Kerecsend: Állítsuk meg a cigánybűnözést! (+beszédek)

Elég volt a cigánybűnözésből címmel tartott vonulásos tüntetést a Jobbik vasárnap délután Kerecsenden, melyen a közel ezer főt kitevő hazafiak között a bátrabb helyi lakosok, több Jobbikos szervezet, a HVIM tagjai, a Betyársereg, az Új Magyar Gárda tagjai, valamint a Csendőrség is részt vettek.

Már kora délután rendőrsorfal zárta a jobb sorsra érdemes közel háromezres lélekszámú kisközség Egerbe bevezető szakaszát, pontosabban a Laskó-patak által elválasztott "tücskök" lakta övezetet , így csak kerülő úton lehetett eljutni a tüntetés helyszínére, ahol közel fél órás késéssel kezdődött el a demonstráció.

Juhász Oszkár gyöngyöspatai polgármester volt az első felszólaló, aki röviden felvázolta, hogy a történelméről és a Vári-pincéiről híres (de "rendszerváltást" követően a liberalizmus emlőin nevelkedett cigányság többségi társadalomba beilleszkedni képtelen bűnöző rétege által hírhedté vált) Mátraaljai településen is hasonló állapotok uralkodtak, amíg a helyi lakosok is azt nem mondták, hogy elég, és egy előre hozott választást követően rend lett a falucskában.

Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő, a HVIM alelnöke jelképesen karikás ostorral a kezében tisztelettel köszöntötte az egybegyűlteket és azokat a megfigyelőket is, akik a Dankó Pista utca környékéről ólálkodtak a tüntetés helyszínének közelébe, és reméli, hogy elfogják vinni a cigánysorra a hírt, hogy mi a bajuk és kit okolnak a helyi lakosok az ottani állapotokért, illetve azért, hogy ez a szép kis település, amely Eger mellett terül el, a bűnözés és a terror melegágyává vált az elmúlt években, valamint az ottani siralmas állapotoknak mi, vagy kik az okozói. Elsődlegesen a település vezetése a bűnös, mert szemlesütve tűri a helyi cigány lakosság beilleszkedni nem képes rétegének antiszociális magatartását. Beszédében felhozta az érpataki polgármester példáját és felszólította a Fidesz-KDNP színeiben "tündöklő" polgármestert, hogy ha gyáva, ne vállalja a település vezetését, hanem adja át egy arra alkalmasabb helyi lakosnak, egy bátrabb vezetőnek a helyét.

Zagyva Gy. Gyula beszéde:

Letölthető

Mirkóczki Ádám beszédében kitért a tüntetéssel párhuzamos, Szőcsi Lajos, a Heves megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat "jeles tagja" által meghirdetett evangelizációjára, mely szerint a négy-öt órán át tartott prédikáció helyett mindössze egy perc alatt kellett volna a Tíz Parancsolatból csak kettőt beleverni a helyi cigányság bűnözésre hajlamos rétegének fejébe, hogy ne lopj, és ne gyilkolj!

Felhívta a helyi lakosság demonstráción részt vevő bátrabb felének figyelmét arra, hogy mondják el minden tisztességes cigány embernek, hogy a amíg a saját politikai elitjüktől nem szabadulnak meg, addig nem lesz békéjük, mert amíg Farkas Flóriánok, Kolompár Orbánok, Horváth Aladárok, Suha Józsefek vagy Szőcsi Lajosok irányítják a cigányságot, addig a helyzet csak rosszabb lesz. Fogják fel, hogy ezek a dísz-cigányok lopnak, csalnak, hazudnak, semmit nem tesznek azért, hogy a cigányság tisztességes része normálisan éljen, és ha ők nem zavarják el a mások által a fejükre ültetett úrhatnámságokat, megnézhetik magukat! De ne Kerecsendről takarodjanak, hanem ebből az országból!

Mirkóczki Ádám beszéde:

Letölthető

Sneider Tamás röviden felvázolta, hogy mit próbál tenni a Jobbik annak érdekében, hogy Kerecsenden és az ország más részeiben is visszaálljon, helyre álljon a rend. Nyilvánvalóan ellenzéki pártként túl sok lehetőségük nincs, de talán annyit meg tudnak tenni, hogy ilyen demonstrációkkal felhívják a figyelmét Orbán Viktornak, Pintér Sándornak, hogy elfogyott a magyar emberek türelme! Bár a bűnözési statisztikák azt mutatják, hogy a "két hét" alatti rendcsinálást követően a "béke szigetévé vált" Kerecsenden és az ország nagy részén jelentősen csökkentek a bűnelkövetések, a valóságban bizony megduplázódtak, megháromszorozódtak az élet és vagyon elleni bűncselekmények. Nem egészen egy hete történt egy brutális rablótámadás a településhez közeli Kisnánán, ahol néhány száz forintjáért úgy megvertek egy idős asszonyt, hogy a kórházba szállítását követően néhány napon belül belehalt sérüléseibe. Ahhoz, hogy a bűncselekmények visszaszoruljanak és a lakosok biztonságérzete is javuljon, a rendőrség mellett fontos egy másik szervezet, a csendőrség felállítása is, amely a vidék közbiztonságáért felel.

