Van még lejjebb? Szegedi Csanád "csupán a tisztelet hangján" szól Izraelről

"Izrael az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol diktatúrákat építenek és gyűlöletet szítanak" Ezek a mondatok nem egy MAZSIHSZ-rendezvényen hangzottak el, hanem Strasbourgban. És nem az izraeli nagykövet mondta, hanem Szegedi Csanád.

Amikor azt hinnénk, hogy nincs lejjebb, akkor kiderül, hogy mégis van. Szegedi Csanád nyáron végrehajtott lendületes saulusi hátraarca a damaszkuszi úton sokakat megdöbbentett. A Jobbik bukott alelnökének morális értéke azóta minden ép erkölcsi érzékű ember szemében legfeljebb csak milligrammokban volt mérhető. Most már annyiban sem.

Abban csak a Szegedi fan-club legelvakultabb keménymagja bízhatott, hogy a hazugságon és korrupción kapott EP-képviselő függetlenként is a magyar nemzeti érdekek lánglelkű harcosa lesz Brüsszelben. A legtöbben arra számítottunk, hogy a Bokros-i úton haladva mély csendbe burkolózva meghúzza magát, és ciklusa lejártáig szépen felveszi a fizetését a semmiért. Ám Csanádunk a jelek szerint úgy döntött, hogy a továbbiakban is meg akar dolgozni az apanázsért - csak ezúttal már nem nekünk, magyaroknak, hanem új (?) népének, a zsidóságnak.

Szegedi az utolsó napokban is azt ígérte, hogy "szeretettel" emlékezik a Jobbikra és "tisztázni fogja magát a jobbikosok előtt" Nos, e végleges, és minden bizonnyal mindenki számára egyértelmű tisztázásra éppen október 23-át találta alkalmasnak. E számunkra szent napon emberünk az Európai Parlamentben bátran szembehelyezkedett az Unió hivatalos álláspontjával - és védelmébe vette Izraelt.

A nemzetközi joggal köszönő viszonyban sem levő, a legszélsőségesebb cionistáknak is becsületére váló felszólaláshoz, úgy véljük, nem szükséges további kommentár.

"Tisztelt Képviselőtársaim! Minden vitában csupán a tisztelet hangján szabad szólnunk, amely Izraellel kapcsolatos. Izrael ugyanis az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol diktatúrákat építenek és gyűlöletet szítanak.

Határozott álláspontom, hogy az Európai Parlamentnek erkölcsi és morális kötelessége lenne minden olyan lépést támogatnia, amely közelebb hozza egymáshoz Izraelt és az Európai Uniót, ugyanis kulturális értelemben Izrael Európa része. Izrael egy olyan állam, amely folyamatosan bizonyítja érettségét az emberi jogok tekintetében is, ezért az Európai Uniónak óvakodnia kellene attól, hogy beleszóljon Izrael belügyeibe. Ezúton is szeretném megragadni az alkalmat, hogy mielőbbi békét kívánjak a Közel-Kelet népeinek!"

Az Unió hivatalosan elkerüli, hogy állást foglaljon abban: a zsidó állammal kötött megállapodásokban szereplő "Izrael Állam területén" kitétel vonatkozik-e a nemzetközi jogilag törvénytelenül megszállva tartott területekre is. Szegedi képviselő úr azonban könnyedén átlép az ilyen morális hasfájásokon. Az EU és Izrael - Jobbik által határozottan elutasított - gazdasági társulásának egy kiegészítéséről szóló szavazáson leadott voksához a következő épületes indoklást fűzte.

"Nyilvánvaló, hogy Izrael a területén fogja alkalmazni ezt a megállapodást. A kompromisszumos megoldás az lehetne, hogy ebben a jegyzőkönyvben nem írják le konkrétan, hogy milyen területekre kell alkalmazni. Ezt nevezik „konstruktív meghatározatlanságnak." Az EU álláspontja, hogy létre kell hozni egy palesztin államot Kelet-Jeruzsálem fővárossal a Gázai-övezet és a Nyugati-part területén. Ez egy politikai álláspont, amelynek a nemzetközi jogi alapjai hiányoznak.

