is Offline Három cigányt is lelőtt a felvidéki rendőr | Szent Korona Rádió

Három cigányt is lelőtt a felvidéki rendőr

Három cigányt lelőtt, kettőt pedig megsebesített egy rendőr a felvidéki, többségében magyarok lakta Ógyallán szombat délelőtt. Úgy tudni: az áldozatok cigányok – adta hírül rendőrségi forrásokra hivatkozva a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség. Lehet, hogy megunta a cigánybűnözést?

Az aktualne.sk weboldal értesülései szerint egy nő is súlyosabb sérüléseket szenvedett, őt Komáromban szállították kórházba. A rendőr egy, a Komáromi utcán álló ház alá vitette magát, majd elkezdett lövöldözni. A legutóbbi hírek szerint az Akác utcán tartózkodott és pisztolyt tartott a fejéhez, miközben a helyzetet már a rendőrök tartják figyelemmel, egy túsztárgyalót is bevetettek. Božena Bruchterová nyitrai megyei rendőrszóvivő szerint egyelőre nem tudni, mi okból kezdett lövöldözni az illető.

Cigányokra vadászott

A három áldozat mind egy családhoz tartozik, egy apa, fia, és az érintett sógora vesztette életét a lövöldözésben. A rendőr szolgálati időn kívül érkezett a lakáshoz, melyben két cigány család él. Mikor azok kijöttek elé, elkezdett lövöldözni, négyen maradtak a földön – egyiküket súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni.

A rendőr később Zemko Margit polgármester házába is bejutott, de a tulajdonos nem volt otthon, mindössze egy kertésszel találkozott. Ezután ült le a ház lépcsőire, miközben pisztolyát a fejéhez szegezte.

Őrizetbe vették az elkövetőt

Az elkövető egy ötvenegy éves, szentpéteri férfi, félórás tárgyalás után megadta magát a rendőröknek és elvezették a helyszínről. A helyieket meglepte a tett, elmondásuk szerint az érintett nem viselkedett agresszívan és általában kedvelték. A férfi korábban Ógyalla mellett Marcelházán is dolgozott, nős, két gyermeke van. Az illető lakását rendőrök védik, ugyanis olyan információk terjengenek, miszerint a községben a cigányok állítólag bosszúra készülnek. A falusiak attól tartanak, hogy a tragédia után elszabadulhatnak az indulatok.

(bumm.sk, aktualne.sk, MTI, TASR)

Comments

#1

Kitüntetést érdemel-én kinevezném tábornokká!
Bárcsak ilyen rendőreink lennének a pintérsünök helyett!
Nálunk százávala maffiózóvédő sün buzikat és drogosokat védenek-mert szolgálnak és védenek s..ggnyalás közben
a jelszavuk :zsinagógavédőknek,incalosoknak moszadosoknak:
szabadseg.g egyenlőseg.g testvériseg.g
danielpeterek Barf!

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

3:00–6:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Mi Magunk (ismétlés)

6:00–7:00

Korabeli revíziós dalok órája

7:00–8:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!