Tüntetés a cigányterror ellen Miskolcon - "véget vetünk a cigánymercik korszakának" (videókkal frissítve)

Bár a Jobbik által szervezett "Magyar Élet Menete" elnevezésű rendezvényt a cigányok próbálták megzavarni, az nem sikerült nekik. A több ezer fős tömeg sikerrel lépett fel az illegális "Fészekrakókkal" és a cigánybűnözéssel szemben. Rádiónk élőben közvetítette önöknek az eseményeket, amelyeket azóta képeinkkel és videóinkkal is bővítettük.

A felvonulásról készült képeink IDE kattintva érhetők el.

19:10 - Rádiónk munkatársa jelentette, hogy véget ért a vonulás, probléma nélkül. Bár a cigányok provokálni próbáltak, azonban az óriási rendőri készültség megakadályozta az esetleges összecsapásokat. A résztvevők elénekelték a Szózatot és a Székely Himnuszt ezzel zárult a demonstráció.
Jakab Péter a boon.hu szerint az “utolsó szó jogán” még üzent a fészekrakóknak, hogy legjobb lesz, ha maguktól mennek el az Avasról.

Vona Gábor beszéde:

Miklós Árpád beszéde:

Az Index (kivételesen korrekt) összeállítása:

18:55 - A menet bekanyarodott a Gesztenyés utcába, itt is végig biztosítják a rendőrök az utat. Ezekben a lépcsőházakban már laknak fészekrakók. A házakban csend van. Közben az avasi nagypostát is elérték a hazafiak, a vonulók vége még mindig nem látszik. Időközben az egyik panelházból petárdát dobott valaki, senki sem sérült meg.

18:45 - Szintén a boon.hu írta, hogy ahogy a jobbikos menet halad a négysávos úton, az ellentüntetők hátulról, a házak közül próbálkoznak a véleményüket odakiabálni. A rendőrség továbbra is elszeparálja őket.

18:38 - Tudósítónk jelenti, hogy a tömeg elkezdte skandálni a "cigánybűnözés" rigmust. A hangulat elég feszült, munkatársunk is el kellett, hogy köszönjön, mert valamilyen incidens történt. A tömegben ott van Zagyva Gy. Gyula is.

18:35 - A boon.hu információi szerint az egyik avasi bolt mellett összegyűlt körülbelül ötven ellentüntető, akik “nácik haza” felkiáltással fogadták a jobbikos menet tagjait. Ők az ismert rigmusokkal válaszoltak. A rendőrség kézben tartja a helyzetet, az ellentüntetőket körbevették, a menet rendőrsorfal között halad.

18:25 - Tudósítónk jelenti, hogy elindult a felvonulás. Óriási a rendőri biztosítás, teljesen beöltözött, könnygázzal is felszerelt készenlétis droidok tömege követi, illetve biztosítja a vonulókat.

18:13 - "A dolgozó cigányokat, akik szeretik, a hazájukat testvéreimnek tekintem." Vona Gábor kiemelte, hogy meg kell szüntetni a "porontybizniszt". "Segély helyett járjon adókedvezmény, a harmadik gyerek után! Be kell vezetni a szociális kártyát!" A Jobbik elnöke a közoktatási gondolatait is elmondta a cigány-magyar együttélés problémájára utalva."A cigányok bentlakásos iskolába kellene, hogy járjanak, ott pedig hazafias neveltetést kell, hogy kapjanak." Amikor a nemzeti párt vezetője a halálbüntetés újbóli bevezetéséhez ért, hatalmas tapsot kapott a több ezres tömegtől.

Magyarországon nem cigánygyűlölet, hanem magyargyűlölet van, mert azt a cigány embert, aki Magyarországot tekinti a hazájának, Magyarországért dolgozik, azt ő a testvérének tekinti. Véleménye szerint azok a rasszisták, akik valamilyen formában, akár pozitívan is megkülönböztetik a magyarságtól a romákat. A magyar ember békét, nyugalmat és munkát akar – tette hozzá.

