Toroczkaiék tüntettek Mórahalmon a cigányok bűnözése ellen

A Jobbik Magyarországért Mozgalom mintegy százötven tagja és szimpatizánsa vonult fel kedden este Mórahalmon, miután kiderült, hogy három erdélyi cigány gyilkolt meg még vasárnap egy hatvanéves férfit egy helyi tanyán.

A demonstrációt Toroczkai László (HVIM) és Tóth Péter, a Jobbik két megyei önkormányzati képviselője vezette. A politikusok a belvárosban megtartott beszédükben hangsúlyozták, nem tűrhető tovább, hogy cigányokat dolgoztassanak a magyar „gazdák”. Ők ugyanis sokkal kevesebb pénzért vállalnak munkát, ráadásul bűnözők is érkeznek velük az országba - mondták.

Ennek megakadályozására mindent megtesznek majd – hangsúlyozták. Elsőként nyilvánosságra hozzák annak a gazdának a nevét, aki a gyilkosokat „tartotta”, és minden olyan gazda nevét, aki „román bevándorló cigányokat tart”.

Nógrádi Zoltán, a település megalkuvó polgármestere a demonstrálókat távozásra kérte fel, ők ennek ellenére meglátogattak egy olyan gazdaságot is, ahol Maros megyei cigányok dolgoznak. Az ott élő egyik férfi elmondása szerint több hónapja bejelentett munkásként dolgoznak a telepen. A demonstráció a helyszínen békésen ért véget.

(NOL nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Helyesen szólt, tisztelt Falatbontok.

És cigányokat nem tartanak, legfeljebb alkalmaznak, mivel nem állatok, főleg, ha tisztességesen dolgoznak.

Egyébként nem az a gond, hogy romániai cigányokat alkalmaznak, bárkinek az alkalmazottja lehet bűnöző. Inkább a bevándorlókat kellene megszűrni és csak tisztességes embereket engedni az országba!

#2

Ha mi magyarok nem szeretjük, ha Nyugaton magyarnak vagy magyar cigánynak nevezik a Magyarországról odakerült cigányokat, akkor mi se nevezzük román cigánynak a Romániából elkerült cigányokat! A cigány az csak cigány, függetlenül az állandó lakóhelyétől vagy az állampolgárságától.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Hegylakók (ismétlés)

4:00–5:00
Egy-egy aktuális esemény, vagy egy, a nemzetünk sorsát érintő kérdés kivesézése Egerből. Avagy egy kötetlen beszélgetés Zagyva György Gyula szobájából. A műsor archívuma ITT érhető el.
(Beszélgetős)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

5:00–7:00

Korabeli revíziós dalok órája

7:00–8:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!