A magyargyűlölő devecseri cigányok találkozása a Betyársereggel

A két hetente megjelenő újság ezúttal is számos érdekes, hiánypótló cikkel jelentkezik. Keresse az újságárusoknál a nemzeti ellenállás lapját! Ára mindössze 299 Ft.

Címlapon:

Tyirityán Zsolttal beszélgettünk:

Sokan keresik a Betyársereget segítségkérő levelekkel, ami nem csoda, hiszen például, ahol cigányél, ott gond is van. Nyilván nem tud mindenhol a Betyársereg segíteni. Tulajdonképpen kiknek segítenek a betyárok?

Akkor megyünk, ha látjuk, hogy a sértettek felállnak és visszaütnek. Ez a legelső jele annak, hogy életképes az ember, akinek segítenünk kell. Aki ezt megteszi, az számíthat ránk.
Vona Gábort kérdeztük a Magyar Jelen lap számára az időszerű kérdésekről

Egy harcos gondolatai: A nagy fegyverpánik

Nyilván a mostani világuralmi rendszernek egyik legfőbb igénye, hogy a magyarhoz hasonlatos gyarmatokat abszolút demilitarizálja, amibe beletartozik a lakosság teljes lefegyverzése is. A túlpacifizált társadalmunkban már a gáz-riasztó fegyverek, és a légfegyverek is úgy élnek, mint a tömeggyilkosságok eszközei. Ezen társadalom tagjaiból kikerülő médiamunkások, aztán erre rá is tesznek egy lapáttal, amiből totális káosz alakul ki a témában.

Vajdaság nem Délvidék

A szerbiai alkotmánybíróság pár hete megállapította, hogy a “Vajdaság” Autonóm (?) Tartomány illetékességéről szóló törvény 22. rendelkezése nem áll összhangban az alkotmánnyal. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy például Újvidék többé nem fővárosa, hanem csak adminisztratív központja a tartománynak, emellett “Vajdaság” brüsszeli irodája nélkül marad (na, ettől aztán nem tudunk aludni). Továbbá az autonóm (?) tartomány a bíróság döntésének értelmében nem hozhat a technológiai fejlődésre vonatkozó stratégiát, nem létesíthet alapokat a csúcstechnológiai üzemek társfinanszírozására.

Lokodi Ferenc Attila: Hajnalhasadás

Életünk kegyelmi időszak, amelyért napi szinten hálát kell adni, mert bizony gyorsan telik, mi pedig egyre türelmetlenebbül és joggal keressük az utat, amelynek segítségével ráeszmélhetünk aranykori énünkre, amelyet a vaskori rendszer szolgái megpróbálnak feledtetni velünk. Mi mégis egyre feljebb, közelebb vágyódunk megváltott istenfiúi lényegünkhöz és ez így természetes. Az aranykor vajúdása aggodalom helyett bizakodásra ad okot és bátor életcélokat készít elő.

Kurultáj magyar törzsi gyűlés

Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvénye Bugacon - Augusztus 10-12. között rendezték meg Bugacon a Kurultájt, Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvényét. Bíró András Zsolt a főszervező az esemény előtt Budapesten a parlamentben beszélt a rendezvény jelentőségéről. Huszonnégy turáni tudatú törzs érkezett Budapestre és indult tovább Bugacra, a Kurultáj helyszínére.

A temerini fiúk még mindig a kegyetlen szerb börtönökben sínylődnek

Horváth Árpád egyike azoknak a temerini fiúknak, akik 2004 óta ülnek szerb börtönben, mert állítólag megvertek egy magyargyűlölő szerb drogdílert. A 10-15 éves büntetéseket pusztán azért kapták, mert magyarok. Eközben azt a szerbet, aki egy magyart gyilkolt meg Magyarkanizsán, mindössze 4-5 évre ítélték. Horváth Árpád édesapjával beszélgettünk a Kurultáj hagyományőrző rendezvényen.

... még számos érdekes és hiánypótló cikket olvashat a legújabb számban. Ha nem látja az újságárusnál a lapot, kérje!

(Magyar Jelen)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

8:00–9:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

9:00–10:00

<<<Zene>>>

10:00–10:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!