Toronymagasan nyert a Jobbik Tiszavasváriban a csalások ellenére!

A Barikád összeállítása alább a tiszavasvári győzelemről.

20:29 - Toronymagasan verte a többi jelöltet Fülöp Erik, a Jobbik polgármester-jelöltje.

Az eredmények még nem hivatalosak, az eredmény sem végleges, de jelenlegi információk szerint így áll a mezőny:

Összesítve: Fülöp 57%, Ráduly 29%, Aleva 11,5%

A 10. szavazókörben lévő szavazó szállítási visszaélések miatt a helyi választási bizottság valószínűleg megsemmisíti abban a szavazókörben az eredményt, így ott új választásra kerül majd sor.

1. szavazókör Ráduly 148 Fülöp 103 Tímáriné 35 Aleva 35 (cigány körzet)
2. szavazókör Ráduly 176 Fülöp 125 Tímáriné 21 Aleva 3 (cigány körzet)
3. szavazókör 331 Fülöp Erik, Ráduly 140 Tímáriné 70 Aleva 9
4. szavazókör Fülöp 252 Ráduly 166 Tímáriné 70 Aleva 20
5. szavazókör: Fülöp 219 Ráduly 96 Tímáriné 36 6
6. szavazókör Fülöp 209 Ráduly 92 Tímáriné 33 Aleva 6
7. szavazókör Fülöp 333 Ráduly 215 Tímáriné 78 Aleva 11
8. szavazókör Fülöp 342 Ráduly 122 Tímáriné 60 Aleva 9
9. szavazókör Fülöp 341 Ráduly 140 Tímáriné 85 Aleva 10
10. szavazókör Ráduly 412 Fülöp 156 Tímáriné 10 Aleva 10 (cigány körzet)

Kovácsné jobbikos jelölt egyéni győztes!
Szabó Krisztián jobbikos egyéni győztes!
Sipos Ibolya jobbikos egyéni győztes!
Kovácsné Nagy Julianna jobbikos egyéni győztes!
Cselényi Judit jobbikos egyéni győztes!


Itt még feszült figyelemmel követi mindenki a fejleményeket, képünkön Sinkovics Szilvia, a Barikád munkatársa, Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója valamint Fülöp Erik, a Jobbik polgármester-jelöltje.

19:17 - Ezennel véget ért a kampánycsend. Így megoszthatjuk olvasóinkkal, hogy a civil szervezet mögé bújt Fidesz kampánycsapata - köztük Ráduly Zsolt polgármester-jelölt - volt az, aki tömegesen szállította a szavazóurnákhoz a helyi cigányokat. Mindezekről számos videófelvétel is tanúskodik. A sajtósainkat követő sötétkék Volvo terepjáró sofőrje nem más volt, mint Kovács Tibor, a fideszes hátszéllel jelöltet állító Tiszavasváriért Közéleti Egyesület elnöke. Egész nap egy Suzuki figyelte a helyi Jobbik irodáját, később csatlakozott egy Trabant, majd az ominózus Volvo is.

18:16 - Úgy látszik, nagyon feldühítette a cigányokat, hogy lelepleződtek. A Barikád Tv egyik operatőrét megpróbálta elütni az egyik autó, amely egész nap furikázta a cigányokat. A sofőr ezúttal egyedül ült az autóban. Csak az operatőr lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia. Az esteről kamerafelvétel készült, és legalább tíz tanú látta az "akciót".

17:43 - Megvannak a 17.30-as részeredmények. A részvételi arány már 45, 77 százalékon áll. Kezdenek feljönni a magyar választókörzetek is, de az említett cigány-körzet még mindig vezet.

16:20 - Helyszíni tudósítóink elmondása szerint továbbra is szállítják a cigányokat szavazni.

15:38 - A 15 órás részadatok szerint a részvétel 36,6 százalékon áll. A legmagasabb részvételi arányt az egyik olyan szavazókörzet érte el, ahová a cigányokat szállították.

