Diáklánynak maszturbált a Nagy-Románia Párt volt szenátorjelöltje

A Nagy-Románia Párt volt szenátorjelöltje, idei polgármesterjelölt, az állami egyetemen oktató, családos Hatházi Ioan egy társkereső oldalon "jött össze" egy diáklánnyal, akinek felvételei vannak arról, ahogy a férfi maszturbálás közben látható egyetemi irodája számítógépe előtt.

A manna.ro beszámolója szerint félmeztelenül látható egy diáklány felvételein a Hatházi Ioan nevezetű professzor, aki a nagyváradi állami egyetem elektromérnöki karán oktat. Idén Nagyvárad polgármesteri székéért indult, 2008-ban pedig a hírhedt Nagy-Románia Párt (PRM) színeiben jelöltette magát szenátornak.

A házasságban élő, egy gyermeket nevelő férfi a diáklány elmondása szerint Dan Dănuţ álnéven több társközvetítő portálon is regisztrált, köztük az ecupidon.ro-n, az elmaz.ro-n, a sentimente.ro-n. A lánnyal is így jött össze egy éve.

A felvételeken a férfi maszturbálás közben látható egyetemi irodája számítógépe előtt. Izgalmi állapotban beszámolt magánéletéről a lánynak: elmondta, hogy a valódi neve Ioan, és Puiunak becézik. Panaszkodott a házasságáról, közölte, hogy az egyetemen dolgozik és egy gyereke van.

Ugyancsak izgalmi állapotban ígérte meg a lánynak, hogy diplomáján csupa jó jegy szerepel majd. A diáklány szerint többször is maszturbált a férfi egyetemi irodájában a számítógép előtt.

Mint ismeretes, Corneliu Vadim Tudor, a Nagy-Románia Párt korábbi vezetője nyilatkozta a GSP TV-nek nemrég az alábbiakat egy kolozsvári magyar focistáról: „Van egy tetoválása a nyakán, amit láttam, Magyarország térképe, ami Erdélyt is magába foglalja. Le kellene ragasztania a tetoválást, amikor az első ligában játszik, mert másképp nem tudom, hogy tudjuk eltüntetni, anélkül, hogy ne vágjuk el a gégéjét."

(manna.ro nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Hatházi János te rohadt elfajzott janicsár. A "szlovákok" és a "románok" nagy része magyar ősökkel rendelkezik, csak bemesélik maguknak, hogy ők mindig is léteztek...

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

15:00–17:30
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Hegylakók

17:30–18:30

<<<Zene>>>

18:30–21:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!