18:00 - Miklós Árpád az Jobbik Borsod megyei elnöke hazánk múltjáról beszélt. Arról, hogy mit adtunk ennek a világnak. Találmányok, költészet. Aztán jött Trianon és mindent elvett tőlünk. Aztán a szovjetek és 1956, azonban mindközül a legrosszabb az EU és politikája."Tisztelet minden nemzeti őrseregesnek és gárdistának a kiállásért!" A borsodi Jobbik elnöke azt is elmondta, hogy bizony vannak szélsőségesek Magyarországon. Azok pedig a civil szervezetek, akik sok esetben folyamatosan uszítják a cigányokat.

"A magyarbűnözők idetelepítették a cigánybűnözőket. Éljen a magyar összefogás, vállaljuk akár a harcot is." - fejezte be beszédét a megyei elnök, majd "Isten hozott" skandálások közepette megérkezett a színpadra Vona Gábor.

17:48 - A devizahitelesek miskolci képviselője beszél, aki szerint évente legkevesebb három ezren lesznek öngyilkosok a hitelek miatt. Közben néhány cigány a fészekrakó programból szerzett lakásaik ablakából, kilógva hallgatja a beszédeket. A beszéd után Petőfi "Magyar vagyok" című versét szavalták el.

17:37 - Egyed Zsolt országgyűlési képviselő lépett elsőként a felszólalók sorába. Mint Kiemelte a cigánybűnözés valós probléma és a legkiszolgáltatottabb helyzetben a nyugdíjasok, idős emberek vannak. Tudósítónk jelentése szerint az egyik transzparens felirata "Kanadai segélyesek, ide vissza ne gyertek!" Egyed Zsolt kis kitérővel az egészségügy csúfos helyzetéről is szólt. "Aki megteheti, ne legyen beteg, mert meghal a kórházban. Sokan 400 napot is várnak egy műtétre." - emelte ki a képviselő, mi pedig hozzátesszük, hogy a cigányság "integrációjára" persze mindig van pénz. A hangulat békés, a rendőrök senkit sem vegzálnak, egyelőre.

17:32 - A demonstráció a P. Mobil "Acélváros" című számának idézetével nyitotta meg Jakab Péter, a Jobbik miskolci alelnöke. Elhangzott, hogy az emberek itt Miskolcon már nem kérnek a fészekrakókból. "A hideggel együtt visszajönnek a fészekrakók is, de az itt élők is élni akarnak, és élni is fognak. " Tudósítónk szerint még a tetőkön is rendőrök vannak.

17:20 - Információink szerint csúszik a Jobbik rendezvényének kezdése, mert a rendőri vegzálások miatt még késő buszokat megvárják a szervezők.

17:05 - Tudósítónk a tüntetés helyszínére ért. Óriási a rendőri készültség, minden sarkon 3-4 sün áll. Munkatársunk szerint 2-3 ezer hazafi lehet a helyszínen, akik száma percről-percre nő. Összehasonlításképp a cigányok körülbelül 500-an lehetnek.

17:02 - Ferenczi Henrik, az Új Magyar Gárda főkapitány-helyettese arról tájékoztatott, hogy buszaikat feltartóztatja a rendőrség, vegzálva a gárdistákat. A legdurvább visszaélés a Pest megyéből indult buszukkal történt, melyet rendőrautó vezet fel, és kísér be rendszeresen olyan pihenőhelyekre, ahol más és más rendőrparancsnokságok ügyeletes Pintér-pribékei igazoltatják a magunkfajtákat, az időt húzva, hogy ne érjenek oda a Jobbik miskolci rendezvényére. A visszaélésszerű rendőri intézkedések megakadályozása érdekében törvénymódosítást nyújtott be a Jobbik múlt hónapban, melyet azonban a kormánytöbbség tárgysorozatba sem vett, így napirendre sem kerülhet, hiába rendszeres a rendőrbűnözés e fajtája - tájékoztatta szerkesztőségünket Novák Előd, a Jobbik alelnöke.

16:57 - Hamarosan megkezdődik a Jobbik demonstrációja, melyen a vegzálások ellenére is már több százan megérkeztek. A jelenlévők között feltűnik több jobbikos politikus is, tudósítónk Zagyva Gyulát, Apáti Istvánt és Egyed Zsoltot is látta. A helybéli tüntetők elmondták: azért érezték fontosnak, hogy megjelenjenek, mert élhetetlenné vált az Avas lakótelep. A cigányok nem képesek beillszkedni, összepiszkítják a lépcsőházakat, terror alatt tartják és esetenként bántalmazzák a magyarokat.

