Kis karbantartás

Tisztelt Látogatóink, Hallgatóink!

Karbantartási és fejlesztési munkálatok miatt előfordulhat, hogy a megszokott szentkoronaradio.com cím alatt nem elérhető az oldal.

Ha ilyen jelenséget tapasztalnak, kérjük, átmenetileg használják a szentkoronaradio.hu címet, ahol az oldal továbbra is zavartalanul elérhető.
Az esetleges kényelmetlenségekért elnézést kérünk.

Üdvözlettel,
Sentinel
webmester

Este kis leállás

Kedves látogatóink,

ma este, 22-23óra környékén tervezett karbantartást végzünk az oldalon, így elképzelhető, hogy az oldal ideig-óráig nem lesz elérhető, illetve egyéb más jelenségekkel találkozhatnak.

Reményeink szerint az egész procedúra nem tart tovább fél óránál - türelmüket és megértésüket előre is köszönjük.

Üdv,
Sentinel
webmester

Internet Explorer 6 támogatásának befejezése

Tisztelt felhasználóink,

2008 október 6-tól elkezdve befejezzük az Internet Explorer 6-os böngésző támogatását oldalunkon.

Ahogy Önök is megfigyelhették, az IE6-ot használó felhasználók a régi, bordó designt látják, ellentétben az általánosan használt drapp dizájnnal, amely a modernebb böngészőkben jelenik meg.

Mi az oka ennek?

A szombati DDoS támadásról

Röviden, pár szóban összefoglalva: rohadt kemény szombat volt.

De hát mit tehetnék, felkészültem rá. Kávé jeszty, pizza (hawaii) jeszty, két doboz cigi jeszty, három gép jeszty, UPS jeszty, páigyom.

Tervezett leállás - MA

Megy a munka: (de tényleg...)Megy a munka: (de tényleg...)A ma esti Kívánságműsor után, ami körülbelül 21órai időpontot jelent közép-európai idő szerint fel fogom függeszteni az oldal működését néhány órára.

Mivel köreinkben jellemzően kisebbfajta tömegpánik szokott kitörni ilyen esetekben, így hát reményeim szerint csökkenthetem a szívpanaszok számát egy előzetes figyelmeztetéssel.

Gépház

Tisztelt Hölgyek és Urak,

Sentinel vagyok, a Szent Korona Rádió webmestere és szerveradminisztrátora, azaz én követtem el mindama szörnyűséget, amivel nap mint nap meg kell küzdenetek. Smiling Ha valaki meg akar kövezni, csak bátran, de akkor azt inkább aranytömbbel tegye, köszönöm.

Syndicate content

User login

Poll

Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
Igen, vérprofik
10%
Nem, dilettánsok
74%
Nem tudom
16%
Total votes: 172

Szent Korona Rádió hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!