PHM-közlemény az "emlékműharcról"

"A hungaristák ezúton is szolidaritásukat fejezik ki meghurcolt magyar testvéreink mellett!"

Néhány napja 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik elnökségi tagját. Azzal vádolják, hogy összefújkált egy zsidó vonatkozású emlékművet a fővárosban, válaszul Dániel Péter zsidó ügyvéd Horthy-szobor rongálására és más, a közelmúltban elkövetett magyarellenes cselekményre. A bebörtönzött HVIM-tag "bűnösségére" természetesen semmilyen bizonyíték nincs (hacsak nem az, hogy eleve "bűnös népből" származik - ti. magyarnak született), elhurcolása, a vele való bánásmód teljesen nélkülöz minden jogállami formát. Nem volnánk túlságosan meglepve, ha kiderülne, hogy a Duna parton álló, elfajzott művészetbe merevedett hazugság valódi megrongálója szintén zsidó - valljuk be, volt már ilyesmire precedens a világtörténelemben...

Gondolkodó embernek nem okozhat túl nagy meglepetést az egymással párhuzamba állítható két ügy kezelésében tapasztalt kettős mérce, amely a liberális demokrácia természetes velejárója. Ugyanis míg Dániel Péter tettével ország-világ előtt kérkedett, büszkén vállalta, hogy ő volt, nemhogy házkutatást nem tartottak nála, de rendőrt sem látott a közelében - hacsak nem azért, hogy védjék a szennyes irháját az őslakosság jogos haragjától.

A sors furcsa fintora, hogy pont egy zsidó gyalázta meg Horthy Miklós kormányzó emlékművét, aki tulajdonképpen sokszor többre tartotta a "csillagosok" sorsát saját nemzeténél. Dániel "bátor tette" (vajon mennyi bátorság kell egy olyan tetthez, aminek nyilvánvalóan nem lesz semmilyen következménye?) után azt is kijelentette, hogy egy Szálasi-szobrot sokkal durvábban rongálna meg, így ebben nem csupán a Horthy személye elleni támadást kell látnunk. Dániel és fajtársai szemében gyűlöletes minden, ami magyar. Legyen az Horthy, Szálasi, Wass Albert, Tormay Cecile, Szent Korona vagy Árpád-sáv.

Éppen ezért rendszerüktől semmi jót nem várhatunk és nem várunk. Tőlük kegyelmet nem kérünk, de mi sem fogunk adni nekik. De felhívjuk minden hazafi figyelmét arra, hogy a forrófejűség helyett több energiát fordítsanak a megelőzésre, mert ebben a velejéig magyarellenes rendszerben egy tüntetés kedvéért senkit nem fognak szabadon engedni. "Legyetek okosak, mint a kígyó és szelídek, mint a galamb" - figyelmeztette tanítványait az Üdvözítő, s szavai jelen helyzetünkben még aktuálisabbak, mint valaha. Bármelyikünket elvihetik bizonyítékok nélkül is bármikor - Don Pintérnek a törvény nem akadály.

A hungaristák ezúton is szolidaritásukat fejezik ki meghurcolt magyar testvéreink mellett!

Pax Hungarica Mozgalom

Comments

#1

Mikor veszik már végre elő Dániel Pétert rongálásért és közösség megzavarásáért?

#2

Az a baj, hogy még mindig aktuális.

#4

Kicsit nem mai cikk ez már.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

13:00–16:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Mi Magunk

16:00–17:00

<<<Zene>>>

17:00–17:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!