16:46 - Vadai Ágnes beszédében elmondta: nem retten meg a Jobbiktól és céljaitól sem tudják eltántorítani. Véleménye szerint a Jobbik nagy segítsége a kétharmados Fidesz, akivel együtt "Nyírőznek", együtt nevezik hazafiaknak a 2006-os csőcseléket, együtt cigányoznak és tartják rettegésben a demokratikus magyarokat.

16:31 - A Pest megyei jobbikosokat szállító buszt ismét megállították, ezúttal Gyöngyösnél, annak ellenére, hogy a fővárostól egy rendőrautó kísérte végig a buszt.

A helyszínen tartózkodó nemzetiek elmondták, hogy 20-25 rendőr tartózkodik a helyszínen, mindenkit leszállítottak és úgy negyed óra várakoztatás után ezekben a percekben ismét igazoltatni kezdték őket (dacára annak, hogy ezt egyszer Budapesten már megtették és ismét hangsúlyozzuk, hogy rendőri kísérettel utaztak és nem álltak meg sehol). A jobbikosok szerint az is kérdéses, mikor tudnak tovább indulni, de az már biztos, hogy nem érnek öt órára Miskolcra.

16:30 - A boon.hu beszámolója szerint a cigányok menete nagyjából félezer fősre tehető. A portál munkatársa a demonstrálók között felfedezni vélte Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat korábbi elnökét is.

16:13 - Úgy látszik a gárdistákat ért hátrányos megkülönböztetés nem fontos. Tudósítónk jelenti, hogy akin gárda mellény van, vagy gárda egyenruha azt egyszerűen nem engedik be Miskolcra. Pincérek és más hasonló egyenruhában dolgozó emberek vigyázzanak, mert a végén még a TEK is a nyakukba kerülhet!

A DK-s "halálbrigád" is megjelent

16:05 - A barikád.hu helyszíni tudósítójának elmondása szerint megérkezett céljához a DK menete. A demonstrálók élén Vadai Ágnes és Molnár Csaba országgyűlési képviselő haladt. Kezükben transzparenst tartanak, melyen ez áll: "Békét! Nyugalmat! Megoldásokat!" Tudósítónk megerősítette a korábban írtakat a gyér létszámra vonatkozóan: a Gyurcsány-párt menetén mintegy 30-50 fő vett részt. A létszámot a szervezők is kevesellik, mint mondták, "ez nagyon sovány". A hangszóróból közben LL Junior és Nótár Mary szól.

16:00- Eközben a gyurcsányisták… - Lassan csak összehordta őket a szél, megjelent Vadai Ágnes és Molnár Csaba is. A DK miskolci képviselője, Tompa Sándor úgy kommunikálta rendezvényük gyér látogatottságát, hogy „a legelkötelezettebb és legszervezettebb embereink jöttek el.” Közben már úton vannak a Fényi Gyula térre - írja a barikád.hu

Ők akarják, hogy a magyarok hazamenjenek?! Pedig nem ők vannak rossz helyen!

15:40 - A barikád.hu szerkesztősége azt az információt kapta, hogy a miskolci Magyar Élet Menete rendezvény gyülekezési pontjánál kb. 50 rohamrendőr jelent meg. Eközben rádiónk tudósítója Egerből jelentette, hogy hazafiak egy nagy csoportja indult meg Miskolcra a felvonulásra.

"Békét, Nyugalmat, Megoldáskat! - a népnek pedig luxus BMW-t!

14:37 - A cigányok "Nácik haza" felkiáltásokkal vonulnak. Úgy tudjuk, a rendezvényre a környező iskolákból - pl. Sajókazáról - hoztak buszokkal cigány fiatalokat (talán nem kaptak elég házifeladatot a délutánra). Néhányan azt hangoztatják, hogy a rendőrség részrehajló, mert engedik a gárdistáka vonulgatni. Valaki szerint a cigányokkal nincs semmi Magyarországon és csak dolgozni szeretnének. Vannak olyan hangok is a tömegben, akik szerint Hitler leszármazottai irányítják a Jobbikot.

