Gyilkolnék? Kiborultak a ballib oldalon

Az ATV "Gyilkolna a HVIM alelnöke" címmel közölte a kanadai "magyar" emigrációnak írt levelemet (lásd előzmény, lentebb), amire válaszul megküldtem a közleményemet minden sajtóorgánumnak, ugyanis várható a teljes pályás letámadás a balliberális média részéről. Az ATV a korábbi levelemből csak azt tartotta fontosnak megjegyezni, hogy elismertem a levél írását, az én reagálásomat eddig (2012.08.16, 11:30) nem rakták bele.

A média részére írt közleményem:

"Tisztelt szerkesztőség!

Az ATV megjelent cikkére reflektálnék: http://atv.hu/belfold/20120815_akasztana_es_gyilkolna_a_jobbik_szovetseg...

Ha foglalkoznak ezzel a pitiáner üggyel, akkor kérem, hogy a valódi környezetet, az okokat és a reagálásomat is mutassák be, tegyék bele az ügyben írt, alábbi közleményemet!

Köszönettel:
Barcsa T. Gábor

"Az ominózus levél ironikus és szarkasztikus formában íródott, nyilvánvalóan a baloldali félelmeket kifigurázva, azokat felnagyítva, kiparodizálva. A jelzőhalmozás, és a szándékos túlzás is erre utal és érti, akinek van humorérzéke. (A zsidó vagyok, ha zsidókat szidják, cigány vagyok, ha a cigányokat szidják lózung átirata pedig egyértelmű a levélben.)

Reagálásként született, több minket ért mocskolódó cikk miatt.
A levelet a Kanadai Magyar Hírlapnak "Válasz a kanadai "magyar" kertészákosos emigráció cikkére, amiben a hazafiakat mocskolják:" ezzel a tárggyal küldtem, tehát ez a levél reagálás volt. A cikk amelyre reagáltam az "Ellenszék" online szennymédiában megjelent
Magyarország, akadémiai szinten c. írás (http://ellenszek.hu/index.php/targyalo/1153-magyarorszag-akademiai-szint... ), amelyben a szerző ismételten nácizmust, fasizmust kiált és mocskolódik. Ráadásul minket próbál összemosni Orbán Viktorral, mikor a második Orbán-kormányt ugyanúgy kritikával illetjük, mint az ő elvbarátait (Gyurcsányt és társait).

A levelemet nem a kanadai magyar emigráció összességének címeztem (vagy netán az egész emigrációnak), hanem csak és kizárólag annak a szűk, nyíltan cionista érdekeket szolgáló álértelmiségi, magyarellenes rétegnek, akik minket mocskolnak és illetnek mindenféle jelzővel. Aki ezt úgy tálalja, hogy az egész magyar emigrációt provokálnám, az súlyos valótlanságot állít és egyértelműen csak a lejáratás a szándéka. Az '56-os hősökkel és hazafias emigrációval a kapcsolatunk jó és baráti (ők is megvetik a hazaárulókat).

A levelemet nem mint HVIM-es, vagy egyéb szervezet nevében írtam, hanem mint magánszemély, egy e-mail formájában (egyébként a megjelentetésére sem adtam semmiféle jogot, bár nem is kötöttem ki, hogy nem lehet megjelentetni. Magánlevelezést megjelentetni pedig törvényileg tilos, bár nem vagyok pitiáner, hogy ilyenért indítsak pert).

Barcsa T. Gábor"

Korábban írtam:
Mivel már az ATV is foglalkozik velem, illetve a Kanadai Magyar Hírlapnak írt levelemmel, úgy gondoltam, hogy legelőször a blogomon tájékoztatom a nagyérdeműt erről a parányi dologról, amit úgy néz ki, hogy szépen fel fognak fújni ballib oldalon.

A történet ott kezdődik, hogy pár hete kapok mindenféle (kéretlen) levelet a Kanadai Magyar Hírlap cikkeiről, illetve a Szemenyei-Kiss Tamás cikkeiről. Egyiket megnyitottam, amiben a Vármegyéről, illetve a hazafiakról hazudoztak, mindenféle jelzőkkel ellátva minket, ráadásul Orbánnal mostak minket össze. A cikk itt olvasható.

