is Offline Gyilkosság Borsodban | Szent Korona Rádió

Gyilkosság Borsodban

Harsány – Információink szerint egy 21 éves fiút késeltek meg vasárnap hajnalban Harsányban. A fiú – úgy tudjuk -, a helyi csapat focistája volt.

A helyiek szerint egy buli után indult haza a fiatalember, amikor szóváltásba keveredett, dulakodás közben pedig megszúrták. A fiatalember belehalt sérüléseibe. Az elkövető egészségügyi ápolónak tanult, származását tekintve ellentmondásos információk láttak napvilágot Az eset megdöbbentette a település lakóit, mint mondták: szerették a fiatalembert, kedves volt, mindenkihez volt egy jó szava.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Patrik 19 éves miskolci lakossal szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság H. Patrikot őrizetbe vette, egyben indítványozta a fiatalember előzetes letartóztatását.

(ÉM - Szent Korona Rádió)

Comments

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Mi Magunk (ismétlés)

14:00–15:00
Barcsa Turner Gábor és Incze Béla, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) két vezetőségi tagjának műsora, amely kéthetente jelentkezik.
(Magazin műsor)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

15:00–17:30

Hegylakók

17:30–18:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!