyerte a Szent Korona Rádió."

(frissítés nov. 12-én, azaz másnap: Közben az idézet már nem stimmel, ugyanis a hivatkozott linken megváltoztatták a végeredményt közlő cikket. Mindegy, eredetileg ez volt kiírva, így meghagyjuk. Amúgy mást is megváltoztattak, arról később lehet, hogy írunk, de lehet, hogy nem foglalkozunk vele. Továbbá közzétették a további helyezéseket: 2. Megadance 3. PrivateBeat 4. Laza 5. Starmusic 6. MagyaROCK 7. Háló 8. PowerFM 9. Tranceteam 10. All-Star Oldies. Gratulálunk nekik is, attól függetlenül, hogy mit ír néhány rádió szerkesztője, vezetője, hallgatója különböző fórumokon.)

Ezúton is köszönjük olvasóink, hallgatóink segítségét, továbbá a Zene.hu olvasóinak, szerkesztőinek a lehetőséget. Ez mindenképpen a nemzeti oldal újabb győzelme, hogy egy nem radikális hangvételéről ismert honlapon "trónra emeltettünk".

A kétkedőknek

Szerencsére rengeteg bíztatást kaptunk, ami meglátszik a végeredményben is, de voltak olvasóink, hallgatóink, akik írták emailben, hozzászólásban, személyes üzenetben, hogy mennyire nem tartják jó ötletnek, hogy elindultunk a versenyen. Megkaptuk, hogy hozzájárulunk a Zene.hu meggazdagodásához, úgyis el fogják csalni és lebőgünk, másrészt meg, mit kezdünk a díjjal.

Az SMS-es szavazásoknak utána lehet járni, de ugyanúgy működnek, mint a sima emelt díjas SMS-es támogatás (amit sokan tanácsolnak nekünk), vagyis a legnagyobb százalékát a szolgáltató viszi el, elenyésző az összeg, ami a megrendelőnek jut. Nem is beszélve arról, hogy a díja ebben az esetben nagyon alacsony (125 FT+áfa) volt. Nem elhanyagolható az sem, hogy itt minden bizonnyal (pontos adataink nincsenek) nem százezres mennyiségű SMS érkezett, hanem mondjuk pár száz. Megsaccolva, körülbelül tízezer forint juthatott belőle a Zene.hu szerkesztőinek. Nevetségesen alacsony, tehát messze nem segíti elő a meggazdagodásukat. Lehet mondani, hogy támogattuk a szolgáltatót is, borzasztó.

Mi jár cserébe?

Már magát a versenykiírást is rengeteg honlap átvette, elég csak beütni a "legnépszerűbb webrádió" szöveget a keresőbe és megláthatjuk, hogy a rádiónk neve olyan helyekre is eljutott, ahova addig soha és a verseny után sem jutna valószínűleg. Rengeteg olyan olvasóhoz jutott el a rádiónk neve, bemutatkozása, akik nem a szó szoros értelemben vett törzsközönségünk, de legalább már így is hallottak rólunk, az általunk képviselt gondolatokról, a nemzeti zenekarokról. Soha nem lehet tudni, hogy hányakat fog meg úgy a nevünk, bemutatkozásunk, hogy aztán itt is "ragad". A többi pedig legalább már hallotta, hogy ilyen is van.

A nemzeti oldal honlapjaival jóban vagyunk, így a saját területünkön a hirdetés nem kerül semennyibe, de innen kitörni nagyon nehéz. Ismeretes, amikor ránk hivatkozva csak annyit írnak, mondanak a másik oldal médiumai, hogy "egy szélsőjobboldali honlap", nem említve nevünk. Tehát az ilyen "reklámokra" nem számíthatunk. Igyekszünk erőnkhöz mérten gerillareklámhoz folyamodni hallgatóink segítségével, amit lehet látni sok formában, de nyilván ez is kevés. Egyébként pedig hirdetni különböző honlapokon borzasztó összegekbe kerülne, amit egy önműködő (non-profit), elenyésző pénzmozgással rendelkező rádió nem engedhet meg magának. Ezt a Zene.hu-s díjat (300.000 forintos reklámlehetőség a honlapjukon) gyakorlatilag ingyen kaptuk, cserébe néhány SMS-ért.

