Magyar Jelen: Árpád-szobor avatás és Árpád emléknap a Hősök terén

A két hetente megjelenő újság ezúttal is számos érdekes, hiánypótló cikkel jelentkezik. Keresse az újságárusoknál a nemzeti ellenállás lapját! Ára mindössze 299 Ft.

Címlapon:

A Pomázon tartott Árpád-szobor avatása után Tóth Dávidot kérdeztük, az Árpád szobor alkotóját.

Toroczkai László: Valami véget ért

Mindenekelőtt a Magyar Sziget ért véget. Sorban a tizenkettedik. Lehetetlen próbálkozás lenne felsorolni most mindazt az élményt, amelyet az elmúlt 11 esztendőben megélhettem a Magyar Szigeteken. Visszatekintve elmondhatom, hogy volt csúcspontja, valahol a közepe táján, 2005 és 2008 között, de mégis a legkellemesebb emlékeim az első Magyar Szigetekhez fűződnek.

Egy harcos gondolatai:Tudat vesztés és függőség

Függő helyzetében csak lóg az ember, és nincs akarata. Ha lenne neki, és elég erős lenne, akkor megszüntetné ezt az állapotot. Aki bármilyen szenvedély rabja, az egyszerűen feladta önmagát, és leláncolta tudatát.

Fokozódó homoszexuális propaganda Szerbiában

A szerb társadalmat lehet (van is miért) mélységesen utálni, de tény, hogy patriarchális jellegénél fogva évtizedeken keresztül sikeresen megakadályozta a nemi elferdülések, perverzitások népszerűsítésének minden formáját. Ha semmi mást nem is, ezt az egyet lehetett benne tisztelni. Még a "szép" új világ beköszöntével, az uniós "értékek" beszivárgásával sem változott nagyon a helyzet. A pederasztiát megvető családpárti szerbek 2001-ben nagyon helyesen szétverték, vérbe folytották a Belgrád központjában kibontakozni próbáló buzeránsok menetét.

„Mert a szív győzni fog!”

A hét végén az interneten szerveződött Koppány Otthonvédő Csoport Budapestre, a Krisztina szállóba szervezett gyűlésére az ország különböző részéből érkeztek a tagok. A cél a csoport egyesületté alakítása volt, hogy minél hatékonyabban tudjanak az otthonok megvédéséért tenni. Céljaik között szerepel még a családok és az otthon megvédésén túl a földvédelem. Várják mindazokat tagjaik közé, akik azonosulni tudnak e célokkal és hatékonyan részt tudnának venni a csoport munkájában. Szükség van arra, hogy országos hálózattá alakuljon a csoport, így egyetlen család sem maradna érdekvédelem nélkül. Feladatukként jelölték meg munkacsoportok létrehozását és a nyitást azon szervezetek felé, akik ezeket az elveket képviselik. Jelen voltak a MAREVOSZ ( Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége) és a TAHSZ ( Történelmi Alkotmányunkat Helyreállítók Szövetsége ) képviselői.

A magyarországi cigányok korai története (XIV-XVII. század) - 5. rész

A 15. században a magyarországi lakosok nem rendelkeztek több ismerettel a cigányokról, mint a nyugat- európai népek. Magyarországon később következett el az az időszak, amikor már valóban együttélésről, gyakori érintkezésről beszélhetünk, de akkor sem az ország egész területén. Magyarország nem volt a cigányok tömeges migrációjának átmenő területe, s a Nyugat-Európában a 15. század elején megjelenő cigányoknak nem kellett szükségképpen érinteniük Közép-Európát.

... még számos érdekes és hiánypótló cikket olvashat a legújabb számban. Ha nem látja az újságárusnál a lapot, kérje!

(Magyar Jelen)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

15:00–17:30
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Hegylakók

17:30–18:30

<<<Zene>>>

18:30–21:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!