Sneider Tamás beszéde:

Letölthető

A tüntetés zárásaként a hazafiak és a helyi lakosság hosszú tömött sorokban elindult a bűn melegágya irányába, de a Laskó-patak hídját is eltorlaszoló rendőrség megakadályozta a tüntetőket abban, hogy úti céljuk végéhez, a Dankó Pista utcai cigánysorra jussanak, mondván, hogy "megvédjenek bennünket" a Hit Gyülekezete által felbőszített, megvadult cigányok brutális támadásától...

Zagyva Gy. Gyula a felvonulásról és a rendőrségről:

Letölthető

A vonulásos tüntetés végén több tucatnyi autókból álló konvoj Zagyva György Gyula vezetésével elindult Kisnána településre, ahol a cigánybűnözők áldozatává vált idős néni háza előtt gyertyát gyújtottak és megemlékeztek minden magyar áldozat előtt, akiknek kioltották életüket a hazánkat felvásárolni szándékozó háttérhatalom biológiai fegyverei...

motoros

Olvasónk beszámolója:
Szerdán Magyar Élet Menete volt Miskolcon. Hangzottak el szép és izzító beszédek. De addigra az érzelmek már igencsak dolgoztak az ott levőkben, hiszen pár nappal korábban az alig néhány kilométernyire levő Kerecsenden raboltak ki és bántalmaztak egy idős asszonyt, Kisnánán pedig vérbe fagyva találták meg az állítólag nem létező cigánybűnözés újabb áldozatát.

Nem véletlenül került hát már akkor és ott kihirdetésre, hogy a Magyar Élet Menete után valami más fog történi: ideje kimondani, hogy elfogyott a türelem, hogy elég volt. Ez a két szó került hát a rendezvény plakátjára.
A felhíváson szereplő felszólalók neve garancia volt arra, hogy nem hangzatos kampánybeszédeket fogunk hallani, hanem olyan emberek érzéseit és gondolatait, akik nap mint nap kénytelenek a problémákkal együtt élni, azokkal szembenézni.

Megérkezve temérdek rendőr, nyolc busz volt, amit megszámoltunk, ezek egy része elhajtott a cigánysor felé. Egy rendőr állítása szerint ők azért érkeztek, hogy minket megvédjenek a cigányoktól, akik nagyon készülnek a fekete ruhások ellen. Nos, hívő emberként elhittem, amit mondott, bár a tapasztalatok eleddig nem ezt mutatták. Mint ahogy nem ezt mutatta az sem, hogy a településre való bejutást nem csak a lezárások nehezítették, de az igazoltatásokkal is nehezítették a rendezvény pontos kezdését. Természetesen az igazoltatások véletlenül sem a cigányságot és az öt óra hosszúra tervezett imádkozásukra igyekvőket érintették, hanem kizárólag a Nagy-Magyarország matricás autókat, a betyárruhát viselő férfiakat, a gárdistákat.

De kicsit menjünk vissza az időben. Vasárnap délután háromkor Kerecsend főutcájának kocsmájában még csak cigányemberek álldogáltak, mint akik nem is sejtik, lassan ellepik a települést azok, akiktől előírásszerűen rettegniük kell. Elmondták, hogy ővelük ugyan nincs baj, hiszen ők békés és dolgos cigányok, bezzeg a többi, a sok betelepített, azzal sok a baj. Lelkesen meséltek a falu két, cigányok lakta utcája közötti haragról, de mélyen hallgattak a cigányok által elkövetett bűncselekményekről. Nem felejtették el persze megemlíteni, hogy ők igazából már előző nap óta rettegnek, mert úgy tudják, 47 autónyi gárdista bográcsozott előző este a településen. Bár látni nem látták őket, de félnek nagyon, bár annyira azért nem, hogy a kocsmáig ne jussanak el.

Ennél beszédesebbek voltak a helyi fiatalok, akik megmutatták, melyek azok a házak, ahol a híres-hírhedt Dankó utcaiak miatt nem érdemes kerítést építeni, ahol a vetemény kérészéletű, a gyümölcsfák pedig sebzettek, mert az érett gyümölcsöt nem leszedik, hanem ágastól szaggatják, majd jóllakva a fa alá ürítenek a Dankó soriak. Elmondták, hogy az iskolában magyar gyerek már szinte nincs, mert mindenki, aki teheti, menekíti a deviáns fiatalok elől a csemetéket, vállalva a plusz költséget és a fáradságot.