14:03 - A barikád.hu hírportál úgy tudja, hogy a cigányok elindultak az avasi postától a Szinva teraszhoz. A mintegy 100-150 cigányt rendőrök kísérik. A barikad.hu tudósítója elmondta azt is, hogy, a résztvevők nem nyilatkoznak, mert a szervezők erre utasították őket. Száva Vince, a Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületének elnöke csupán annyit volt hajlandó mondani, hogy "mindenért a Jobbik a hibás" és összpárti összefogásra van szükség a radikális párt ellen. Száva szerint a világon, Magyarországon a legnagyobb a rasszizmus.

Félnek az emberek

13:22 - A barikad.hu egyik olvasója arról számolt be, hogy soha nem látott rendőri készültség és ellenőrzés van az Avason. Az emberek félnek, mivel egyre több információt hallani arról, hogy tömegével érkeznek a cigányok a városba.

12:40 - A barikad.hu úgy értesült, hogy az avasi iskolából fél 12-kor hazaengedték a diákokat, a vonulás útja mentén lévő oszlopokra pedig térfigyelő kamerákat rögzít a rendőrség.

Helyszíni információink szerint nem csak a rendőrök, hanem a cigányok is vagy száz településről érkeznek buszokkal a miskolci Avasra, illetve a feszültségteremtésben élenjáró szélsőséges gyurcsányista Demokratikus Koalíció lógójával ellátott buszt is láttak már a környéken. A gyurcsányista törpe minoritás egyébként félpályás útlezárással, vonulással és tüntetéssel kíván tiltakozni a Magyar Élet Menete ellen.

Korábban írtuk:

A Jobbik a magyarok köz- és létbiztonságáért menetelne, a szélsőséges DK a Magyar Élet Menete ellen. A cigányok buszokkal érkeznek Miskolcra ellendemonstrálni. A Jobbik a miskolci Avasról indítja a Magyar Élet Menetét, ráirányítva a figyelmet a katasztrofális közbiztonsági állapotokra. A rendezvény résztvevői Vona Gábor, a Jobbik elnökének vezetésével vonulnak végig a hírhedt Avas lakótelepen.

„A Magyar Élet Menetét a lakosság kérésére rendezzük az avasi lakótelepen, ezzel teszünk eleget a számtalan lakossági megkeresésnek” - írta Egyed Zsolt, jobbikos önkormányzati képviselő hétfői közleményében. Hozzátette: a Magyar Élet Menete nem valakik ellen irányul, hanem egy társadalmi kiállás azon magyar emberek mellett, akik ezen a köz- és létbiztonságot nélkülöző, fészekrakók (A „Fészekrakó programot” kihasználó cigányok – szerk.) által tönkretett városrészen kénytelenek élni, és akiknek mindezekből elegük van.

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője a közbiztonság témájában szólalt fel hétfőn délelőtt a parlamentben. A nemzeti radikális képviselő szerint, közbiztonság helyett, inkább "közbizonytalanságról" lehet ma beszélni Magyarországon. Mirkóczki Ádám közölte, hogy az élni és élni hagyni politika szellemében tartja meg Miskolcon a Magyar Élet Menetét a Jobbik. A barikad.hu úgy tudja: Heves-, Hajdú- Bihar - és Szabolcs- Szatmár- Bereg- megyéből is érkeznek tüntetők, akik csatlakoznak a menethez.

A cigányok és a gyurcsányisták is a magyar élet ellen tüntetnek

Horváth Aladár, a Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért elnevezésű szervezet vezetője pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az elmúlt időszak legnagyobb megmozdulására készül a cigányság is, ellendemonstrálva a Magyar Élet Menetével párhuzamosan. A cigányok dolga megvédeni önmagukat, a méltóságukat és a becsületüket, és úgy érzékelik, hogy az ő dolguk most megvédeni a haza becsületét is - mondta pénteki sajtótájékoztatóján a cigány polgárjogi vezető.

A Demokratikus Koalíció (DK) korábban azt közölte: "semmi nem indokolja, hogy a Jobbik önös politikai érdekeit szolgáló rasszista felvonulást tartson az avasi lakótelepen", ezért október 17-re ellendemonstrációt hirdetnek Miskolcra.

