Cigányok verekedtek - sajnos ismét közbeavatkozott a rendőrség

A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. október 20-án a délutáni órákban Jászladány település egyik utcáján két család tagjai előzetes szóváltást követően összeverekedtek. Retkesék szokásos társasfoglalkozásába sajnos közbeavatkozott a rendőrség, így változatlanul eltarthatjuk őket a továbbiakban.

– A rendőrök sajnos azonnal a helyszínre vonultak és a garázda személyeket előállították a rendőrőrsre – tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. –A házkutatások során megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény során használt tárgyakat.

A rendőrség felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást az ügyben, melynek során öt tanulni, dolgozni és felzárkózni vágyó személyt hallgattak ki gyanúsítottként, akik közül két elkövetőt őrizetbe vettek ahelyett, hogy végig engedték volna folyni a szokásos cigány társasfoglalkozást. A bűncselekmény során négy személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, akiket közpénzből kell sajnos felgyógyítanunk. A rendőrség vizsgálja az ügy körülményeit.

(Szoljon)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

13:00–17:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Határőrség

17:00–18:00

<<<Zene>>>

18:00–0:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!