Afganisztán: Négyszer meglőtték, videózta a golyózáport

Egy Afganisztánban szolgáló amerikai katona sisakkamerájával rögzítette, amikor tűzharcba keveredett a helyi ellenállókkal. A felvételen látszanak a körülötte záporozó sorozatok, majd pedig az is, ahogy a földön fekve próbál segítséget kérni a társaitól. Négyszer is eltalálták, de a golyóálló ruházat megvédte a testét.

Egy amerikai katona privát videója került fel két napja a youtube-ra, azóta több mint egymillióan megnézték, hogyan menekül az afgán hegyekben a rázúduló lövedékek elől.

A katona egységét őrjáratozás során érte támadás Kunar tartományban. Amíg a többiek leértek a géppuskatűz alá vett hegyoldalon, ő fedezte a csapatot. Fejkameráját akkor kapcsolta be, amikor elindult utánuk.

A felvételen jól látszik, hogy a meredek, nehéz terepen csak néhány métert tud ereszkedni, a golyózápor visszafordulásra kényszeríti.

A videóhoz fűzött szöveg szerint az alatt az egyetlen perc alatt, amíg menedéket talált egy sziklatömb mögött négyszer találták el, egy sorozat pedig kiszakította kezéből a fegyverét. A gránátlövő használhatatlanná vált.

A legdrámaibb rész mégis az, amikor a katona testét ért többszörös találat után, a sziklatömb mögött fekve kiabálva próbálja felhívni társai figyelmét magára, de nem jelentkezik senki.

A youtube-ra feltöltött szöveg szerint a katona végül maradandó sérülés nélkül úszta meg az esetet, a védőruházat felfogta mind a négy lövést.

(Index)

Comments

#1

Bocsánat! Ezt se ide szántam. Kopik a szürke állomány Smiling

#2

Tarlós István önéletrajzából:

"A rendszerváltozás előtt politikai tevékenységet nem folytattam. Az MSZMP-nek soha nem voltam tagja, nem voltam sem munkásőr, sem ügynök."

Ezt sajnos kevés politikus tudja elmondani magáról.

#3

Nem várom ,hogy egy zsidó bocsánatot kérjen,nem várom hogy megértsen ,együtt érezzen a magyarsággal(soha nem is törekedtek erre).
De ez a föld magyarhon.Nem hazátok ,nem othonotok. Mit kerestek itt? Nem vagytok magyarok.

#4

a zsidók bejöttek a Magyarok meg szétlopták a vagyonukat...na ez szép volt Smiling
Jézus pedig nem véletlenül született zsidónak!
És Júdás is Jézus kérésére tette azt amit tett.
Ez mind együtt fontos jel volt a zsidók számára amit nem bírnak azóta sem felfogni... mint te.
majd a szenvedéseikkel akkor foglalkozok, ha bocsánatot fognak kérni amiért terroristák voltak, és kártérítést fizetnek mindenért. mert a Magyarok szenvedéseit mindig kinevetik ,mintha nem is lett volna..átugorják mint te.

#5

Azt szeretném tudni, hogy mit keres egy nemzeti listán egy magyar gyűlölő, magyarokat mocskoló zsidó. Miért nem megy az ilyen egy olyan bolsevik/zsidó listára mint az amerikai népszava szennylap ahol állandóan mocskolják a magyarokat és ahol egyetlen ezeknek a csótányoknak nem tetsző vélemény se jelenhet mg mert előzetes cenzúrát alkalmaznak.
Ha már itt tartunk, miért nem mennek a pöcegödör, rasszista, népirtó cionáci hazájukba? Nekik is jobb lenne és nekünk is mert senkinek se hiányoznának ezek akik annyi nyomorúságot okoztak a magyaroknak.
Mellesleg, az amerikaiak is utálják ezeket. Ha valakit átver valaki, arra azt mondják, hogy „got jewed”. Van aki nem tudja mit jelent?

#6

"de ami meg kimaradt, Magyarországnak kötelező volt befogadni a zsidókat ????
olyanokat akik Jézus gyűlölők ,a keresztény hit szerint csak Jézuson keresztül lehet a Teremtőhöz jutni,aranyközépút nem lévén azok akik nem hisznek Jézusban...."

Nem volt kötelező de jött legalább egy kis innováció. Mellesleg a befodás az itteni hozzászolásokat tekintve máig sem történt meg:)

Jézus is zsidó volt:)

#7

"szamuely nem egyenlő?? és a több ezer aktív társa?? és a több százezer csendes társa?? mert nem volt olyan aki közülük leállította volna valamelyik akasztást,vagy figyelmeztette volna a Magyarokat, hogy ne tanulják el a demokráciát, mert vége a Magyar hagyományoknak.
egy zsidó sem tett az ellen, hogy a zsidók megöljék a Magyarokat.
nem tettek semmit honfitársaik védelmére...hagyták és élvezték az eredményét... az egyik ilyen 2 rejtett numerus clausus a Magyarok kárára ."

Reméelm a zsidó üldöztetéseket is ilyen élesen általánosítva birálod. Gondolom ahhoz tapsoltal amikor a magyarok szetloptak a zsidok vagyonat.

#8

"Hazudozásaid magyarázata:
"

Boldogok a lelki szegények:)

Ausztriában az volt kiirva hogy ne lopj magyar. Akkor a magyarok egy lopos nép????

#9

a 2 - es az egy " a " betű.
de ami meg kimaradt, Magyarországnak kötelező volt befogadni a zsidókat ????
olyanokat akik Jézus gyűlölők ,a keresztény hit szerint csak Jézuson keresztül lehet a Teremtőhöz jutni,aranyközépút nem lévén azok akik nem hisznek Jézusban....

#10

szamuely nem egyenlő?? és a több ezer aktív társa?? és a több százezer csendes társa?? mert nem volt olyan aki közülük leállította volna valamelyik akasztást,vagy figyelmeztette volna a Magyarokat, hogy ne tanulják el a demokráciát, mert vége a Magyar hagyományoknak.
egy zsidó sem tett az ellen, hogy a zsidók megöljék a Magyarokat.
nem tettek semmit honfitársaik védelmére...hagyták és élvezték az eredményét... az egyik ilyen 2 rejtett numerus clausus a Magyarok kárára .

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

3:00–6:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Mi Magunk (ismétlés)

6:00–7:00

Korabeli revíziós dalok órája

7:00–8:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!