A rendőrség is készül

A rendőrség rendkívüli erőkkel készül a miskolci demonstrációkra. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye rendőrfőkapitánya 2012 október 17-én 7.00 órától 2012 október 18-án 7.00 óráig Borsod-Abaúj-Zemplén megye egész területére fokozott ellenőrzést rendelt el. A rendőrség közlemény szerint a fokozott ellenőrzés célja a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények, események megelőzése, megakadályozása. „Az ellenőrzés keretében a Rendőrség személyeket igazoltathat, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatja, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatja, illetve azok rendezvények, események helyszínére történő bevitelét megtilthatja. A Rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés a jogkövető állampolgárok mindennapi életvitelét ne akadályozza" – áll a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája által jegyzett közleményben.

(barikád.hu, boon.hu, nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Módosítani kell a társasházi törvényt, az mszp is ezt javasolta, bár az ő törvény javaslatuk valószínűleg csak elkenné a problémát ill. látszatmegoldásokat javasolna.

Itt a Jobbik erőteljesebb parlamenti fellépése kellene, egy új társasházi törvény, vagy egy radikális törvény módosítás formájában. Olyan társasházi törvény kellene amely kilakoltathatóvá teszi a súlyos károkat okozó rongálókat, úgy hogy rájuk a moratórium ne vonatkozzon, akik életveszélyt higiéniai veszélyt jelentenek és zaklatják a lakóközösséget ez utóbbi esetben távoltartási végzés lehetőségét is meg kell adni.

Mondok egy példát a 90'-es évekből: a mi házunkban folyamatosan feltörték a kábeltévé elosztószekrényeit, és nagyon gyakran elment az adás az egész házban vagy azon a szinten ahol a rongálás történt. A sokadik alkalommal történt helyreállítás után az akkori matávkábeltv(a thome elődje) megelégelte a dolgot és kiírta a szekrényekre hogyha mégegyszer feltörik akkor megszüntetik a szolgáltatást a házban. Azóta nem törték fel. De ha lett volna egy normális társasházi törvény akkor súlyos károkozást okozó rongálásra hivatkozva ki lehetett volna lakoltatni a renitenseket, már jóval korábban megoldva ezzel a problémát.(Vagy másfél két évig törögették a szekrényeket ha jól emlékszem)

#2

Kedves Csaba!
Leveleidből úgy veszem ki, hogy nálam sokkal higgadtabb (udvariasabb) vagy de nincsenek különös véleménykülönbségek köztünk.
Magam is Wass Albert és Nyirő József tisztelője vagyok.
Üdv: István

#3

Kedves Pártoló!
Nagyon jó az értékelésed-én is így látom,és én is csak szimpazitánsként- nem vagyok semmilyen párt tagja,de rájuk szavaztam és fogok is.
Sajnos a médiák mindent elkövetnek .hoy ne lássanak tisztán,és mocskolják rágalmazzák a Jobbikot.Gárdát.
Aki veszi a fáradtságot az csak a parlamenti közvetítésekből és az internetről tud hozzáférni a valósághoz.Ezért is fő ellenségnek tekintik a kurucot és a nemzeti honlapokat,minden erővel meg akarják gátolni ,hogy tisztán lássak a gondolkodó emberek.

#4

Nem szeretem ha sunyin kiforgatják a szavaimat. Nem azt mondtam, hogy Jobbik 2014-ben nyer hanem azt, hogy szükséges legalább annyi szavazat 2014-ben, hogy vagy kormányt tudjanak alakítani vagy olyan erővel fellépni, hogy se a parlamentben se az utcán ne lehessen félrelökni őket. Mások szavainak kiforgatása a zsidókra jellemző.
Igen is fontos a pártpolitika mert azé a hatalom aki választást nyer. Ezen azoknak a túlfűtött nemzetieknek is el kéne gondolkozni akik szerint nem kell nemzeti parlamenti képviselet és erőszakkal lehet a problémákat megoldani. Ezeket szánalmasnak tartom.
Jobbikot se tartom tökéletesnek de rájuk szavazok mert bennük látok legtöbb jót és legkevesebb rosszat. Egy durva lista kifejezi hogyan értékelem a parlamenti pártokat:
Jobbik: 80%−90% jó, 10%−20% rossz
Fidesz-KDNP: 20%−30% jó, 70%−80% rossz
MSZP, DK, LMP: Semmi jó, 100% rossz, hazug, sunyi és magyar gyűlölő
Ezért van, hogy néha komoly kritikáim ellenére is amit főleg azok húznak ki belőlem akik Wittner Máriát mocskolják, mindent meggondolva a Jobbikot tartom legalkalmasabbnak hazánk kormányzására.

