is Offline Leégés volt a leszbikusok "felvonulása" | Szent Korona Rádió

Leégés volt a leszbikusok "felvonulása"

Nem rágta a cica a nyerget a "Dykes and bikes" nevű elmaradt deviáns felvonuláson, melyet a nemi korlátokat felrúgó transzneműek, transzvesztiták és leszbikusok hirdettek meg a négy napos leszbifesztivál záróakkordjaként.

Bár a meghirdetett időpontban mindkét helyen fokozott rendőrségi készültség volt, Sem a Klauzál téri Pepita Ofélia előtt, sem pedig a felvonulási útvonal célállomásának megjelölt Café Vis Major nevezetű bűnbarlang környékén nem jelentek meg a saját értelmezésük szerinti nemi szabatosságukat hirdető facérok, akik az egészséges honleányokkal ellentétben egyáltalán nem élnek-halnak a "facért"...

Miután komolyan vették a 7. LIFT Fesztivál "Te magad légy" szlogenjét, nagyon helyesen a hálószobájuk intim szférájában maradtak magukra.

(motoros - Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

9:00–10:00
A Radics Béla emlékóra lehetőségéhez képest megpróbál átfogó képet adni a '60-as, '70-es, '80-as évek rockzenéjéről. Természetesen zenével illusztrálva ezeket a korszakokat. Nagyon sok együttes dalát csak koncertfelvételről lehet meghallgatni, mert az akkori hatalom nem adott nekik lehetőséget. "Majd akkor lesz lemezetek, ha vesztek a vasboltból " - hirdette a hatalom jeltelen képviselője. A műsor archívuma ITT érhető el.
('60-as, '70-es, '80-as évek magyar rockzenéje)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

10:00–10:30

Hegylakók (ismétlés)

10:30–11:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!