15:19 - Információink szerint a Déryné utcában csomagokat osztogatnak a cigányoknak. A csomag állítólag tartós élelmiszereket tartalmazott, lisztet, száraztésztákat. A rendőrség ki is szállt a helyszínre. A dolog pikantériája, hogy állítólag a cigányokat üzemszerűen furikázó autók közül kettő épp az említett ház előtt parkolt. Azt is hallani, hogy több háznál is osztottak csomagot a környező utcákban, bár volt, ahol némi pálinkával is megfejelték a kvótát.

15:12 - Tudósítóink autóit változatlanul követik a településen. Ezúttal azonban a sötétkék Volvót egy sötétkék Nissan Almerára cserélték.

14:35 - Információink szerint a választási bizottság a döntést egyelőre elhalasztotta.

13:16 - Munkatársaink időközben felértek a cigánysorra. Hatalmas csődület várta őket, a Volvo közben lemaradt. A cigányok hangosan fenyegették őket, nemzetközi jeleket mutogatva. Fent vannak az őket szavazni szállító autók is.

13:00 - Az egyik párt országgyűlési képviselője portálunknak elmondta, büntetőfeljelentést tettek, mivel üzemszerűen hordják a cigányokat szavazni a településen. Elmondta azt is, hogy információk szerint az egyik jelölt személyesen vitte a cigányokat szavazni, ezért a helyi választási bizottság ezekben a percekben is ülésezik.

12:50 - Helyszínen tartózkodó munkatársaink autóját folyamatosan követte egy sötétkék Volvo terepjáró.

Munkatársaink megálltak megkérdezni, mit is óhajtanak, ám a sofőr nem akarta kinyitni az autója ajtaját. Odaküldött ellenben egy agresszív cigányembert. Aztán megszólalt az addig lapító sofőr is. Saját bevallása szerint a választások tisztaságára felügyelnek. Ugyanakkor cinikusan azt is megjegyezte, hogy azért küldte oda a cigányt, hogy bemutatkozzon a sajtósoknak.

Helyszíni tudósítóink elmondása szerint több autóval viszik a cigányokat szavazni. Ugyanazok a sofőrök, az utasok kiszállnak, bemennek a szavazókörzetbe, majd visszaülnek az autóba és elhajtanak. Aztán újabb forduló, a koreográfia ugyanaz. A sofőrök ellenben nem szállnak ki az autóikból.

Amikor észrevették a kamerákat, taktikát változtattak, már nem vitték őket a szavazóhelyiség bejáratáig, a környező utcákban tették ki a szavazókat.

Arról nem is beszélve, hogy az egyik jelölt kampányplakátjaival van tele az egyik szavazókörzet környéke. Konkrétan az épület sarkánál, a bejáratával szemben, sőt, a villanyoszlopok is tele vannak ragasztgatva.

Egy, a helyszínen tartózkodó országgyűlési képviselő büntetőfeljelentést tesz a rendszámok alapján körülbelül 15 gépjármű vezetője ellen. A megfigyelők számon tartják, melyik gépjármű hányszor fordult.

Egy helyi cigány saját bevallása szerint megmondták neki, melyik jelöltre adja le a voksát. A reggeli órákban a helyszínre érkező nagyobb cigánycsoportot a rendőrök igazoltattak.

A kampánycsendre való tekintettel este hét óra után tesszük közzé a részleteket. A cikkünket azonban folyamatosan frissítjük.

A Jobbik napközbeni közleménye : Durva választási csalás Tiszavasváriban

Súlyos választási csalássorozat történt ma Tiszavasváriban. A civil szervezet mögé bújt Fidesz kampánycsapata - köztük Ráduly Zsolt polgármester-jelölt - ugyanis tömegesen szállította a szavazóurnákhoz a helyi cigányokat. Mindezekről számos videófelvétel is tanúskodik. A napközbeni részvételi adatok szintén azt támasztják alá, hogy a legtöbben abban a körzetben mentek el választani, ahol többségében cigányok laknak. Gyüre Csaba, a Jobbik országgyűlési képviselője 15 gépjármű vezetője ellen tett a fentiek alapján büntetőfeljelentést, továbbá a helyi választási bizottsághoz is kifogással fordult.

