Mocskolódás és szavazatvásárlás a Jobbik fővárosában

Időközi önkormányzati választásokat tartanak a Jobbik fővárosában, melynek tétje nem csak az, hogy melyik párt szerzi meg a városvezetői pozíciót, hanem az is, hogy a lakosság az aljas, mocskolódó, rágalmakkal és gáncsolásokkal teli, vagy a tiszta, őszinte politizálást választja.

Hiszem, és tudom, hogy tisztességesen politizálunk, ha bármikor tükörbe kell néznem, emelt fővel megtehetem - reagált a kampány során elhangzott vádakra Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere, a Jobbik polgármesterjelöltje a párt lakossági fórumán.

A polgármester úgy véli, azok a körök, akik nehéz helyzetbe taszították Tiszavasvárit, most igyekeznek besározni a jelenlegi városvezetést. Megjegyezte: az utóbbi időben olyan rágalomhadjárat érte, amire még politikusként sem számított.

A lakossági fórumon felszólalt Vona Gábor, a Jobbik elnöke is. Rámutatott: olyan helyzetbe akarták hozni Fülöp Eriket és rajta keresztül a Jobbikot, hogy ők legyenek a "balekok". Fülöp Erik ugyanis maradhatott volna a polgármesteri székben, amennyiben mindenben követte volna a Fidesz utasításait, a kormány megszorításaihoz az arcát kellett volna adnia. Vona úgy véli, Fülöp Erik nagyon helyesen döntött, hogy ezt a helyzetet nem vállalta, inkább Tiszavasvári választópolgáraira bízta a döntést.

Vona elmondta, a választáson sajnos szavazatvásárlástól is tartani lehet, ezért egy civilekből álló csapatot állítanak fel, akik a választás napján járják a várost, és figyelik, nem történik-e ilyen jellegű törvénysértés.

Fülöp Erik a Valóságsokknak nyilatkozva elmondta, az időközi választáson a "Tovább a tisztesség útján!" mondatot választották szlogenül, mivel véleménye szerint az elmúlt két évben sikerült bebizonyítani, hogy tisztességgel, becsülettel hogy lehet egy nehéz gazdasági helyzetben lévő települést irányítani. 2011-ben a jobbikos városvezetés azt is megmutatta, hogy a korábbi évektől eltérően lehet pozitív is a város költségvetésének mérlege. Nagy sikerként könyvelte el a néhány héttel ezelőtt átadott új gyárat is, mely 150 család megélhetését biztosítja majd a jövőben.

(Barikád)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Istenem! Add, hogy Magyarországon végre valamennyi választókerületben a magyarok győzzenek a választásokon, hogy végre saját kezünkbe vehessük saját sorsunkat és teljesíthessük feladatunkat a te szent nevedben, mit te magad róttál ki ránk: -Hogy megmutassuk a háborús világnak, hogyan lehet szimbiózisban élni a népeknek, nemzeteknek egymással a Szent Koronád szellemében.

(ne nagyon nevessetek ki ezért a szövegért, de mi 1100 éven át, igenis megtartottuk az összes velünk együtt élő népet saját nyelvében, kultúrájában, hagyományaiban!!!"

#2

Fülöp Erik magasan megnyerte a választást az Smiling
A nem-hivatalos eredmények szerint.Egy válastókerületben valószinű meg kell ismételni csalás miatt.

#3

Sok sikert Fülöp Eriknek,remélem sikerrel jár.Valamint kívánok az elkövetkezendő-időközi és hagyományos-önkormányzati választásokon minél több becsületes,egyenes,magyarszívű polgármestert a hazai településeknek.Az mszp jelöltjei meg remélem buknak.

#4

11 ó-kor 20%-os a részvétel,estére meglesz az 50% talán Smiling

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Mi Magunk (ismétlés)

14:00–15:00
Barcsa Turner Gábor és Incze Béla, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) két vezetőségi tagjának műsora, amely kéthetente jelentkezik.
(Magazin műsor)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

15:00–17:30

Hegylakók

17:30–18:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!