Ennek nyomán én fogtam és megírtam a következő, pár kedves sort nekik (alatta a történet folytatása):

"Válasz a kanadai "magyar" kertészákosos emigráció cikkére, amiben a hazafiakat mocskolják:

Ne gyertek haza... Soha! Igazatok van: itt az újnácik és fasiszták fel fognak titeket akasztani az ilyen gusztustalan cikkekért. Itt mi vagyunk az urak, mi tombolunk, gyűlölködünk, rasszistáskodunk és antiszemitaként viselkedünk, utálunk mindenkit, de főleg titeket! Szóljatok legyetek szívesek az itthon maradt elvbarátaitoknak is, hogy élhetetlen lett Magyarország a burjánzó nácizmus miatt, és hívjátok ki magatokhoz Dániel Pétert, Gyurcsányt és a sok tetvet!

Felejtsétek el a nyelvünket, hiszen ezt már csak fasiszták és "mélymagyarok" beszélik! Ne használjátok a magyar jelzőt, hiszen ez már szinonimája lett a IV. Birodalmat építő hungarista-nyilas-csőcselék-szélsőjobboldali bűnözőknek! Ne mondjátok magyarnak magatokat, mert mindenki a fasisztákra gondol! Legyetek kanadaiak, amerikaiak, európaiak, amik csak akartok, de szátokra ne vegyetek semmit, ami a magyarsággal kapcsolatos!

És igen: antiszemita vagyok, ha antiszemitáztok az igazság kimondása miatt. Fasiszta vagyok, ha a rendpártiságomat bíráljátok. Náci vagyok, ha elítélitek, amiért nem a hivatalos dogmákat vallom a második világháború kapcsán. Hungarista vagyok, amikor Magyarország hősies világháborús szereplését szidjátok. Fehér terrort kívánom, mikor Ságvári Endrét éltetitek! Példaképem Ostenburg-Morawek Gyula és az ő különítménye, mikor a ti cikkeiteket olvasom - én is lennék egy Somogyi-Bacsó firkászpáros gyilkosa! Rasszista vagyok, mikor a cigányokat véditek elvtelenül, szemet hunyva az idősök és gyengék terrorizálása felett. Én mindig az vagyok, akit éppen szidtok: antiszemita, rasszista, fasiszta, szélsőjobboldali, hungarista, különítményes és még sorolhatnánk. A legszélsőségesebben, leginkább szélsőjobboldali vagyok, egy csepp baloldaliság és a baloldaliság irányába tett tolerancia nélkül!

Én vagyok az, aki ellen küzdenetek, harcolnotok kell. És higgyétek el nekem: nagyon sokan vagyunk itthon, túl sokan. Ne gyertek soha vissza! Maradjatok odakint és haljatok meg hontalanul, vagy éppen Izrael állam dicsőítésében, de ami magyar, azt ne vegyétek szátokra többet!

Barcsa T. Gábor"

Ezután ők közzétették a levelemet (egy eléggé hülye felvezetéssel) és erről is tájékoztatták a fél világot e-mailben. Azt már nem írták oda, hogy a levelemnek nem az az eredeti formája, amit kiraktak, ugyanis ők úgy gondolták, hogy az "utálunk" az valamiért jobban néz ki "útálunkként" és a tördelésbe is belenyúltak, eléggé zavarossá téve a szöveget. Egyértelmű: írni nem tudó, primitív bunkónak akarnak beállítani azzal, hogy helyesírási hibákat generáltak a levelembe.

Ma az ATV keresett meg (nyilván uborkaszezon van, meg kell mai napra is valami rettegés), hogy én írtam-e a levelet és elismerem-e, mert ez hírértékű? Persze, hogy elismerem, ezt írtam nekik vissza:

"Örömömre szolgál, hogy Önöknek ez hírérték. Természetesen válaszolok kérdéseikre, de kérem Önöket, hogy az esetleges közléseikbe (online felület, híradó stb.) az én reagálásomat is jelentessék meg, ha már megkerestek.

