is Offline Egy a sok közül: 60 millió dollárt loptak a holokausztbűnözők | Szent Korona Rádió

Egy a sok közül: 60 millió dollárt loptak a holokausztbűnözők

Jó üzlet ma is zsidó élősködőnek lenniJó üzlet ma is zsidó élősködőnek lenni

18 hónap börtönre ítélték egy Németországot szipolyozó zsidó szervezet munkatársát, mert részt vett egy 57 millió dolláros csalásban. Egy újabb bizonyíték arra, hogy a világtörténelem legocsmányabb befektetése a holokauszt: az élősködő zsidók ma is az egykori halottaik árán gazdagodnak és csalnak.

Csepp a tengerben, hiszen ezt csinálja valamennyi "kárpótláskövetelő" zsidóbanda - de a működésükre legalább jól rávilágít a mostani eset.

Breyter, a lebukott kishal - évtizedek óta milliárdos üzlet a holokauszt

A 69 éves Polina Breyter valószínűleg nem érezte magát elég idősnek ahhoz, hogy egyszerűen csak holokamutúlélőként tekintse magát jogosultnak a gojok "kártérítésére", így a Mazsihisszal is együttműködő (és talán együtt is bűnöző), szép nevű Conference on Jewish Material Claims against Germany (magyarul kb. A Németország Ellen Irányuló Zsidó Anyagi Követelések Értekezlete) "szociális előadójaként" kereste (azaz vette el a mások) kenyerét.
Breyterék úgy érezték, eurómilliárdok ide vagy oda, még mindig nem fizetnek annyit a rohadt nácik, amennyi nekik járna, így némi "kárpótlás-kiegészítéshez" folyamodtak: hamis kérvények kitöltésével és "hamis túlélőkkel", miközben az elsöprő többségük amúgy is az, csaltak ki még több pénzt a legbűnösebb nemzettől - melynek zsidóbérenc vezetői persze fizettek, mint a katonatiszt, tengeralattjárót pedig csak azért nem küldtek, mert az élősködő szervezetnek nincs kikötője.

A most leleplezett holokausztüzletes csalás tíz éven keresztül zajlott, Breyter pedig az egyik központi figurája volt. Összesen 31 zsidőbűnöző ellen emeltek vádat, közülük 18 - Breyterrel együtt - vallotta magát bűnösnek.

Az ügyész szerint legkevesebb 12 millió dollárt csaltak ki 3839 hamis kérvénnyel (3500 dollár "jár" annak, akinek el kellett hagynia az otthonát - de persze csak ha zsidó, a lebombázott házak németjei és magyarjai kártérítés helyett a zsidók csekkjét kapják, hogy fizessenek) és legalább 45 millió dollárt loptak el egy másik típusú "kártérítés" címén. Ez utóbbit (havonta 400 dollárt) azok kapják, akik éves jövedelme 16 000 dollár alatt van és vagy bujkálva, illetve hamis személyazonosság alatt, esetleg valamely gettóban éltek legalább 18 hónapon át, vagy pedig hat hónapon át kénytelenek voltak dolgozni valamely német munkatáborban. Nem rossz nyugdíj annak, aki egész életében ennyi kétkezi munkát végzett.

Breytert a mindössze 18 hónapos börtön mellett félmillió dollár visszafizetésére is kötelezte a derék Thomas P. Griesa manhattani bíró, bűntársainak ítélete ezután várható.

(Kuruc.info)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Nem csodálkoznék, ha Polina Breytel megkapná Izraeltől a Világ Igaza kitüntetést, hiszen megmentett zsidó embereket a szabadságát kockáztatva. Igaz, hogy csak a lustaság miatt bekövetkező éhhaláltól mentette meg őket, de mégis megmentette (köztük önmagát is).

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

18:00–0:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Éjfél

0:00–0:15

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!