is Offline A martonyi nevű idióta gazember számára a jelenlegi zsidó reneszánsz a legfontosabb | Szent Korona Rádió

A martonyi nevű idióta gazember számára a jelenlegi zsidó reneszánsz a legfontosabb

Nem fogjuk rehabilitálni Horthy Miklóst vagy a rendszerét - jelentette ki Martonyi János külügyminiszter egy washingtoni rendezvényen. A külügyminiszter beszélt az örmény diplomáciai kapcsolatok újjáépítééről, a magyarországi zsidó reneszánszról, és arról miben nem ért egyet Orbán Viktorral.

A külügyminiszter kérdésekre válaszolva kijelentette, hogy a kormány nyitott a magyarországi változások megvitatására, de azzal a feltétellel, hogy ez a tényeken alapuljon. Visszautasította, hogy előítéletek alapján bárki is megsértsen egy közösséget vagy egy népet.

"Nem fogjuk rehabilitálni Horthy Miklóst vagy a rendszerét. Sehol sem fogunk hivatalos emlékművet állítani neki" - hangsúlyozta a cégéres sunyi gazember. Ennek indokául a kormányzónak a 1944. október 15. - a nyilas hatalomátvétel - után játszott szerepére hivatkozott. A gerinctelen hitvány senkiházi hozzátette, hogy a szoborállítás kérdésében az önkormányzatok szabadon dönthetnek.

A Nyirő József-üggyel kapcsolatban kijelentette, hogy az író újratemetése nem történt meg. Mint mondta, Nyirő műveiben "nem volt fasizmus", hangsúlyozta ugyanakkor, hogy politikusként 1944. október 15. után is a parlament tagja maradt, ami "elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan számomra és minden tisztességes magyar számára". Martonyi János azt is mondta, sajnálja, hogy személyazonosságtolvaj és holokausztszélhámos féreg, Elie Wiesel Nobel-békedíjas író lemondott magas magyar kitüntetéséről. A zsidóbérenckedésben már szinte epilepsziás rohamokat kapó miniszter kijelentette, hogy Magyarország és Izrael viszonya "a lehető legjobb", és Magyarországon "sosem látott zsidó reneszánsznak vagyunk tanúi". Sajnos ezt mindannyian a bőrünkön érezzük.

Van, amiben nem ért egyet Orbánnal

Martonyi János kijelentette, hogy "Orbán Viktor kormányfő egyáltalán nem kérdőjelezte meg a demokráciát", amikor arról beszélt, hogy az elnöki vagy a félelnöki rendszer hatékonyabb lehet Európa gondjainak kezelésében. Hozzátette, hogy ezzel személy szerint nem ért egyet, mert a klasszikus parlamentarizmus is hatékony lehet, és a német kancellár és a magyar miniszterelnök is erős hatalommal van felruházva.

A miniszter cáfolta, hogy az örmény tiszttársának meggyilkolásáért Magyarországon elítélt és fogva tartott Ramil Safarov Azerbajdzsánnak való átadása mögött gazdasági megállapodás állt volna. Hangsúlyozta, hogy Safarovot Budapest csak azután adta át Bakunak, hogy az utóbbi írásban garanciát vállalt a büntetés végrehajtására. Magyarország tiltakozott Safarov szabadon bocsátása miatt és elítélte azt, ahogyan több európai intézmény is. A külügyminiszter szerint a szövetséges országok közül az Egyesült Államok volt az, amely csalódottságának adott hangot. Kijelentette, hogy Magyarország helyre kívánja állítani a diplomáciai kapcsolatokat Örményországgal.

(Origo)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Ez részben igaz. Mindenki felelős de senki se felelősebb mint más. Talán egyszer eljutunk oda, hogy nem másokra mutogatunk hanem azt mondjuk, hogy „rajtam ne múljon”. Ne várjuk másoktól a megoldást. Minden kicsi, akármilyen kicsi segít.

#2

Egy kis önkritika: Minden nemzetnek olyan vezetője van, amilyet megérdemel. Talán bennünk, magyar emberekben van a hiba, hogy ilyen férgek kerülnek kulcspozícióba. Valamit rosszul csinálunk, hiszen ahelyett, hogy csomagolnának pöffeszkednek a parlamentben.

#3

Persze, Chack, az az ilyen kijelentésekben a vérlázító, hogy az eféle tetüférgek azt hiszik, hogy örökké fog tartani az ö pünkösdi királyságuk. Úgymond, ök kibérelték az idöt hatalmuk megtartására. Nem beszélhetne mindenki nevében, de még a többség nevében sem, és mégis ezt teszik. Ez mértéktelen pofátlanságról vall.

#4

"Sehol sem fogunk hivatalos emlékművet állítani neki"

Saját nevében nyilatkozott, esetleg egyeztetett a Párttal is, de nem beszélhet mindenki nevében. Ha ők eltűnnek a süllyesztőben, a következő kormány miért ne állíttathatna olyan szobrot, amilyet csak akar. Ugyanúgy, mint a mostani.

#5

Ez a tetü gazember tesz ilyen kijelentést? Ez a senkiházi bugris tahó? Hogy milyen alacsony a szellemi és erkölcsi színvonala ennek a cirkuszi idomárra hasonlító féregnek, nem kell külön ecsetelni. Azt sem tudja ez a megfelelési kényszerben és kisebbrendüségi érzésben szenvedö szalajsztott barom, hogy Horthyn és annak rendszerén nincs is mit rehabilitálni, mert sohasem volt elítélve, vagy megbélyegezve. És ha lenne is Horthyn és rendszerén mit rehabilitálni, azt nem az ilyen "tisztességesen" kúszó-mászó martonyiféle, magyarul csak ugatni, de nem beszélni tudó patkányok fogják megtenni.

Pofád befogd, rohadék, neked történelmi kérdésekben kuss a neved!!!

#6

Mártonyi egy mocskos kommunista, ügynök és zsidó. Ostobaság lenne egy ilyentől azt várni, hogy magyarként gondolkozzon és érezzen.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Korabeli revíziós dalok órája

7:00–8:00
A trianoni diktátum ihlette revizionista dalokat lehet ebben az órában hallani.
(Revizionista dalok)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

8:00–9:00

Budaházy (ismétlés)

9:00–10:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!