Palesztina sosem létezett a történelem során és a palesztin nép politikai projekció, amelynek hiányoznak az etnikai alapjai. Az egyetlen lehetőség a palesztin állam megteremtésére, ha a PFSZ megállapodik Izraellel, erre azonban nem hajlandó. Nem lenne szabad, hogy az EU-t tevékenységben ez egyáltalán befolyásolja.

Az EU tévesen állítja, hogy Kelet-Jeruzsálem és a Nyugati-part „megszállt palesztin terület". A Palesztina Mandátum-szerződés előírja zárt zsidó települések létesítését Jeruzsálemben és a Jordán-folyótól nyugatra, azaz a Nyugati-parton is. Az Izrael által létrehozott települések így nem mondanak ellent a nemzetközi jognak, csak az EU politikai és jogi határozatainak, amelyek így viszont ellentmondanak a nemzetközi jognak. Ismétlem, ebbe a vitába az EU-nak nem lenne szabad belemennie. Különösképpen azért nem, mert nincs igaza. Ashton tiltakozása az izraeli építkezések ellen alaptalan."

A politikai és erkölcsi bukását okozó hangfelvételen Szegedi azt mondta, az őt zsaroló fickónak: "Most gondold el, hát nálunk, a mi oldalunkon ennél nagyobb sértés nincsen. Ha téged lezsidóznak, az a legnagyobb sértés" Nos,helyzet az, hogy van ennél súlyosabb bélyeg is: az árulóé. Szegedi Csanád kiérdemelte, büszke lehet rá!

(Jobbegyenes.blog.hu)

Comments

#1

Van benne valami, amit mondasz, A Hun. Minden esetre szorosabban kellene a Jobbik vezetöségének tartania a gyeplöt. Nem kézivezérlésre gondolok, hanem egyfajta cselekvésetikai kódexre, amihez mindenegyes vezetönek, legyen alul vagy felül, tartania kellene magát. A Szent Koronára tett eskü szép, de úgy látszik, hogy kevés, mert túl általános és nincs kihatása a politikai gyakorlatra. A sikersségnek megvan az ára. Se az Mszp-nek, se a Fidesz-nek nincsenek ehhez hasonló problémái valójában. Miért akkor a Jobbiknak?

#2

Tisztelettel!Amikor a jobbik eldontotte,hogy bekerulve a cionparlamentbe bekes uton komprommisszumok altal fogja 2014-ben atvenni a hatalmat---addig senkinek nincs joga most a jobbik ellen agalni.Az,hogy a Szegedi ugy idefejlodott---majd megoldja a jobbik.Az ilyeneknek nem szamit az esku.Az ilyenek senkihaziak.Amit a komprommisszumokrol akartam--a cionparlamentben a jobbik mar azt is hangoztatja,hogy a kereszteny magyarorszag---tb..stb..
Tessek mar elfelejteni az ilyen slogeneket---jol hangzik ugyan--de szeretnem megkerdezni,hogy Hodmezovasarhelyen kik szavaztak?(csak is izraelitak---vagy birkak?)Mert Hodmezovasarhelyt deresre kellene huzni.Hol voltak ott a kereztenyek?Ja elbujtak a KDNP-ben?
Amit elore bocsajtanek,hogy a jobbik hatalomra kerulesevel(barcsak ugy lenne---De Borsodban mar fuggetlenkedest jatszanak--ami megosztas---nesze neked --egyuttes ero!)--szoval a hatalomatvetl utan is tessek sok kukoricat,es krumplit ultetni mert kemeny evtizedek fognak jonni.A cionteso tesz rola.A Hunok Angyalai-nak vannak megoldasai--csakhat a nemzeti radikalisok sok vezetoje tul magasan hordja az orrat. Cool

#3

Nem tudom, hogy Szegedi észküszégő vagy nem. A Szent Koronára tett esküje nem jelent neki semmit. A zsidók és muzulmánok nem tartoznak betartani esküjüket a nem zsidóknak és a nem muzulmánoknak.
Az biztos, hogy alaposan átvert mindenkit. Emlékszem egy beszédére amiben azt mondta, hogy a haza nyílt ellenségeinél sokkal károsabbak a hazára a haza nemzeti színekbe burkolt ellenségei. Igazat mondott, saját magára.

