A Jobbik számára Szegedi Csanád meghalt

Feljelentést tett a Jobbik két képviselője Szegedi Csanád ellen, aki állításuk szerint az Európai Parlament képviselőjeként közpénzekkel élt vissza.

Azt is szeretnék elérni, hogy a pártból már kilépett, volt jobbikos képviselő elveszítse európai parlament mandátumát, amelyet a Jobbik színeiben szerzett meg.

Lenhardt Balázs országgyűlési képviselő pénteken Csömörön, Szegedi háza előtt hangsúlyozta: Szegedi Csanád az utóbbi időben a nemzeti radikalizmus egyik keményvonalas szószólójából a legszélsőségesebb cionizmus híve lett.

"Nagyon szeretnénk, ha Szegedi Csanádtól megtisztulna a magyar közélet és felelősséget kellene adjon az általa elkövetett bűncselekmények és az általa tisztességtelenül felvett pénzek miatt. Zárszóként azt tudom mondani, hogy a borús napon, amikor halottainkra emlékezünk, azt akartuk bejelenteni, hogy a Jobbik számára Szegedi Csanád meghalt és azt szeretnénk elérni, hogy az egész magyar közélet számára is Szegedi Csanád halott ember legyen" – nyilatkozta Lenhardt Balázs az Echo Televíziónak.

Szegedi Csanád júliusban jelentette be, hogy kilép a Jobbikból, ugyanakkor a politikus az EP-mandátumát megtartotta. A pártból való kilépésnek az volt az előzménye, hogy Novák Előd Jobbik-alelnök egy Facebook-bejegyzésben lemondásra szólította fel Szegedi Csanádot.

"Csanád végighazudta az elmúlt másfél-két évet. Legalább 2010 óta tudja a származását, ekkor ugyanis konkrétumokkal szembesítette őt Ambrus Zoltán egy hangfelvétel szerint. Csanád nem lepődött meg, nem utasította vissza a 'rágalmat', ahogy az egy magunkfajta radikális politikustól elvárható" – írta júliusban Novák, hozzátéve, ha Szegedi nem mond le önként, akkor a Jobbik országos elnökségén a sor, hogy megmutassa, "különbek vagyunk-e ilyen téren a többi pártnál".

Novák Előd éles támadását az váltotta ki, hogy miután kiderült Szegedi félig zsidó származása, az ügyet kirobbantó Ambrus Zoltán egy olyan, 2010-ben készült hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amely szerint a politikus uniós állással, pályázati pénzzel kecsegteti őt, ha nem jut el a hírközlésig az információ.

(Echo TV)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Szegedi nem halt meg,hanem átállt(vagy mindig is ott volt).
A különbség az, a halott nem beszél az ellenségnek belső dolgokat.

#2

"Feljelentést tett a Jobbik két képviselője Szegedi Csanád ellen, aki állításuk szerint az Európai Parlament képviselőjeként közpénzekkel élt vissza."

Ideje ...

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

3:00–6:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Mi Magunk (ismétlés)

6:00–7:00

Korabeli revíziós dalok órája

7:00–8:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!