Nyertünk még CD-csomagot is, arra kíváncsiak leszünk. Smiling

Korrektség

Arról meg, hogy "biztosan elcsalják"... Reméljük, most már elfelejti mindenki a hatalmas összeesküvés-elméleteket, a "mindenki ellenünk, aki nem velünk" nézeteket. Nyilván találkozhattunk már olyan helyzettel, amikor direkt, gyűlöletből elgáncsoltak, de ezek szerint a Zene.hu-nál korrekt, rendes szerkesztők vannak, akiknek ezúton is köszönjük a verseny örömét!

A továbbiakról

Miután a nekünk bizalmat és szeretetet szavazó hallgatóinknak, olvasóinknak köszönhetjük a győzelmet, ezért az eredménnyel, a díj felhasználásával kapcsolatos minden hírt közölni fogunk a honlapon.

u.i.: Sajnos nem látjuk, hogy kik szavaztak ránk, de a Zene.hu elvileg értékes nyereményeket sorsol ki a szavazók között. Mi így csak egyszerűen: köszönjük!

(Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Nagyon megérdemlitek. Jó munkát végeztek! Smiling Smiling

#2

(oups! most néztem meg a dátumot! Egy kicsit elkéstem? Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud )

#3

HAJRÁÁ! ÍGY TOVÁBB!

Gratulálok!
Smiling Eye-wink Smiling Eye-wink Eye-wink Cool

#4

Moderátor: zároltunk, te szerencsétlen. Kár volt időt pazarolnod a regisztrációra. És igen, mi lettünk a legnépszerűbb webrádió, még ha fáj is neked.

#5

Nagyon örülök nektek csak így tovább! emese

#6

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király gratulál a Szent Korona Rádió stábjának! Sugározzanak több Szeretet egy jobb és szebb világ érdekében, mely méltó Szent István Király örökségéhez!
Intelligenciával és erkölccsel győz a Királyság, a Király és a Szent Korona!

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

#7

Nagyon örülök neki én ugyan csak4darab rövid szöveges üzenetet küldtem,mivel nem kapok segélyeket hanem kétkezi munkából élek.De mégis az őröm nékem egy kis ürümmel is vegyül,még most is olyan ahogy nagyanyám elbeszéléseiből tudom,olyan mint a szabad europa,haza jövök gyorsan kattintok és hallgatom egy fülhallgatóval ,mig anyám nézi a josi barátot ,vagy valamelyik más deviáns állatságát.Sajnos nem ülhetek a gép előtt,hogy,ne hazugságot halljak,de jó lenne ha fogható lenne egy sima rádión.Épp most olvastam egy kis irodalmat amiből idéznék a teljes anyag letölthető a piratebay fájlmegosztó oldalon oda tettem fel a címe nemzetiszocialista irodalom bomusz talmud idézetekkel " Természetesen ott van a kellemetlen Internet, amelyet még nem irányítunk, de gyorsan haladunk abba az irányba, hogy azt is kezünk közé kaparintsuk. Hamarosan meghozzák politikus bábúink a 'gyűlöletbeszéd' törvényt, hasonlót ahhoz, amelynek meghozását Európában sikeresen keresztülvittük, úgyhogy az interneten sem mondhat senki olyasmit, amit nem hagytunk jóvá. A TV néző választók nem fogják kifogásolni, mert azt mondjuk nekik, hogy az új törvény megvédi őket a terrorizmustól. Akkorra elérjük az amerikai lakosság lefegyverzését is. És akkor, Cion bölcstársai, azt tehetjük velük, amit az orosz néppel tettünk. TV-s erőnkkel rávesszük őket, hogy megszavazzák saját lemészárlásukat.
Éljen sokáig a tömegmédia! Éljen sokáig a demokrácia! Éljen sokáig Cion győzelmes ereje!
© 1999 National Vanguard Books · Box 330 · Hillsboro ·WV 24946 · USA "
"Az emberek azért hiszik el olyan könnyen és szívesen a hazugságokat, hogy áldozatot ne kelljen hozniuk az eszméért, és ne kelljen szenvedniük az igazságért."Szálasi Ferenc

#9

Gratulálok a rádiónak és összes munkatársának! Ez az utóbbi idők egyetlen jó híre!

#10

én itt szerettem bele a magyar rock zenébe, addig mindenféle angol nyelvü zenét hallgattam, mostanában kezd a hallgatási arány minnél többet a magyar rock felé válni, tehát köszönöm szentkorona rádió, mondhatnám, hogy megváltoztattad életemet Laughing out loud

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

22:00–0:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Éjfél

0:00–0:15

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!