#4

Szegedi kezdettöl fogva ott volt a Jobbikban. Nem tudom, hogy beszervezték-e a Jobbikba, de semmi esetre sem hiszem el neki, hogy csak másfél éve tudta, hogy anyai ágon zsidószármazású.

A legnehezebb olyan tagokat kiszürni, akik kezdettöl fogva be lettek építve. Az esetben, ha beszervezték Szegedit, aligha lehetett volna kiszürni, hiszen a Jobbiknak, mint parlamenten kívüli mozgalomnak a biztonságot érintö kérdések terén nulláról kellett indulnia, a rendszer azonban mindenkor mindennemü parlamentenkívüli politikai eröt megfigyel és behálóz(ni igyekszik). A politikai hatalom elöre gondolkodik, ami esetenként azt is jelentheti, hogy gyengítö elemeket épít be egy mozgalomba, hogy azt alkalom adtán hiteltelenné és tönkretegye idözített bomba módjára. Vagy pedig, ha ez nem nagyon eredményes, lejárató kampányt folytat és pletykákat terjeszt a kezében lévö, hozzá hü médiákon kerestül.

A Jobbikkal ez már többször is megtörtént, gondoljunk csak Morvai megvádolásával, hogy zsidó és George Soros alapítványa finanszírozta, vagy hogy Morvai és a házas Gaudi között szerelmi viszony létezik, vagy hogy Vona zsidó, de gondoljunk az oroszok, s most legutóbb az irániak általi pártfinanszírozás vádjára is. S nagyon sok tv-beni jobbikos szereplések sem szólnak másról, mint vádakról és pletykákról. Ilyesmivel megy el a müsoridö fele, evvel foglalkoztatják a magyar közvéleményt, hogy lehetöleg mindenkinek csak ilyen dolgok jussanak az eszébe, ha a Jobbikról szó esik.

Avval, hogy a Fideszben hány volt Mszmp tag ül mind a mai napig, sokszor magas poziciókban, nem foglalkozik egyik médium sem. Bayer Zsolt feladata erröl kussolni. Ilyenkor fel sem merül a hiteltelenség gondolata.

#5

Ne essünk túlzásba mert közel se ilyen rossz a helyzet. Jobbik mint bejegyzett parlamenti párt nem mondhatja kategorikusan, hogy nem lehet zsidó vagy cigány tagja de ritka az olyan zsidó vagy cigány aki úgy meg tudná játszani a magyart ahogy Szegedi tette. Most, hogy Szegedi lebukott, óvatosabbnak kell lenni. Ne becsüljük alá Jobbik jelentőségét a Nemzet számára. Itt, ott lehet javítgatni. Nekem is vannak javaslataim amiket meg kéne fontolni de alapjában véve egy nagyon értékes mozgalom a Jobbik.

#6

"Ha a Jobbik a vár, ami nem hódolt be a cionista világhatalomnak, akkor ez egy olyan vár, amit nem őriz senki, és a kapui tárva nyitva vannak, az ellenség akaratlanul járkálhat ki-be, ellenséges katonák állnak a falak és tornyok legfontosabb helyein, elég csak beöltözniük barátságos színekbe, vagy néha még ez sem szükséges, elég ha mondják, és máris bírják a "védők" rokonszenvét és együttműködését."

Mindezt lehet természetesen feltételezni, minden esetre tény, amit maga VG is elmondott, hogy nincs lehetöségük arra, hogy átvilágítsák a tagjaikat. Ha ez így van, akkor természetesen nagy hátrány. Szerintem a felsö vezetésben még kihullhat egy-két ember. Nem akarok egyet sem megnevezni. Az alsóbb rétegekben meg nincs sok lehetöség. Vizsgáztatni, megfigyelni, várakozó listára kell tenni a tagokat.

Persze, lehet, hogy mégis van a Jobbiknak lehetösége a kiszürésre valamilyen módon (ugyanígy a Gárdának is), csak nem akarják elárulni, hogy az miben áll, hogy azok, akik rossz szándékkal léptek be a pártba, mit sem gyanítva belesétáljanak a csapdába.