Nem mondtak mást a felszólalók sem. Juhász Oszkár a gyöngyöspatai példát említette és bizony kimondta a nagy igazságot: lassan nem cigány kisebbségi önkormányzatokat kell alakítani a településeken, hanem a magyar kisebbség önkormányzatának, de sokkal inkább önvédelmi hálózatának kiépítésén kell fáradozni. Mirkóczi Ádám és Schneider Tamás nem csak azt említették meg, hogy a többszáz milliós integráció olyan „sikeres” volt, hogy a település cigányai 60-70 milliós köztartozást halmoztak fel, melyet „természetesen” a tisztességgel dolgozó és adózó emberekkel fizettetnek meg, ahogy az ellopott áramot is, de határozottan vádolták a Fidesz, az MSZP és a hozzájuk kapcsolódó szervezetek vezetőit minden egyes, a cigánybűnözésnek áldozatásul esett, kirabolt, meggyalázott és meggyilkolt ember nevében, vádolták „két hét alatt rendet teszünk” Pintér Sándort.
Zagyva Gyula nem felejtette el megemlíteni, hogy bizony a tudatformálás gyermekkorban kezdődik, így célszerű lenne a cigánygyermekek családból történő kiemelése, hiszen többségük olyan szociális körülmények között nevelkedik, ahol az alapvető együttélési normákat sem tanulják meg. A gyermekek tudatformálása nem történhet meg olyan környezetben, ahol ők csak a devianciát tanulják, ahol a legfőbb érték az élősködés. Említette az érpataki modellt, ahol külön figyelmet érdemel a cigány gyermekek integrálása és magyar tudatra való sikeres nevelése. Most valóban előkerült az elhíresült karikás ostor: Zagyva Gyula magasba emelve közölte, legközelebb már ilyen ostorokkal jövünk vissza, ha nem képesek beilleszkedni a helyi közösség életébe a lassan többséggé váló kisebbség egyes képviselői.

Minden felszólaló egyet értett abban, hogy a polgármester alkalmatlan a település irányítására, gyáva és képtelen a kezelni a kialakult problémákat. Velük együtt a tömegből is többen felszólították hát a lemondásra.
Mire a menet elindult a cigánysor felé, több helyi lakos is csatlakozott. Elmondták, sokan egyetértenek azzal, hogy egy ilyen rendezvényre került sor a településen, de többen féltek eljönni, mert tartanak attól, hogy ha ennek vége lesz, rajtuk állnak bosszút a Dankó soriak.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai vezették a menetet, kezükben egy „Állítsuk meg a cigánybűnözést” feliratú molinóval. Mögöttük együtt vonultak civilek, az ÚMG, az SZJPE, a Gárdacsendőrség tagjai, a menetet pedig a Betyársereg zárta, Tyirityán Zsolt vezetésével vigyázva ránk. A hídhoz érve kétszeres rendőrsorfal zárta el az utat, mert hiába lett meghirdetve és bejelentve, hogy a demonstráció a Dankó utcát is bejárja, a rendőrség nem engedélyezte a cigánysori felvonulást. A Hit Gyülekezete vezetésével a soron maratoni kulturális (?) napot hirdető cigányokat a száradó ruhák között álló droidok védelmezték, a híd túloldalát pedig négy cigány polgárőr „védte” karba tett kézzel.

Jobb híján a Vármegyések és a betyárok Zagyva Gyula kérésére egymás nyakába ülve minél magasabbra emelték a molinót, hadd lássa a putrisor, hogy bizony, elég volt élősködésükből és a cigánybűnözésből. Ha esetleg a feliratot nem látták vagy elolvasni nem tudták volna, a skandálás reméljük, elhallatszott hozzájuk, bár kétséges, hogy a hitgyülis agymosott emberekre hatott az igen érthető üzenet.

A menet lassan, ütemesen skandálva visszatért a kiindulási helyre, ahol Zagyva Gyula bejelentette, a rendezvény itt ugyan véget ért, de aki valóban úgy érzi, elege van a cigánybűnözésből, tartson vele Kisnánára, ahol nemrégiben egy idős asszonyt gyilkoltak meg brutális módon. Több tucatnyi autó indult el a kanyargós utakon a felvezető kocsi után, hogy egy mécses elhelyezésével vagy csak egy egyszerű főhajtással megemlékezzen az újabb – ki tudja már hányadik - áldozatról.

Kisnánán az ott lakók tán még sose láttak ekkora tömeget. Sokan a házuk elé álltak, majd egyre többen léptek közénk, hogy elzarándokoljanak a rendezett, tiszta portáig, ahol a ház előtt már jó pár mécses pislákolt. Egy rövid beszéd, pár szó – nem kellett több, hiszen a mécsesek és a közösen elmondott ima elég volt az érzések kifejezésére.

Ma kétszer mondtuk ki szóval és tettel, hogy elég volt, de vajon értettek-e belőle azok, akiknek szólt az üzenet, vagy megint csak saját lelkünket nyugtatgattuk és valóban el kell jöjjön az idő, amikor előkerülnek a karikás ostorok és az olyan emberek, akik ha kell, erővel, de végre rendet tesznek az országban.

(Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Budaházy (ismétlés)

9:00–10:00
Budaházy György önálló műsora a rádiónkban, ami akkor is hallható, ha a műsorvezető éppen bujdosik vagy börtönben sínylődik. A bujdosás alatt titokban vezette, a bötönhónapok alatt családja vette át a műsort. A műsor archívuma ITT érhető el.
(Hazafiság, politika, kultúra)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

10:00–12:00

Dél

12:00–12:15

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!