Fogamzásgátló férfiaknak

Már nem csak a nők testével szórakoznak a hős amerikai tudósok, hanem a férfiakéval is. A cél, hogy minél kevesebb gyerek szülessen. Egy újfajta szexuális forradalomhoz érkeztünk.

Úgy néz ki valóban eljön az az idő amikor már a férfiak is szedhetnek fogamzásgátló tablettát. A Texas A&M Egyetem kutatói szerint a készítménynek nem lesz mellékhatása. Egyre több lehetőség van arra, hogy tovább fogyjon a népesség…

Irónikus ugyan, de a cikk aminek kapcsán írunk, szeretlekmagyarorszag.hu oldalon jelent meg. Szeretlek Magyarország, de válogatott módszerekkel előzöm meg, hogy gyermekek szülessenek, hogy fogyjon a népesség. A női fogamzásgátlókon és az abortusztablettán kívül már férfiaknak is kifejlesztettek fogamzásgátlót, bár még kereskedelmi forgalomban nem kapható. A rengeteg hormontablettával a földet is szennyezzük, vízbekerülésének egyik oka a gyerekek korai ivarérettsége is.

Az amerikai Cell szakfolyóiratban jelent meg a hír miszerint kifejlesztették a férfiaknak szóló fogamzásgátló tablettát. A készítmény több amerikai egyetem közös kutatócsapatának „köszönhető”.

A fogamzásgátló hatóanyaga a JQ1 nevű vegyület, ami gátolja a hímivarsejtek termelését és a spermiumok mozgékonyságát. Ezt a kutatók egérkísérletekkel támasztották alá. Qinglei Li vezető kutató arról számolt be, hogy mindkettőre szükség van a termékenységhez, de a JQ1 mindkettőt gátolja.

Legjobb dolognak véli, hogy nincsenek mellékhatásai a készítménynek. “Amint leállítottuk a JQ1 alkalmazását, az egerek termékenysége azonnal visszaállt a normálisra, ráadásul az anyag nem befolyásolta a párzási szokásokat vagy az utódok egészségi állapotát”-írta Li. Namost, ha véletlenül Li téved, amit 100 százalékosan nem zárhatnak ki, és ha csak 99%-osan tudják, hoy nincs mellékhatás, akkor lehet, hogy csak minden századik férfi lesz meddő, vagy minden századik gyerek génhibás lesz…

Az egereknél injekciót használtak, de a kutatók bíznak benne, hogy tabletta formájában is kitudják fejleszteni a szert. A kutatók már régóta kísérleteznek a férfi fogamzásgátló tabletta fejlesztésével, de eddig még senkinek sem sikerült tökéletesítenie. Valószínűleg lenne rá igény, hiszen a legfrissebb felmérések azt bizonyítják, hogy a férfiak 70 százaléka szedne fogamzásgátló tablettát, ha létezne ilyen. Hát ez csodálatos. Fogy a fehér ember, az arabok meg a kínaiak meg mint a nyulak úgy szaporodnak…

(szeretlekmagyarorszag nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Kedves LajosÁrpád,

nem uszítás. Egy metafora, ami arra utal, hogy lényegében a mai világméretű és negatív végkifejletű események mindegyike vagy a fehér ember civilizációjának (a nyugatinak) az eltorzulásában gyökeredzik, vagy az arra adott reakciók eredménye. Az "egyre inkább" meg a fokozatosságra, a fejlődő létrontásra utal. A hullaszaporítás pedig arra, hogy az, hogy hiába születne mondjuk több fehér ember, ha azok a neveltetésük, szocializációjuk, saját döntésük alapján az ilyen típusú civilizációk tagjaivá vállnak és azt erősítik, az inkább ártalmas, mint hasznos. A születésszám növekedése az emberek számosságán változtat, nem az emberi minőségüket befolyásolja - mondjuk úgy, hogy eléggé mindegy, hogy egy vagy két marék kavicsot dob valaki a tengerbe, a kavicsok mindkét esetben vizesek lesznek. A megoldás nem a kavicsok számának növelése, hanem az, hogy ne a tengerbe hanem valahová máshová kerüljenek.

#2

Kedves Tramenes,

"A fehér ember fehérsége egyre inkább hullafehérség, és a hullaszaporítás inkább probléma mint megoldás."
Ez most uszítás a fehér emberek ellen? Miért hullafehérség a fehér ember bőrszine?

Egyébként ez a tabletta nagy mennyiségben fogyasztva mit okoz? Mi történik, ha mondjuk 10x akkora mennyiséget szed be valaki, mint amekkora az adag? Hol van a bizonyíték arra, hogy nincs mellékhatása? Ja persze, megnéztek néhány egeret és levontak egy következtetést belőle.

#3

Annyi lelki-szellemi "fogamzásgátló tabletta" van ma már forgalomban hogy igazán nem csodálkozom hogy végre sikerült lejutni a biofizikai szintre is.

Általában minden ilyen tablettával az a probléma, hogy áthidalja az erkölcsi képességek hiányát és kiküszöböli a döntési folyamatból az erkölcsi munka jelentős részét, ami itt arra korlátozódik hogy bevegyem-e a tablettát vagy nem és miért. A hagyományos fogamzásgátlás egyébként úgy működik, hogy nem paráználkodunk és így a paráznaságnak nem lesznek következményei sem. A tablettás változat meg azt mondja, hogy paráználkodjatok nyugodtan, majd így megkíméllek titeket a biológiai következményektől.

"Fogy a fehér ember". Nem a fehér ember, de az emberi-istenarcú ember fogy, méghozzá rohamosan. A fehér ember fehérsége egyre inkább hullafehérség, és a hullaszaporítás inkább probléma mint megoldás. Nem lehet önmagában vizsgálni a biológiai szaporodásgátlás kérdését, ahogyan önmagában az, ha több fehér ember születik itthon, még mindig nem ér semmit.

#4

Én a férfiak számára kifejlesztett esemény utáni tablettáról már nagyon régen hallottam.

Az aktus után kell a férfinak bevenni a tablettát, és másnapra megváltozik a DNS-e. Sticking out tongue

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

13:00–14:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Mi Magunk (ismétlés)

14:00–15:00

<<<Zene>>>

15:00–17:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!