#7

És még valami. Bármelyik tetszőleges pártban, amely a választásokon indul, vagy indulni tervez, mindig az lesz a legfontosabb ember, aki a legjobb a hazudozásban és legfőképpen a népámításban. Szegedi nagyon jó volt mindkettőben, elhittük róla, hogy ő a magyarság megmentője, és ezt nagyon harsányan, nagyon látványosan el is tudta adni. Pusztán ennyi, és nem valós teljesítmény, vagy származási kritériumok kellenek egy pártnak.

#8

Alapvetően azt kellene belátni, hogy a Jobbik tele van Szegedi Csanádokkal. Családfa ellenőrzés soha nem volt, és nincs is tervbe véve a Jobbikban. Sőt, attól, hogy valaki zsidó vagy cigány, ugyanúgy jöhet, sőt. A Jobbik tehát máris elbukott a cionistákkal szemben, csak retorikai szinten hangoztatja az ellenkezőjét. Csakhogy azoknak, akik tényleg egy nemzeti pártot akarnak hatalomba juttatni, azoknak a retorika kevés. Hiszen hogyan is várhatnánk szegedicsanádoktól, és hűséges KÖVETŐITŐL, hogy megtagadják önmagukat, hogy saját maguk ellen cselekszenek?

Ha a Jobbik a vár, ami nem hódolt be a cionista világhatalomnak, akkor ez egy olyan vár, amit nem őriz senki, és a kapui tárva nyitva vannak, az ellenség akaratlanul járkálhat ki-be, ellenséges katonák állnak a falak és tornyok legfontosabb helyein, elég csak beöltözniük barátságos színekbe, vagy néha még ez sem szükséges, elég ha mondják, és máris bírják a "védők" rokonszenvét és együttműködését.

#9

A tandíjat meg kell fizetni. Jobbik fiatal és tapasztalatlan de tanulnak, remélem. Nagyon kellemetlen és bosszantó egy ilyen beépített szemét mint Szegedi de nem tudja veszélyeztetni Jobbikot ha tanulnak belőle és a jövőben jobban megnézik kikben bíznak meg. Nem csinálnák nagyobb problémát belőle és aki ezidáig támogatta Jobbikot annak nincs oka nem támogatni a jövőben is. Nem kéne meglepődni, hogy Jobbik cionista célpont hiszen Jobbik az egyetlen parlamenti párt amelyik nem hódolt be a hazai és nemzetközi cionista világhatalomnak. Ennek ára van de előnye is mert a magyar emberek becsülik azokat akik gerincet mutatnak.
Nem kell szégyenlősnek lenni és alaposan meg kell nézni a családi hátterét is mindenkinek aki Jobbik pozícióra pályázik vagy jelölik. Akinek ez nem felel meg annak a hátterébe bizonyára van valami ami méltatlanná teszi egy nemzeti pozícióra. Ki kell takarítani a szemetet de nem szabad a hitet elveszteni mert Jobbik nagyon fontos azoknak akik hisznek abban, hogy Magyarország a magyaroké.

#10

A borsodi Jobbikot jelenleg is ugyanazok vezetik, akiket anno Szegedi juttatott oda, és akik kiálltak mellette az utolsó pillanatig. Azaz az ő emberei. Akiktől vastapsot kapott, mikor kiderült, hogy zsidó, akik az ő hűséges emberei.

Más: gondoljatok bele, hogy mennyi nemzeti ember személyes adatait birtokolja most egy cionista zsidó. Mert ugye az adatbázisokat senki nem kérte rajta számon, nem is lehet. Aki Jobbikos volt a megyében, köztük én is, legyen boldog a gondolattal Smiling

No és persze arról még nem is beszéltünk, hogy Szegedi nem az első, és nem is az utolsó ilyen kvalitásokkal rendelkező egyén a Jobbikban. Minden ilyen beszivárgó akadálytalanul juthatott el akár a legfelső vezetésig, akár egyéb kulcspozíciókba a párt hátterében, semmiféle követelményrendszer, semmiféle szelektálás, semmiféle ellenállás nem volt velük szemben.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Éjfél

0:00–0:15
A Himnusz, az Ősi Himnusz, a Székely Himnusz, a Hiszekegy és a Szózat hallható, amikor éjfélt üt az óra.
(Éjféli blokk)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

2:00–3:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!