Négy fontos dolgot szeretnék, ha közölnének a teljesség kedvéért:

- A levelet valóban én írtam, de az ironikus és szarkasztikus formában íródott, nyilvánvalóan a baloldali félelmeket kifigurázva, azokat felnagyítva. (A zsidó vagyok, ha zsidókat szidják, cigány vagyok, ha a cigányokat szidják lózung átirata pedig egyértelmű a levélben.)

- Reagálásként született, több minket ért mocskolódó cikk miatt.
A levelet a Kanadai Magyar Hírlapnak "Válasz a kanadai "magyar" kertészákosos emigráció cikkére, amiben a hazafiakat mocskolják:" ezzel a tárggyal küldtem, tehát ez a levél reagálás volt. A cikk amelyre reagáltam az "Ellenszék" online szennymédiában megjelent
Magyarország, akadémiai szinten c. írás (http://ellenszek.hu/index.php/targyalo/1153-magyarorszag-akademiai-szint...), amelyben a szerző ismételten nácizmust, fasizmust kiált és mocskolódik. Ráadásul minket próbál összemosni Orbán Viktorral, mikor a második Orbán-kormányt ugyanúgy kritikával illetjük, mint az ő elvbarátait (Gyurcsányt és társait).

- A levelemet nem a kanadai magyar emigráció összességének címeztem (vagy netán az egész emigrációnak), hanem csak és kizárólag annak a szűk, nyíltan cionista érdekeket szolgáló álértelmiségi, magyarellenes rétegnek, akik minket mocskolnak és illetnek mindenféle jelzővel. Aki ezt úgy tálalja, hogy az egész magyar emigrációt provokálnám, az súlyos valótlanságot állít és egyértelműen csak a lejáratás a szándéka. Az '56-os hősökkel és hazafias emigrációval a kapcsolatunk jó és baráti (ők is megvetik a hazaárulókat)

- A levelemet nem mint HVIM-es, vagy egyéb szervezet írtam, hanem mint magánszemély, egy e-mail formájában (egyébként a megjelentetésére sem adtam semmiféle jogot, bár nem is kötöttem ki, hogy nem lehet megjelentetni. Magánlevelezést megjelentetni pedig törvényileg tilos, bár én nem vagyok pitiáner, hogy ilyenért indítsak pert).

Várom megtisztelő, kiegyensúlyozott, pártatlan, az igazság minden vetületét feltáró közlésüket!"

A helyesírási hibákra is felhívtam figyelmüket egy külön levélben, hogy azt nem én követtem el, lehetőleg ne úgy közöljék a levelet, vagy ne írják oda, hogy nem tudok írni...

Ennyi. Megnézzük mit rak ebből össze az ATV.

Trackback URL for this post:

http://szentkoronaradio.com/trackback/128999

Comments

#1

Kedves HCsaba, az a helyzet, hogy ellenséges hangvételű oldalakra nem regisztrálok, így hozzá sem tudok szólni képtelen kommentekhez. Ezzel szemben gyűjtöm az ilyen badarságokat és közkinccsé teszem nemzeti oldalakon. Laughing out loud

#2

És kedves Hopka:
A tények makacs dolgok.
"Érdemes megemlíteni egy adatot, melyről a hivatalos nyugati média szintén nem tájékoztat: 1967 óta a zsidók 24 813 palesztin lakóházat romboltak le. Ezzel szemben a palesztinok egyetlen izraeli épületet sem tettek a földdel egyenlővé. Sőt, Ciszjordánia és Kelet-Jeruzsálem bekebelezése óta gomba módra szaporodtak a megszállt területeken létesített zsidó települések, melyeknek jelenleg immár félmilliónál is több lakója van. A nemzetközi jog értelmében egyetlen hódító hatalomnak sincsen joga az uralma alatt álló területen a saját népéhez tartozó személyeket letelepíteni és az etnikai arányokat megváltoztatni."
A lakóparkjaink százezer számra várják a "honfoglaló" zsidókat-családonként 1 millió dollárral a zsebükben,ha az Új hazájukban/amit felvásároltak/- ide akarnak jönni.
Sad A narancsos liquid testvérpárt tárt karokkal várja őket-5 millió goj birkásított rabszolgával.)

