Radikálisok vertek szét egy moszkvai buzibárt

Csütörtökön késő este mintegy 20 férfi támadott meg egy moszkvai buzibárt, ahol szétverték a berendezést és összevertek néhány vendéget. A rendőrség szerint orosz szélsőjobboldali csoport állhat a támadás mögött.

Miután a 20 kopasz férfi benyomult a "7FreeDays" elnevezésű belvárosi, elsősorban homoszexuálisok által látogatott szórakozóhelyre, azonnal nekiestek a vendégeknek és a berendezésnek. Két vendéget kórházba kellett szállítani, ám a csoport a rendőrség érkezésének hírére eltűnt. Azóta sem vettek senkit őrizetbe. Az esti partin szinte kizárólag nők vettek részt.

Szemtanúk szerint a 20 férfi a benyomulás után az következőt kiáltozta: "Ti rendelteték meg a verést?" A 70-80 vendéget pisztolyokkal tartották sakkban, néhány támadó a kijáratokat is elállta. A rendőrségnek majdnem egy óráig tartott, hogy megérkezzen a helyszínre, addigra azonban a sértettek többsége a félelem miatt elhagyta a helyszínt.

(RusslandNews, Orosz Világ nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Jó tudni,hogy nem minden nemzet köcsögösödött el.

"Hogyan fogadjuk el a buzikat?
A Bibliában is van erre vonatkozó írás:
Római levél 1.rész 25-32.versig
"25.Mint a kik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett, a ki mind örökké áldott. Ámen.
26. Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
27. Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban.
28.És a miképen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretökben megtartsák, azonképen oda adta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek;
29.A kik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel;
30.Súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek,
31.Balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok.
32.Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképen cselekvőkkel egyet is értenek."

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Korabeli revíziós dalok órája

7:00–8:00
A trianoni diktátum ihlette revizionista dalokat lehet ebben az órában hallani.
(Revizionista dalok)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

8:00–9:00

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

9:00–10:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!