Szaloncukrot akart adni az ügyésznek: 150.000 Ft pénzbírság (videóval frissítve)

K. Zoltán pedig le akarta köpni az ügyészt, de a teremtőrt sikerült, amiért 2010. december 23-án (egy nappal Szenteste előtt) óvadék ellenében sem engedték házi őrizetbe Budaházy Györgyöt. Ő 4 hónap fogházbüntetést kapott 1 évre felfüggesztve.

Mivel 2010. novemberében a másodfokú bíróság levette Budaházy György előzetes letartóztatásban tartásának okai közül a "bűnismétlés veszélyét" (azóta már teljesen abszurd módon visszakerült rá, majd újra levették, aztán megint visszarakták minden ok nélkül), így megnyílt a lehetőség és védője azonnal kezdeményezte, hogy óvadék ellenében helyezzék szabadlábra. A bíróság december 23-ára, Szenteste előtti napra tűzte ki az óvadéki tárgyalást. Kenéz Andrea bírónő és Konkoly Csaba ügyész jó tréfának gondolta a három gyerekes családapába és szeretteibe így karácsony előtt belerúgni és a reményeiket eltaposva a hazafit előzetesben tartani.

A tárgyalás előterében az idős, 75 éves R. Károlyné egy szaloncukrot kívánt átadni az ügyésznek, ami ebben az ocsmány rendszerben hivatalos személy elleni erőszaknak számít.

K. Zoltán le kívánta köpni a (kommunista vér)ügyészt, de a teremtőr közbelépése miatt, a teremtőrt találta el.

Az "ügyet" most tárgyalták első fokon, a hazafiak védője Gaudi-Nagy Tamás, a nemzet jogvédője volt. Az ítélet szerint K. Zoltán 4 hónap fogházbüntetést kapott 1 évre felfüggesztve, R. Károlyné 150.000 Ft-os pénzbírságot kapott, amit, ha nem fizet be, akkor 2 hónap börtön. A nagyon agyon tisztelt bíróság semmilyen enyhítő körülményt nem vett figyelembe (pl. hogy R. Károlyné 75 éves és kisnyugdíjas), így - ahogy Gaudi is fogalmazott -, ez egy koncepciós eljárás, és ilyen ítéletre a rendszerváltás óta nem került sor. Vérlázító az orbánia mocsoksága!

(Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Módfelett érdekes "jogállam" az, amelyikben a bírók paragrafusok nélkül hozhatnak ítéleteket, akárcsak a híres gyevi bíró, vagy egyenesen Mátyás király. Arra sem volt büntetőparagrafus, hogy valakivel kanosszát járathassanak Jeruzsálemben, illetve más Újisten-birtokon, mégis megtették, méghozzá a "jogászok" legnagyobb örömére és az állampapa tiltakozása nélkül.

#2

Módfelett érdekes "jogállam" az, amelyikben a bírók paragrafusok nélkül hozhatnak ítéleteket, akárcsak a híres gyevi bíró, vagy egyenesen Mátyás király. Arra sem volt büntetőparagrafus, hogy valakivel kanosszát járathassanak Jeruzsálemben, illetve más Újisten-birtokon, mégis megtették, méghozzá a "jogászok" legnagyobb örömére és az állampapa tiltakozása nélkül.

#3

Ki ez az utcasarki ribanc akit idetoltak bíráskodni? A Rákóczi-térről jött?

#4

Az nem csak egy film volt, az William Wallace valós történetének filmes feldolgozása volt. A helyzet természetesen hasonlít, minden alapattribútum adott hozzá: idegenek parancsolgatnak egy nemzetnek a saját hazájában, a nemzet tagjainak pedig elege van ebből.

#5

Ezek nem normálisak !!! Sad Sad Sad
Egy ősz hajú , 75 éves nénit valós fenyegetésnek talál az ügyészség ??? Ezek tényleg ilyen magasan szállnak ?
A srác ügyéhez meg annyit , hogy ez a nagy "demokratikus" hatalom egyre inkább hasonlít ahhoz az aljas rendszerhez, amit a "Rettenthetetlen" című Mel Gibson filmben is lehetett látni : "Halálbüntetés , mert aki a király katonájára támad , az úgy jár , mintha magára a királyra támadt volna .... "

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

15:00–17:30
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Hegylakók

17:30–18:30

<<<Zene>>>

18:30–21:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!