Ismét az ózdi randalírozó cigánybűnözőkről (+tv-felvétel)

A fajtajelleges kép nem az esemény helyszínén készültA fajtajelleges kép nem az esemény helyszínén készült

Egy ózdi Jobbikos beszámolója az ózdi gárdatoborzóról, a bejelentés nélkül randalírozó cigánybűnözőkről és az esemény hátteréről. Hogy nem történt tömegverekedés, az a rohamrendőrség jelenlétének volt köszönhető.

TAGTOBORZÓ AVAGY EGY ÓZDI VASÁRNAP MARGÓJÁRA

Adjon az Isten!

Előrebocsátom: nem voltam ott a vasárnap délutáni ózdi eseményen. De - a városi pletykákkal, és az azóta is hőzöngő kisebbséggel ellentétben - MEGBÍZHATÓ forrásból, az ózdi Jobbik elnökétől (Kisgergely András, aki egyben a Gárda területi dandárparancsnoka is - a szerk.) értesültem, mi is történt valójában a vasárnap délutánra tervezett Magyar Gárda tagtoborzás során.

Hogy akkor és ott mi játszódott le, gondolom nem kell elmesélnem senkinek. Már a történtek hatására is kinyílik a bicska minden jóérzésű magyar ember zsebében. Azt hinni erre már nem lehet rátenni még egy lapáttal. Tévedtem. Elég volt csak megnézni a városi televízió adását.

Ugyanis a helyszínre érkező tévések meginterjúvolták az egyik helyi cigány vezetőt, mit is gondolnak a Gárda ózdi jelenlétéről és miért is vannak ők most annyian a helyszínen. (ehhez csak hozzáteszem, hogy KÜLÖNJÁRATTAL vittek a helyszínre legalább két busznyi cigányt). A cigány vezető elmondta, hogy azért mentek oda, mert rettegnek a szélsőjobboldali, habzó szájú, vérben forgó szemű gárdistáktól. Akik - a televízió felvételei szerint - békésen, nyugodtan, a provokációkra nem reagálva álltak sorfalat a köpködő, ordítozó, a magyar népet kiirtással fenyegető cigányok sorfala előtt.

A cigány vezető továbbá hozzátette, hogy a CIGÁNYOK KÖZÜL SENKINÉL NEM VOLT FEGYVER (na erre szokták azt mondani, hogy én vagyok hülye vagy a tükör görbe?). Meg lehet ám nézni a helyszínen készült képeket, ahol minimum jókora husángot látni a cigánycsürhe kezében, azért csak ennyit, mert a bicskák elférnek a zsebben is ugye.... (kár, hogy a televízió arról nem készített felvételt, ahogy a városi parkolóban gyülekező cigányok kaszával, szamurájkarddal hadonászva indultak el magukat "megvédeni" az "agresszív" gárdistákkal szemben).

A végső "lebicskázás" a cigányvezető utolsó mondata volt, melyben kijelentette: ha nem volt elég Ózdnak kétszáz cigány, akkor majd hoznak ők ide ezret, háromezret vagy akár ötezret is!!!!