A Jobbik már előzetesen értesült arról, mire készülnek a Fidesz által támogatott "civilek", ezért nem ért minket váratlanul a választási csalás, de annak súlyossága és mértéke megdöbbentő. A durva törvénysértésekről nemcsak a Jobbik, hanem az összes jelölő szervezet tudomást szerzett, így panaszokat nem csak a Jobbik tett. Mindent elkövetünk azért, hogy a tisztességtelen eszközökkel élő csalók megkapják büntetésüket, bíróság előtt feleljenek tetteikért.

S.Sz. - N.K.
(barikad.hu)

Comments

#1

Most veszem észre, hogy másról beszéltek mint én de Volner is meg a Tiszavasvári választás is jó volt Smiling

#2

hcsaba....igen, ez már csak így van a kiegyenesedve járó demokraták demokráciájában....de alig hogy hátatfordít nekik az ember, visszaállnak mind a négy kezükre....Smiling

#3

Kedves Csaba!
Köszönöm a linket de mi élőben néztük Volner parlamenti felszólalását. Nem tudom, hogy mondtam e, hogy Volnert igen nagyra becsüljük. Ez a felszólalása nekünk különösen nagyon tetszett mert pontosan azt mondta a bolsevik MSZP/DK/LMP/libatolvaj bandáról amit mi is gondolunk róluk. Pontosan!
Köszönjük Volner János!

#4

És a másik módszerük:
Telefonnal lefotózzák a kitöltött szavazólapot -és annak alapján tartják a markukat Barf!
Sajnos voltam szavazatszámláló-mégsem tudtam bizonyítani a csalást-mert a bizottságban leszavaztak,mikor jeleztem,és még jegyzőkönyvbe sem voltak hajlandók venni-kiröhögtek Barf!
Ez 2010-ben volt

#5

Kedves Lőrinc!
A láncszavazás szinte biztos volt:
Az első bemegy és elhozta az üres szavazólapot,és tartotta a markát-a következő a kitöltött szavazólapot bedobta és hozta az üreset -és tartotta a markát...
Igy múködtették Barf!

#6

Kadves hcsaba....köszönöm a figyelmedet! Smiling

Fülöpnek még a 3 cigánykörzetben elért összes szavzata sem rossz Rádulyhoz képest. Talán a cigányoknál is kezd valami derengeni.
Ráduly 691
Fülöp 384
Tímárné 66
Aleva 22

#7

Kedves Pártoló!
Itt tudod hallgatni-én is most is hallgatom a parlamenti közvetítést:(érdemes)
http://stream001.radio.hu/mr5.m3u
(Elég hosszan várni kell a pufferolását aztán elindul-2-3 percig)

#8

De,a mandineren címlapos anyag,be is másoltam a barikád cikkét.A Jobbiknak meg gratulálok,még sok hasonlót.

#9

Ezidág semmi a fidesz közeli portálokon Smiling

Gratulálok a hatalmas győzelemhez! Ilyen legyen 2014 is!

#10

Kedves Lőrinc!
" A Fidesz és az Mszp két oldala egy azon az éremnek. A pereme meg az LMP."
Tetszik a hasonlat-mert ha a sok birkásított felébredne és kifúrná a közepét-már régen egy lyukas kétfilléres lenne belölle.
Smiling

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Éjfél

0:00–0:15
A Himnusz, az Ősi Himnusz, a Székely Himnusz, a Hiszekegy és a Szózat hallható, amikor éjfélt üt az óra.
(Éjféli blokk)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Budaházy (ismétlés)

2:00–3:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!