Iráni hackerek bénították meg több száz izraeli szervezet honlapját

Iráni hackerek egy csoportja több száz izraeli honlapot bénított meg, válaszul a Mohamed prófétát gúnyoló film és karikatúrák megjelentetésére. Mint emlékezetes, a zsidó állam részéről korábban heves támadások érték az iráni számítógépes hálózatokat, elsősorban a nukleáris létesítmények és létfontosságú állami intézmények működésének megzavarása céljából.

Az Iranian DataCoders Security Team elnevezésű hacker-csoport közleményében bejelentette: hozzávetőleg 370, az „izraeli rezsimhez kötődő” kereskedelmi, biztonsági, gazdasági intézmény és szervezet, illetve internetes szolgáltató honlapját bénították meg az akció során. Többek között az Izraeli Különleges Biztonsági Tervezet, az Ono Security nevű biztonsági termékek kereskedelmével foglalkozó cég, valamint a Teva Bank weboldalait is sikerült a perzsa hazafias hackereknek elérhetetlenné tenni.

A számítógépes csoport ellenakcióját közvetlenül a Mohamedet gyalázó, Muszlimok ártatlansága című film váltotta ki, melyet egy Sam Bacile nevű, Dél-Kaliforniában élő iszlámellenes izraeli-amerikai „ingatlanfejlesztő” rendezett. Elkészítéséhez több mint száz cionista zsidó nyújtott segítséget. Szinte mindenütt a muzulmán világban tüntetők vonultak az utcákra, számos helyen az amerikai nagykövetség előtt demonstráltak, nem egy esetben amerikai zászlókat égettek, és követelték az USA bocsánatkérését a muszlim világtól, valamint a film készítőinek megbüntetését is.

Szeptember 20-án az Iszlám Együttműködési Szervezet (OIC) „megdöbbenését” és „felháborodását” fejezte ki a „szentségtörő” karikatúrák közlése miatt, amely - az állásfoglalás szerint - "tovább súlyosbítja a zűrzavart, fokozza a nyugtalanságot és az erőszakot, amelyet az iszlámellenes film bemutatása váltott ki”.

(Presstv nyomán Perge Ottó, Kuruc.info)

Comments

#1

Azt a karikatúrát egyértelműen a háború kitörésének érdekében csinálták. Forog a rozsdás körhinta. Annak idején a Fekete Kéz terrorszervezet megbízásából Gavrilo Princip megölte az osztrák-magyar trónörököst, hogy kirobbantsák a háborút. Miután a háborút megnyerte az az oldal, amely kiprovokálta azt, úgy döntöttek, hogy szét kell választani Ausztriát és Magyarországot, mert nem jó, hogy egy nagyhatalom legyen Európa kellős közepén. Ezért bűnösnek kiáltották ki az osztrákokat és a magyarokat, majd átrajzolták Európa térképét, kiszakítva Magyarországból annak 66%-át. Most ugyanez fog történni Iránnal. Majd pedig 50 év múlva a hivatalos történelemkönyvek azt fogják tartalmazni, hogy Irán is akarta a háborút. Akarta a csudát, ahogy Ausztria-Magyarország sem akarta. De a győztesek írják a történelmet, ezért nem hallunk sokat az amerikai őslakosokról, Trianonról, a japánok deportálásáról, Drezda szőnyegbombázásáról, Hiroshima és Nagasaki elleni terrorbombázásról és ezért hallunk annyit a Holocaustról.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Éjfél

0:00–0:15
A Himnusz, az Ősi Himnusz, a Székely Himnusz, a Hiszekegy és a Szózat hallható, amikor éjfélt üt az óra.
(Éjféli blokk)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Budaházy (ismétlés)

2:00–3:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!