Ez a sors vár Magyarországra is

Kategóriák:

1960-ban az Egyesült Államokban mindössze két államban, Mississippiben és Dél-Karolinában érte el a négerek száma az egy harmadot. Tehát még ebben a két déli államban is két harmados többségben voltak az országépítő fehérek.

Akkor még a barnák (Amerikában a mexikóiakat, a Dél- és Közép-Amerikából invázíószerűen beözönlő, spanyol anyanyelvű, nagy többségében analfabéta illegális indián bevándorlókat jelölik így) a sárgák, indiaiak, arabok, mulattok (fekete-fehér keverék) chiggerek (csigger, azaz sárga-fekete keverék) és egyéb színesek száma statisztikailag nehezen kimutatható, jelentéktelenül kicsi volt.

Ötven év múlva az öngyilkos, saját sírját ásó amerikai liberális/cionista bel- és külpolitika hatására az arányok az alábbi módon változtak meg: az 50-ből tiszta fehérnek ma már csak 4 állam nevezhető: West Virginia, New Hampshire, Vermont és Maine, ezekben a lakosság 93-96 százaléka fehér maradt.

Innen hamarosan kiesik (vagy az elmúlt másfél év alatt már ki is esett) Vermont és New Hampshire, mert a jobb módú színesek felmenekülnek saját fajtársaik elől a fehérek közé az elnégeresedett, elbarnult, elszínesedett, bűnnel, kábítószerrel, mocsokkal és szeméttel telített New Yorkból és New Jerseyből, akik viszont nagy számú szakadt és segélyéhes néger, barna és egyéb színes rokonságot húznak maguk után. A helyzet így Vermont-ban és New Hampshire-ben is rövid idő alatt hasonlítani fog a Detroit-i, Bronx-i, Harlem-i, Memphis-i, Baltimore-i, Jersey City-i, vagy a Newark-i multikulturális állapotokhoz.

Kaliforniában, New Mexicoban és Texasban a fehérek száma 40 százalék körülire esett vissza - vagyis a zömében az Egyesült Államokat eltartó dolgozó fehérek adójából folyósított segélyekből élő színesek aránya ezekben az államokban már több mint 60 százalékra emelkedett.

A három, a gyász fekete színével jelölt, fehér ember számára ma már nehezen elviselhető, többségében négerek és barnák által lakott állam mellett a képen világos szürke színű államokban 2010-re már több mint 10 százalékra, a sötét szürkével jelöltekben pedig több mint egy harmadára nőtt a fehéreket szipolyozó színesek aránya.

A nyugati parti államokat, főleg Kaliforniát elözönlő kínaiak, sárgák és indiaiak valamivel kevesebb kiadást jelentenek a fehérek számára, mert közülük többen fizetnek adót, mint a semmit vagy alig fizető négerek, arabok vagy barnák, de ők viszont az amerikai közép- és felső oktatási intézményeket lepik el olyan nagy számban, hogy az amerikai fehér diákoknak alig marad az egyetemeken hely - és ez a jövő fehér emberének szintén összeférhetetlenségi és munkahelyi problémát, és az ezzel járó "ezek kitúrnak a saját hazámból-féle" rossz érzést okoz.

Jelenleg az USA-ban a lakosság kb. 51 százaléka fizet adót. Ezek zömmel fehérek. A másik fele, vagyis 49 százalék nem fizet semmit. Ezek pedig zömmel négerek vagy egyéb színesek, akik a fehérek által befizetett adókból nekik kifizetett segélyekből, élelmiszerjegyekből és egyéb ingyenes juttatásokból élnek. Az Obama kormány a jövő hónapban esedékes válsztásokra való tekintettel a szavazataikért cserébe a négerek és színesek és egyéb drogosok részére Kaliforniában 40 dolláros értékhatárig ingyenes marihuána osztogatást kezdett, más államokban ingyenes pizzát és trikókat osztogattak a demokrata párt fő támogatójának számító négereknek és a színeseknek, és az Obama adminisztráció az eddigi segélyek mellé még több millió darab ingyenes mobiltelefont is adott nekik, (az ingyenes vezetékes telefon és televízió mellé) a munkanélküli segély feltételeként az eddig kötelező munkahelykeresést nyilvántartó lapot pedig eltörölte, ezzel is biztosítván a munkanélküliek nagy többségét kitevő négerek és a színesek számára az időhatár nélküli munkanélküli segély folyósítását.

Viszont a mindenkori kormánynak ebből a fehér 51 százalékból kell - sok más kiadás mellett - az egész világ által megérdemelten utált Izraelt eltartania, finanszírozni két háborút, fenntartani és fejleszteni a hadsereget, kiegészíteni a nyugdíjakat, fizetni a külföldi segélyeket és a négereknek és a színeseknek jutatott, hónapról hónapra emelkedő irdatlan összegű szociális segélyeket. Az Egyesült Államok beismert adóssága jelenleg 16.2 billió, azaz 16 200 milliárd dollár, amit soha nem fog visszafizetni. A csőd már hosszú ideje garantált, csak a káosz kitörésének időpontja bizonytalan.

