Újabb temerini fiúk - egyelőre - vizsgálati fogságban (frissítve)

Valójában a magyarok közül többnek is komoly sérülései vannak, a sértettek látleletet sem vetettek (hiszen nem volt miről), mégis a magyar fiúk vannak vizsgálati fogságban. Magyaroknál tartott házkutatás során "fegyvereket" is találtak, illetve éles lőszereket.

Mindenütt botrányt kavartak a temerini hétvégi történések, vagyis hogy néhány fiatal összeverekedett egy illegálisan működtetett kocsmában. Állítólag a magyarok "Sieg Heil" felkiáltással mentek be a szórakozóhelyre, de ebből nem tudni, mi igaz, s mi nem. Rebesgetik, hogy a szerbek kötöttek beléjük, mások szerint a magyarok provokálták a balhét. Lényeg, hogy a szerbeknél még látleletet sem vetettek, hiszen nem volt miről, ennek ellenére a magyarok sérülései: lánccal véresre vert hát, teljesen feldagadt szem, megvágott fül, 10 centis vágás a fejen... Kocsikkal akarták őket elgázolni, 20-an voltak 5 magyar gyerek ellen. Üvegekkel dobálták őket, amivel egyikük fején komoly sérülést is okoztak.

A szerb média maximálisan démonizálta a HVIM-et Délvidéken, annak ellenére, hogy sok éve egy lepkefogó versenyt sem szerveztek, nincs, nem lehet aktív szervezetük.

A hozzátartozóknál házkutatást tartottak - boxert, viperát, baseball ütőket, símaszkokat, propaganda anyagokat, pólókat, adathordozókat, számítógépeket vittek el.

Jelenleg a 7 fiú (O. Attilát (1989), O. Róbertet (1992), K. Csongort (1993), a becsei K. Norbertet (1979) és K. Kornélt (1991), valamint az adai S. Tamást (1994) és A. Flóriánt (1994)) vizsgálati fogságban van, kirendelt védőkkel. Holnap reggel 9 órakor dől el, hogy további 30 napig benttartják őket, vagy nem (az ügyvédek szerint mindenki marad).

O. Róbertnél tartott házkutatás során "fegyvereket találtak". Több helyen megjelent, hogy a fegyverek között volt egy szerb gyártmányú AK 47-es is, amiről megtudtuk, hogy szétvagdosva vásárolta egy katonasági maradékboltban, majd összeheggesztette, de csöve nincs, és lehetetlen lenne ezzel lövést leadni. Lőszereket is találtak nála - mondja a liberális média, de erről is kiderült, hogy 2. világháborús teljesen rozsda ette töltényekről van szó (valószínűleg ezeket sem lehetne már kilőni). De a legújabb statisztikák szerint is minden 4. embernek van fegyvere Szerbiában! Akkor a lakosság negyedét holnap letartóztatják?!

Reméljük a lehető legjobban alakulnak a dolgok, és a szerbek nem csinálnak újabb "Temerini fiúkat". Bár ha a testvériség köntösében véresen vicsorgó LSV nevezetű párton múlna, akkor bizony újabb kirakatpernek lehetnénk tanúi.

A fiúk számítanak Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás és a többi anyaországi igazságért küzdő politikus, ügyvéd segítségére.

Mivel mind a védelem, mind a vád több tanúval is előhozakodott, akik beszámolhatnak a történtekről, ezért +48órával meghosszabbították a vizsgálati fogságot.

Kitartás fiúk!

(Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Ja,kifelejtettem,Lajos Árpád igazad van,de nem csak a magyarokat számolják így fel,ahhoz még "túl sok" magyar lakik délvidéken,hanem kfejezetten a harcosokra utaznak,koholt vádakkal eltüntetik az ellenállni képes,életerős,szerveződő,a rácz pofonokat nem megköszönő,hanem duplán visszaadó magyar fiatalokat.

#2

Sajnos azt kell mondjam hogy a szokásos szarság.És nem csak a ráczok hozzáállása szokásos,hanem a "magyar" liberális média "tájékoztatása" is,belevéve a hazudozó hír tv-t is,akik fülkeharcossokként annyit sem tesznek meg,hogy kissé megkapirgálnák az ügyet,lehetőségeik meglennének,hanem a rácz propagandát leközlik...Téboly!
HVIM tagok,fegyver,náci karlendítés,több magyar egy ráczra,stb...
Ha esetleg lenne reakció a rácz követség előtt-és nem olyan mint 23.-án-akkor én mennék.

#3

Érdekes, hogy ilyen indokkal kaphat fegyvert a szerb ember. Vajon a magyarnak adnának fegyvert olyan indokkal, hogy a szomszédja rác? Irány az EU-tanázia.

Remélem, hogy a srácok megússzák. Ez a népírtás egy új módja: kirakatpereken tüntetik el a nemzetet.

#4

Szerbiában minden negyedik embernek van lőfegyvere. Ez egy semmitmondó statisztika. De az, hogy minden szerb embernek van otthon lőfegyver szinte biztos. A szomszédom olyan indokkal kért fegyvertartási engedélyt a szerb hatóságoktól, hogy a szomszédja magyar. És ilyen indokkal kapott is. Aztán meg dicsekedett, hogy egy havi fizetése ment rá az új pisztolyára.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

22:00–0:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Éjfél

0:00–0:15

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!