Az EU által követelt újabb megszorításokat is szolgai módon teljesíti a kormány

A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy a kormány által nemrég beígért két új megszorító csomag után egy harmadik Matolcsy-csomag elkészítésére is ígéretet tett Orbán Viktor Brüsszelben.

A kormány szemlátomást képtelen megérteni, hogy a szocialisták által megkezdett restrikciós gazdaságpolitika folytatásával csak fokozódni fog a magyar emberek milliónak elszegényedése és a magyar gazdaság még inkább leszakad a régió államaitól.

A korábban szabadságharcos retorikát hangoztató Orbán-kormány jelenleg a brüsszeli bürokraták előtt megalázkodva várja, hogy megmondják neki, mekkora megszorításokkal kell sújtani a magyar embereket. Egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá, hogy a külföldről pénzelt baloldali pártok mellett a Fidesz által vezetett kormánykoalíció is alkalmatlan a magyar nemzeti érdekek képviseletére. Akinek Brüsszelből diktálnak, az ugyanúgy idegen érdekek gátlástalan kiszolgálója, mint azok, akik korábban Moszkvából várták az utasításokat.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

(Szent Korona Rádió)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

2:00–3:00
A Radics Béla emlékóra lehetőségéhez képest megpróbál átfogó képet adni a '60-as, '70-es, '80-as évek rockzenéjéről. Természetesen zenével illusztrálva ezeket a korszakokat. Nagyon sok együttes dalát csak koncertfelvételről lehet meghallgatni, mert az akkori hatalom nem adott nekik lehetőséget. "Majd akkor lesz lemezetek, ha vesztek a vasboltból " - hirdette a hatalom jeltelen képviselője. A műsor archívuma ITT érhető el.
('60-as, '70-es, '80-as évek magyar rockzenéje)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

3:00–4:00

Hegylakók (ismétlés)

4:00–5:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!