#5

Pedig ismered:Irma -alias Posta Imre Smiling

#6

Egyébként fogalmam sincs, ki az a P. Irma, úgyhogy lehet, összekeversz valakivel...

#7

hcsaba!

Nem vagyok "küldött ember", csak nem egyezik a véleményünk. Ennyi.

Nem vitatkozom tovább, mert semmi értelme.

Mindenki abban hisz, amiben akar.

Legjobbakat!

#8

Kedves Rozsomák!
Fordítva ülsz a lovon.P Irma nem jó tanácsadó-hidd el nekem öreg Kossuth-térinek aki az 1317 napból legalább 4-500 szor kinnt volt tüntetni.Mi ismerjük egymást személyesen is egyszer elbeszélgettünk a Nyugatinál a hazafiak kiszabadításáérti tüntetésen pár éve-de akkor sem tudtalak meggyőzni ,hogy tévedsz.Csak remélem,hogy nem "küldött" ember vagy,hogy bomlasszál-mert nagyon furcsák a hozzászólásaid.
Azt mondtad,hogy vitatkozzunk-hát tessék győzzél meg észérvekkel,mert amit eddig olvastam Tőled(évek óta) nagyon kételyeket ébresztett bennem-szándékaidról
Uff én beszéltem-most Te jössz.

#9

Pártoló!

Ön álomvilágban él, ha azt hiszi, hogy a jobbik nyeri majd a választásokat 2014-ben. Smiling

De még ha így is történne, nem elég tökösek ahhoz, hogy igazi változásokat idézzenek elő ebben az országban.

A jobbik is csak egy párt, benne megalkuvó politikusokkal. Gondoljon csak bele minden álszentség nélkül! Vajon, ha ön ott ülne közöttük, nem maradna csendben, ha a több százezres fizetése forogna kockán, ha kimondaná a véleményét?

Ezért nem kellenek a pártok! Az egész rendszer rossz!

#10

Tisztelt Lajos Árpád!

Egyáltalán nem érzem azt, hogy "sunyi, uszító kijelentést" tettem volna. Én csak leírtam a véleményemet.

A fanatikus jobbik imádóknak be kellene látni, hogy a jobbik is csak egy párt, benne politikusokkal, akik azt mondják, amit azok az emberek akarnak hallani, akiknek meg akarnak felelni. Üres szavak, amik elszállnak a szélben. Az ilyen tüntetések csak feszültséglevezetésnek jók. Meg sem tudom számolni, hogy 2007 óta hány meg hány olyan tüntetést láttam, ami abban merült ki, hogy a szónokok elmondták beszédeiket, aztán végül mindenki szépen hazament és az égvilágon semmi nem változott.

(Persze voltak izgalmas tüntetések is, de azokat bizony sosem a jobbik szervezte, sőt, az is előfordult, hogy elhatárolódtak.)

Azt kéri bizonyítsak. Én meg arra kérném gondolkodjon és tekintsen vissza az időben! Nem ezt látja ön is?

A jobbik a Magyar Gárdát felhasználva, politikai alkuk révén jutott a parlamentbe. Fel tudná sorolni, hogy 2010 óta mit valósítottak meg a programjukból? Mit tettek le az asztalra?

Nem állítom, hogy nincsenek jó szándékú emberek a párton belül, de ők sajnos kevesen vannak. A többség csak a saját megélhetését tartja szem előtt és azt csinálja, amit mondanak neki. Sokszor együtt szavaznak a többi párttal.

Ez az egész pártrendszer rossz! Így sohasem jutunk előbbre. Talán 2006-ban a kezünkbe vehettük volna sorsunkat...

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

18:30–21:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Radics Béla emlékóra

21:00–22:00

<<<Zene>>>

22:00–0:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!