A román soviniszta politikus a tetoválása miatt fenyegette meg Vass Ádámot

Vass Ádám és a tetoválásaiVass Ádám és a tetoválásai

Corneliu Vadim Tudornál, az egykori Nagy-Románia Párt vezetőjénél most esett le a tantusz, hogy Kolozsváron magyar játékos játszik. Ráadásul a jól kidekorált Vass Ádám tetoválásai között felfedezni vélt egy nagy Magyarország térképet a futballista nyakán.

Már korábban sem lopta be magát Vass a román nacionalisták szívébe, amikor azt nyilatkozta, hogy Kolozsvár magyar város, és mivel büszke magyarságára, a nyakára magyar címert tetováltatott.

Ebből aztán lett is apróbb balhé, de úgy látszik, Tudor már továbbgondolta a témát, a szeme előtt már Nagy Magyarország lebeg Vass nyakán. Be is pörgött rendesen. Állítása szerint látta is.

„Ez a Vass magyarkodik, pedig nem magyar, hanem egy szamár. Hogy mondhat ekkora hülyeséget? Van egy tetoválása a nyakán, amit láttam, Magyarország térképe, ami Erdélyt is magába foglalja. Le kellene ragasztania a tetoválást, amikor az első ligában játszik, mert másképp nem tudom, hogy tudjuk eltüntetni, anélkül, hogy ne vágjuk el a gégéjét" – nyilatkozta a GSP TV-nek. Hiába, a szélsőséges politikus mindenre ugrik...

(NSO)

Comments

#1

Vadim Tudor egy idióta. Össze-vissza hazudozik mindenről, szégyentelen eszement alak.

#2

Kitartást kívánok Kiss Ádámnak és remélem sok erdélyi magyar fiatal követi a példáját a nemzeti motívumok terén.A tudort meg isten óvja meg ha találkozunk Laughing out loud

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

0:15–2:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Budaházy (ismétlés)

2:00–3:00

<<<Zene>>>

3:00–6:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!