A fehérek számára az elviselhetőség határát már régen átlépett színesbőrű lakosság nagy száma a működőképesség határára, csődközeli állapotba lökte az egészségügyi ellátást, korrumpálta az igazságszolgáltatást, a szólás- és véleményszabadságot, a nyugdíjrendszert, a tömegtájékoztatást, lenullázza az oktatás színvonalát, az alapvető emberi jogokat, demoralizálja a hadsereget, lezülleszti a fiatalságot - vagyis teljesen ellehetetleníti és megbénítja egy egészséges társadalom működését. A liberalizmussal és a cionizmussal együtt a színesek a "kulturájukkal" szétrombolják azokat az értékeket, amelyekkel a fehér ember gazdaggá tette az Egyesült Államokat.

Summa summarum: a fehér ember bevándorlása naggyá tette, a színes ember bevándorlása elpusztítja az Egyesült Államokat.

Magyarországon a cigányok nagy mértékű szaporodása és az ezzel járó problémahalmaz az egyik legnagyobb társadalmi gond. Ha fenti cikkben behelyettesítünk egyes szavakat, akkor az amerikai helyzethez ijesztően hasonlító hazai képet kapunk.

Az Egyesült Államok színesbőrű problémájára hosszútávú megoldást csak az ország ketté válása egy fehér és egy színes lakosságú államra, vagy a négerek és a színesek a fehérektől távoli, őrzött területre való begyűjtése jelenthet. Nagy kérdés, hogy ez a jelen pillanatban merész vágyálomnak tűnő terv békésen, vagy egy véres polgárháború után valósul meg.

Volt már rá példa: nem csak a japánokat terelték táborokba a II. világháború alatt, hanem korábban az őslakos indiánokat is. Az előbbieket a demokratikus amerikaiak nem ölték halomra, de az utóbbiakat igen, az amerikai Mladicként emlegetett Chivington ezredes elődei és utódai több hullámban, évszázadokon át változatos módszerekkel gyilkolták őket. Az eredmény a XX. század elejére 90 százalékos "siker" lett, az indián probléma megoldódott, az ősi földjükről kényszerrel elhajtott indiánokból alig 10 százalék maradt, és a kegyetlenkedéseket és a sorozatos mészárlásokat túlélt törzsek maradványai a mai napig rezervátumokban szétszórva élnek.

Ha tetszik, ha nem, Magyarországon és a környező országokban csak a teljes szegregáció és a szigorúan őrzött, önfenntartó cigány rezervátum rendszer kiépítése lehet a megoldás. Az amerikai példát követő 90 százalékos kiírtás kivitelezhetetlen. A cigányok rezervátumbeli támogatását a teljes nyilvánosság mellett a többi rászoruló szintjére kell csökkenteni és a társadalmi igazságosság keretei között kell tartani. Az adófizetők cigányokra pazarolt pénze helyett teret kell engedni a nemzetközi és a hazai alapítványok és magánszemélyek adományainak.

A cigányokkal nem lehet együtt élni és nem is lehet a magyar többséget a végtelenségig erre kényszeríteni, még akkor sem, ha ez a többség birkatürelmű adófizető állampolgárokból áll. A birkának is tele lesz egyszer. Marad tehát a teljes elkülönítés, az Egyesült Államokban ismét, Magyarországon először. Egyszerűen nincs más megoldás, a többi csak mese, vér, könny és időhúzás.

Ehhez viszont mind a tengerentúl, mind a Kárpát-medencében hiányzik az akaraterő és a nemzetközi helyzet is kedvezőtlen. Hiányoznak a horizontról a nemzet érdekeit szem előtt tartó karizmatikus politikusok is. Amiből viszont a fehér embernek itt is, ott is bőven van része, az az adóemelés, a cigány és/vagy néger bűnözők fehérek ellen elkövetett brutális bűncselekményei, az idegen nemzeti érdekektől való függés, a piszkos cionista seggek folyamatos tisztára nyalása, a kétpártrendszert játszó egypártrendszer, a bel- és külpolitikát irányító nemzetközi cionista hatalom és az őket szolgaian kiszolgáló, egymást váltó, hazaárulásra könnyen kapható madzagon rángatott korrupt politikusok armadája.

A közeli jövő a becsületes, dolgozó, értéket teremtő fehér ember számára nagyon sötét. Legalább olyan fekete, mint a fenti fényképen Kalifornia, New Mexico vagy Texas. Vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megye és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - és velük együtt mind a két ország eljövendő évtizedei.


(Jack Corn - Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Főhadiszállás

15:00–16:00
A műsor alapvetően liberális, baloldali dogmáknak, lózungoknak, álérveknek a megvitatásáról és cáfolásáról fog szólni, ezzel muníciót adva a mindennapi háborúhoz.
(Beszélgetős)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

16:00–0:00

Éjfél

0:00–0:15

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!