A Jobbik elszámoltatná az 1989-es rendszerváltás elsikkasztóit

Politikai váltógazdálkodásPolitikai váltógazdálkodás

A Jobbik el fogja számoltatni és eltakarítja a közéletből a rendszerváltozás óta több mint két évtized politikusait. Az MSZP és a Fidesz között érdekeegyezés van, a két párt érdeke, hogy folytatódjon a kétpárti váltógazdálkodás.

Miközben a szocialista, majd a Fidesz-kormányok egyre nagyobb megszorításokkal sarcolják a magyar embereket, aközben ezeknek a politikai erőknek a politikusai, családtagjai és baráti körei milliárdosokká lettek - mondta mai sajtótájékoztatóján Volner János.

A Jobbik politikusa elmondta: a rendszerváltás elszabotálói a korrupcióval összeharácsolt vagyonok biztos fedezéke mögül, boldogan vigyorognak az elszegényedő társadalomra. Nekik bejött a rendszerváltás utáni két évtized zavaros rablókapitalizmusa, 9 millió magyar viszont rohamosan szegényedik el, az ország pedig egyre nyilvánvalóbb módon épül le - véli a politikus.

Volner szerint érdekegyezés van az MSZP és a Fidesz között. A két párt abban érdekelt, hogy folytatódjon a számukra kényelmes politikai váltógazdálkodás, ezért mind a politikusaik, mind pedig a befolyásuk alatt álló sajtó igyekszik a másikkal megvívni a politikai csatározásokat és egyben azt a látszatot kelteni, mintha csak közülük lehetne választani.

Volner szerint az igazi választást az jelenti, hogy kisebb változásokkal folytatódjon-e az elmúlt két évtizedre jellemző elszegényedés és leépülés, vagy megkezdődjön végre az igazi elszámoltatás. A korrupcióval, rablóprivatizációval szerzett vagyonok visszavétele és a magyar gazdaság egyoldalú EU-tól való függése helyett visszaszerezzük a gyakran politikai okokból bezárt keleti piacainkat - zárta sajtótájékoztatóját Volner János.

(Barikád)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Prédikáció

14:00–14:30
Balla Barna erdélyi lelkész prédikációja Komollóból.
(Vallási)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Madártávlatból

14:30–14:45

<<<Zene>>>

14:45–15:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!