Az egész rendőrség kiiktatná a Jobbikot?

Az egész rendőrség számára kezelendő probléma a Jobbik, vagy csak Orbán Viktor magánhadseregének feladata ez? Tette fel a kérdést Novák Előd a Jobbik országgyűlési képviselője napirend előtti felszólalásában.

A képviselő kérdése arra az elhiresült beszédre utalt, amely Hajdu János a Terrorelhárítási Központ főigazgatójának szájából hangzott el. Beszédében egy megoldandó, de kezelhető problémának nevezte a Jobbikot. Novák Előd úgy fogalmazott: "a magunkfajták bíztak abban, hogy csak az Orbán Viktor magánhadseregének tekinthető TEK kapta ezt feladatul, de most október 23-án is tapasztalniuk kellett, hogy hogy sajnos a többi rendőri egység is a nemzeti ellenzékre van ráállítva". A képviselő szerint a kormánynak nemhogy két hét, de még két év alatt sem sikerült rendet tenni az országban.

Hogy a rendőrség, mi módon próbálja kezelni a kezelhető problémának nevezett Jobbikot, arra jó példa a biatorbágyi '56-os megemlékezésen történtek, mondta a politikus. Bodnár Lajost, a Jobbik helyi szervezetének egyik tagját előállították, mert a megemlékezésre egy szovjet és egy európai uniós zászlóval érkezett meg nyakában egy táblával, amelyen az alábbi felirat volt olvasható: "Elég volt az uniókból!" Noha rendőri felszólításra a hazafi a szovjet zászlót bevonta, továbbá átadta azt az eljáró rendőrnek, ennek ellenére mégis előállították, holott valójában semmilyen jogszabálysértést nem követett el, vélekedett Novák Előd. A képviselő emlékeztetett mindenkit, hogy a Legfelsőbb Bíróság már korábban kimondta, hogy nem jogszabálysértő az efféle véleménynyilvánítás. Novák szerint a Pintér Sándor által irányított testület úgy működik, mint a korábban Lamperth Mónika által fémjelzett rendőrség, amely korábban törvénytelenül és önkényesen előállította őt és Budaházy Györgyöt.

A képviselő felszólalásában kitért arra is, hogy a "Vezénylő Tábornok Úr" 2006. október 23-án egy százmillió forintos páncélozott autóval menekült, miközben Gyurcsány rendőrterroristái a Fidesz elnökének híveit lőtték. Novák beszédében utalt egy korábbi újságcikkre, ami szerint Orbán Viktor ellenzéki politikusként két golyó- és robbanásbiztos, német rendszámú BMW-vel járt felváltva. A páncélozott luxusgépkocsik havi 4 millió forintos bérleti díját és a 100 kilométerenként csaknem 20 literes fogyasztását állítólag egy névtelenséget kérő, dúsgazdag Fidesz-szimpatizáns állta.

Hajdu János – aki korábban Orbán biztonsági főnöke volt - rendelte el a legmagasabb fokozatú védelmet, valamiféle fenyegetésekre hivatkozva, ahogy fogalmazott: "tájékoztattam erről az elnököt, s ő ezután engedélyezte, hogy fokozzuk személyes védelmét." A Jobbik alelnöke szerint Orbánnak komoly gépkocsiparkja lehet, mert korábban, még a 2006-os önkormányzati választások napján egy szintén német rendszámú Mercedesszel fuvaroztatta el magát voksolni.

(Barikád)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Kontrát Károly még csak nem is tette magát, hogy a kérdésre válaszolni kívánna.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

18:30–0:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Éjfél

0:00–0:15

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!