is Offline Borbély József rendeletileg betiltott minden pártot! | Szent Korona Rádió

Borbély József rendeletileg betiltott minden pártot!

Navégre, csak erre vártunk! Vége a pártokráciának, történt ugyanis, hogy Borbély József rendeletileg eltörölte azt. Persze megegyezett a regnáló hatalommal erről. Jajj...

Közlemény: Kiegyezés

Örömmel jelentjük be, hogy az Apostoli Magyar Királyság Kormányzója kiegyezéssel megállapodott a regnáló 3. Köztársaság vezetésével a hatalom békés átvételéről.

Kormányzói Rendeletek érvényre juttatása érdekében (a II. sz. Kormányzói Rendelet értelmében a Parlamenti és Parlamenten kívüli pártok politikai pártok tevékenységei betiltásra kerültek) állapodtunk meg a regnáló hatalom (mögöttes) képviselőivel a Parlament feloszlatásáról. (A fentebb már hivatkozott hazai jogállam és jogrend iránt érzett felelősség okán meghatározott cselekményeket mára maradéktalanul végrehajtottuk, még időben, a Világ és Magyarország pénzügyi összeomlását megakadályozva, az Új Világbank – New Net Word Bank – létrehozásával, melyen keresztül nem csak Magyarországon vezethető be a Szent Korona, hanem a Világon bármely nemzet részére.)

Gyakorlati lépések

A fentiek alapján a politika kivonul az ország gazdaságából és mindennemű irányítási munkából. Az anarchia elkerülése és a zökkenőmentes átállás érdekében az államirányítás területén, valamint a vállalatok élén egyelőre mindenki a helyén maradhat, amíg az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Ellenőrzési Hivatalának munkatársai másként nem döntenek az elszámolás folyamán. A korábban már meghirdetett amnesztia rendelet csak büntetőjogi szempontból és együttműködés esetén alkalmazható, a törvénytelenül szerzett javakat mindenkinek vissza kell szolgáltatni.

Az irányítás átvételi folyamatának befejezéséig nem tartható meg semmilyen tömegrendezvény, mivel a 2006. október 23-i rendezvényekkel kapcsolatos feljelentéseink alapjául szolgáló körülmények jelenleg is fennállnak, és ezzel is elejét kívánjuk venni egy esetleges anarchikus állapotnak.

Kecskemét, 2013. 04. 15.

Borbély József
Vezérlő Főfejedelem
sk.

http://www.apostolimagyarkiralysag.hu/news.php
http://issuu.com/tempohirek/docs/kiegyezes/1

Trackback URL for this post:

http://old.szentkoronaradio.com/trackback/135387

Comments

#1

Van jobb is ! Smiling Smiling Smiling
"az Apostoli Magyar Királyság Kormányzója által alapított Szent Korona Bank átvállalta minden magyar állampolgár mindennemű tartozását, és megkezdte a Feltétel Nélküli Alanyi Jogon Járó Alapjövedelem kifizetését az új elektronikus formában kibocsátott fizetőeszközzel, a Szentkoronával. Hozzáférni az alábbi link alatt elérhető regisztráció kitöltésével lehet, melyet sikeres regisztráció esetén két napon belül aktiválunk, és az egyenlegeteket 19.000 Szentkoronával (Stk), - mely 3.800.000 Ft-nak felel meg - töltünk fel. Ezt követően automatikusan érkezik a Szentkorona számlátokra havi 1000 Stk."
Na , ez most micsoda ???

#2

Postázta Irma:"az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Ellenőrzési Hivatalának munkatársa" Smiling Smiling Smiling

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

User login

Poll

Szent Korona Rádió hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!