Na most már itt álljunk meg néhány szóra!!! Mi ez, ha nem nyílt, kimondott fenyegetés???? Fogalmazhatott volna így is: magyarok! Vagy kussoltok, és eltűritek, hogy kiraboljunk, megtámadjunk, megerőszakoljunk és meggyilkoljunk benneteket, a szeretteiteket, terrorizálják a kölykeink a ti gyerekeiteket, vagy elszabadul a pokol, és ha nem hagyjátok magatokat, hát fegyverrel fogunk kényszeríteni titeket!!!
És kérdezném: hol van ilyenkor a rendőrség? Hol vannak a politikusok? Azok a politikusok, akik a miskolci rendőrkapitányt az IGAZSÁG kimondásáért leváltották - volna, ha a tisztességes és becsületes magyar emberek támogatása nem mentette volna meg ettől a gyalázattól -, de a Kolompár Orbán-félék és az ózdi cigány vezetők fenyegetőzéseire a fülüket befogva kotródnak a helyszínről? Hol vannak a jogvédők, akik érdekes módon kizárólag a cigány jogokat védik? Úgy látszik a magyar jog már senki számára nem érdekes! Pedig ezt az országot MAGYARORSZÁGNAK hívják, és fogják hívni még legalább ezer évig is! Ebből az országból nem lesz Cigányország!!! Egy láthatatlan szál tartja már csak egyben azt a bizonyos cérnát! És a cérna bármikor elszakadhat! Mint dolgozó, becsületes emberek, követeljük, hogy állítsák vissza a halálbüntetést! Követeljük, hogy adjanak cselekvési jogot a rendőrségnek! Hogy békében, nyugodtan élhessünk, nevelhessük a gyermekeinket, és ne történjenek az olaszliszkai vagy a veszprémi esethez hasonló tragédiák egy bűnöző életmódú, iskolakerülő, munkanélküli, terrorizáló etnikum miatt!!!
Fogjunk össze egy szebb, élhetőbb, magyar jövő érdekében!

Szebb jövőt!!!

Minden ózdi polgár nevében egy ózdi Jobbik tag

Az Ózdi Városi Televízió kb. 40 perces felvétele

(Szent Korona Rádió)

Comments

#1

gkiller teljesen egyetértek veled mivelhogy én is ózdi vagyok!Látom én is a szennyt és a mocskot amit a politikusok nem akarnak meglátni!Bizony összefogás nélkül itt csak a pokol lesz!
Szebb Jövőt!

#2

Nemrég a buszon hallottam valami érdekeset! Egy vén cigány asszony óbégatott, hogy mi is volna a Magyarokkal a cigányok nélkül!! Nem durva?? Na nem is bírtam ki, hogy ne szóljak vissza, mert ez vérlázító! Meg is mondtam neki, hogy bizonyosan nagyon szar lenne nekünk, ha nem kellene nyolcszázezer olyan éhes szájat etetnünk, akik dolgozni nem akarnak lopnak csalnak hazudnak (tisztelet a kivételnek), hanem esetleg a ráfordított pénz a mi megélhetésünket javítaná! Nem értem ezt a halmozottan hátrányos helyzetű dumát sem!A családunk havi szinten kb 120 ezer forintból él, ebből iskola, kaja, ruha, gáz villany, víz, stb. A rászoruló kb ennyit kap, de a vizet, villanyt, fát lopja, a gyerek ingyen kapja a könyvet, és az ebédet az iskolában, a purgyé +pontokat kap a felvételin. Mi ez? Hátrányos helyzet?? Na ne röhögtessenek már!! Mivel a bűnözés megélhetési, azt nem büntetik, ezért úgy gondolom ez kőkemény pozitív diszkrimináció! Ja!!! Azt is hallottam már cigány szájból, hogy a ge*i magyar nem dolgozik rendesen, azért olyan kevés a segély!! Ha rajtam múlna megélhetési bűnözés törölve; gyes, családi munkaviszonyhoz kötve; Segély nuku, helyette közmunka(legalább nem volna csupa retek a városunk, mert már belepi Ózdot a szemét).Szebb jövőt!!

