III. Honszerelem

A pályázat plakátja

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Egri Tagszervezete harmadik alkalommal hirdeti meg a Honszerelem vers és prózaíró pályázatát, melyre általános-, közép- és főiskolás tanulóktól várjuk a műveket.

Az írások témája bármi lehet, ami belefér a „Honszerelem” fantázianévbe. Ilyen például a Kárpát-medence bármely természeti szépsége; folyója, hegye, tava, települése, de hogy miért szeretünk itt élni, miért nem vágyunk külföldre, a trianoni békediktátum, az elszakított területek magyarsága, múltunk-jelenünk, hitünk, a jövőbe vetett reményeink mind-mind olyan izgalmas témák lehetnek, melynek csak az írói fantázia szabhat határt.

Minden értékelhető vers vagy próza szerzője meghívást kap a díjátadó előadásunkra ahol oklevéllel ismerjük el munkáját. A kiemelkedő alkotások elkészítői értékes könyvjutalomban részesülnek. Továbbá idén is jutalmazzuk azokat az iskolákat ahonnan a legtöbb alkotás érkezett.

Az elkészült műveket elektronikus levélben, december 3-ig kell beküldeni a [email protected] címre a szerző nevének, illetve iskolájának feltüntetésével.

(Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

15:00–17:30
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Hegylakók

17:30–18:30

<<<Zene>>>

18:30–21:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!