#3

Ez az "AMBATOR" egy Budapesten élő cionista vénember imigyen ír a zsidóságról: "Hogy minden zsido palesztin-gyilkos lenne, azt mar csak azert sem allithanank, mert Izrael gondoskodasa latja el a pelesztinokat elelemmel, ruhava, orvosi- es allatorvosi szolgaltatasokkal, csecsemo tapszerrel, epitoanyagokkal, tuzeloanyaggal, oktatasi szolgaltatasokkal es mindazzal, ami a minosegi eletvitelhez szukseges. Teszi mindezt olyan szinvonalon, melyrol itt, Magyarorszagon csak almodni lehet. Ha egy palesztinian megbetegszik, vagy szulni keszul, akkor az izraeli korhazba megy, ahol pontosan ugyanazt az ellatast kapja, mint barmely izraeli, anelkul, hogy fizetnie kellene erte. Izrael segitsege nelkul a palesztinok mar reg ehen haltak volna, ahelyett azonban a legmagasabb, nyugateuropai eletszinvonalon elnek Izrael jovoltabol. Ezert cserebe a palesztinok raketakkal lovik az izraeliek iskolait es ovodait. Gondolom On szerint ez egy “tisztesseges arucsere,” de valojaban nem az.
A zsidosag a vilag felemelkedesenek elhivatott nepe es minden aljas ellenallassal szemben evszazadok ota egyre sikeresebb ezekben a torekveseiben. Az emberiseg, csakugy mint Magyarorszag, nagy halaval tartozik a zsidosagnak ezert es mar vannak, akik kezdik ezt felismerni. Igaz, hogy Magyarorszag ebben is, mint oly sok mindenben, egyre lejebb csuszik.
Szerző: Ambator | augusztus 16, 2012, 12:40 du."
http://kanadaihirlap.com/2012/08/14/barcsa-turner-gabor-levele-a-kulfold...

#4

Kedves Gábor!

Mivel mozgalmunk számára teljesen vállalhatatlan ez a fajta megnyilvánulás, kérlek a közeljövőben kerüld el személyemet és telefonon se zaklass! Mivel a megélhetési politizálásra tettem fel életem, ezért, most a nagy nyilvánosság előtt határolódom el tőled és már az a pohár teát is bánom amit a múltkor elfogadtam!

Tisztelettel:
Dér Zsolt
(Ez persze nem igaz, de van egy sejtésem, hogy fogsz ilyet kapni.)

#5

Minden jót Gábor,jó volt a válasz az atv-nek,de kissé még lekezelőbb és ironikusabb,lenéző hangvételt is megérdemelnek a cionkutyák.Az amerikai népszava nevű szart meg néhány zsidón és médiakutyán kívűl nem olvassa senki,most is megnőtt a látogatottságuk,hogy kitetted a linket Laughing out loud

#6

"Az ÁVH a párt ökle!"- Nekünk magyaroknak, elég egy ember is: Hubatka Smiling
1 vesszővel is zavart okozott az ellenség sorai között. Nem hitték, hogy addig el lő. Az íjászok meg mögötte, kedves cionista söpredék!
A magyarok nyilaitól sem, ment meg senki titeket!

Gratula!

#8

Ez az állítólag pesti AMBATOR téged lezsidóz! Hagyod? Evil

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

Egy Szent Korona alattvalónak a köznaplója

HIT HŰSÉG BÁTORSÁGHIT HŰSÉG BÁTORSÁG

Pár kedvenc zeneszám, kép, videó - neked kedves, nyájas olvasóm, sok szeretettel, hogy tudj mit hallgatni, nézni, miközben elolvasod a bejegyzésem.Ludwig van Beethoven - Egmont, No 1 in F MinTriarii - VictoriaScivias - Halj meg mielőtt meghalszDeep Purple - Soldier Of FortuneHistorica - Utolsó mohikánVon Thronstahl - Bellum, Sacrum, BellumFerenc József bakájaHa néznél is valami jót...

On Air

<<<Zene>>>

0:15–2:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Budaházy (ismétlés)

2:00–3:00

<<<Zene>>>

3:00–6:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!