#3

Az, hogy nem volt a cigányoknál fegyver, az egy baromi nagy hazugság volt Seres, és Berki urak szájából.A buszra mind úgy szált fel a falka, hogy a kabát alatt ott volt a tőr a vipera stb. Remélem, végre felébredünk, és kiállunk az igazunkért, mert ez már több a soknál (sokknál). Ilyet még kimondani is, hogy Ózdon nincs cigánykérdés, vagy cigánybűnözés! Na ne vicceljünk már! Ha valaki itt él és jár a köztereken, pláne a külvárosi részeken, az csak azt tapasztalhatja, hogy Igenis mindkettő nagyon is létezik. Az utóbbi másfél évben három esetben voltam sértettje bűncselekménynek, abból háromszor volt az elkövető cigány! Mi ez ha nem cigánybűnözés. Ha az, hogy rühellem azokat akik ilyet tesznek rasszizmus, akkor rasszista vagyok. Szerencsétlen becsületesem élni próbáló cigányoktól is hallani már olyat (egyre gyakrabban),hogy már ők sem bírják saját fajtársaik életmódját! Az idő eljött a cselekvésre, össze kell fognunk, és meg kell mutatni, hogy van még bennünk annyi tartás, hogy megvédjük véreinket, vagyonunkat. Nem azért dolgozunk, hajtunk, hogy a kisebbséget eltartsuk, hanem a magunk boldogulásáért.Ecsinek írom, hogy valamelyik gárdistától kérjünk abból a félelmetes gyalásóból, és segítsünk ásni mi is, legalább hamarabb készen lesznek.

#4

Verbális atrocitás volt csak ?!?!?!?!?!
Március 15-én letartóztattak több embert Bp-en, mert azt kiabálta, hogy gyurcsányi takarodj. Kettős mérce. A cigányoknak lehet, a magyaroknak még kiabálni sem lehet.
Persze a cigányok nem szoktak fegyvert hordani maguknál. Hazudoznak, mint mindig. Nekünk még a nadrágzsebünket is átkutatják, ha tüntetés van. Ezeknek mindent szabad? Gyilkolni, fenyegetni, megfélemlíteni?

Fegyverbe magyarok ! A cigányok már felfegyverkeztek !

#5

Az egész riportról nekem egy ideillő, magyar közmondás jutott eszembe:

KI MINT ÉL, ÚGY ÍTÉL!!!!

Ennyit a Gárdától rettegő cigányokról.

Aki pedig olyan morált követ a cigányok közül, mint a Gárda, az bátran be is léphetne közéjük.

Csak nem kellenne az ilyen embernek megvárni a köztörvényes kolompárok, vagy a köztörvényes miniszterek engedélyét hozzá.

#7

én ózdi vagyok...
régóta be akarok lépni a gárdába!
most már tudom,az adást nézve hogy hibát követtem el...
MÁR RÉG BE KELLETT VOLNA LÉPNEM!!!!!!!!!!!!!!!
Testvéreim!Magyarok!
Álljunk végre a sarkunkra!
nem engedhetjük hogy eltiporjanak minket!
MI MAGYAROK VAGYUNK!
EZ A MI ORSZÁGUNK!
KÉREK MINDENKIT HOGY NÉZZEN TÜKÖRBE ÉS NÉZZEN SZEMBE A JÖVŐVEL!MIT LÁT?MIT?MI JÖVŐJE VAN HAZÁNKNAK,GYERMEKEINKNEK,ROKONAINKNAK?
HÖLGYEIM ÉS URAIM!MIT LÁTNAK?
A RENDŐRI ERŐ SZART SE ÉR!!
TÖRVÉNYEK KELLENEK!
Kisgergely Úr!személyesen jelentkezek magánál hamarosan,remélem olvassa az oldalt!!!!
ÉLJEN A GÁRDA!!!!!!!
ÉBREDJ MAGYAR!!!!!!!

#8

még hogy gyalogsági ásókkal vonul a Gárda...
na ezt meddig tarthatott kitalálni... azaz
ez már szánalmasan sz**...

undorító...
egyébként kedves tüntetők --- szerintetek most ezzel jót tettetek magatoknak???... most biztos mindenki mellétek állt....
jahh vagy nem... azta... akkor itt tényleg mindenki náczi...

undorító, szánalmas, ... így ássátok saját sírotok

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Sin City (ismétlés)

9:00–10:00
A műsor a megszokott hírelemző és vitaműsorok típusára épül fel: a szerkesztő híreket dob fel, amiket a műsorvezetők saját kényük-kedvük, vérmérsékletük és stílusuk szerint szétcincálnak.
(vitaműsor)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

10:00–12:00

Dél

12:00–12:15

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!