is Offline Dunakeszin tüntetett a Jobbik | Szent Korona Rádió

Dunakeszin tüntetett a Jobbik

Ezt a háborút még nem tömegpusztító fegyverrel vívják az egymással szemben álló felek, a fizikai erőszak eddig élettelen tárgyakkal szemben nyilvánult meg.

A bennszülöttek egyes elkötelezett csoportjai harcolnak az idegen érdekek, kultúrák, identitások képviselőivel. Ők a meglévőt, a szerintük rosszat, és tűzzel-vassal irtandót, vagy éppen szenvedéskultusszal kordában tartottat akarják teljesen legyőzni. Avíttnak, feleslegesnek és kirekesztőnek beállítani mindent, ami egy több ezer éves nép múltjából fakad, és csak az idegen hatásoknak, nézeteknek, szellemi irányzatoknak utat engedni a toleranciára, a demokráciára, a szólásszabadságra hivatkozva. Mindennapjaink az élet szinte minden területére kiterjedő kettős mérce fájó és lélekölő szorításában telnek el, az ellene lázadók Európában a szalonképteleneket és a bunkókat leginkább megillető minősítések foglyaivá válnak. A nemzeti jelképeink elleni brutális fizikai támadások miatt demonstrált a Jobbik Dunakeszin, ugyanakkor a tüntetés résztvevői az elfogadhatatlan társadalmi jelenség, a kettős mérce miatt is hallatták hangjukat, és kifejezték a szembenállás igényét. A kritika egyszerre szólt a kultúrkampfos gyűlölködőknek, illetve a velük szemben elnéző és erélytelen kormányzatnak is.

Mint beszámoltunk róla, Dunakeszin rövid időn belül két, a nemzetben gondolkodó emberek számára fontos emlékhelyet gyaláztak meg láthatatlan kezek. A hungarofób gonosztevők célkeresztjébe került a magyarság történelme legnagyobb, semmi mással össze nem hasonlítható, egy lapon nem említhető sorstragédiája, a trianoni területcsonkolás mementója éppen úgy, mint több ezer éves népünk szakrális madara, a Turul.

Szombaton jobbikosok és a hozzájuk csatlakozott nemzeti szervezetek képviselő vonulásos tüntetésen tiltakoztak a barbár nemzetellenes rongálások, illetve a magyargyűlöket brutális módon felbátorító kettős mérce kormányzati és "civil" alkalmazása ellen.

A rendezvény vezérszónoka, Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselője felszólalásban kijelentette: "Már nem csak szomorú, hanem dühítő is, hogy újra és újra demonstrációval vagyunk kénytelenek felhívni a figyelmet a kettős mércére. Olyan kettős mércére, mely a magyar nemzet történelmi, kulturális, hagyományőrző múltjával, vagy éppen jelenével szemben nemzetidegen érdekek, nemzetidegen kultúrák, nemzetidegen történelmi eseményeket tart fontosabbnak. A magyarral szemben az idegent védi."

A politikus asszony sorra vette sorra az elmúlt időszakban a magyarsággal szemben kifejezett gyűlöletakciókat, és azok következményeit. Párba állítva a kontra eseményekkel, és a hatóságok, hatalom azokra adott válaszával. Megemlítette ezek között a Nemzeti Színház, illetve az Újszínház műsorpolitikája liberális megítélését, szólt Tormay Cécile emléktáblájának folyamatos meggyalázásáról, amellyel kapcsolatban csak annyit tudott mondani a területileg illetékes önkormányzat vezetője, hogy akárhányszor ez megtörténik, le fogják tisztítani.

"Ezzel szemben, mikor a zsidó emlékmű talapzatát összefújták ismeretlenek, a rendőrség elképesztő razziarohamokat tartva gyűjtött be, vagy inkább rabolt el magyar fiatalokat, a legalapvetőbb jogokat is megtagadva tőlük."- figyelmeztetett a Jobbik országgyűlési képviselője.

" A XVII. kerületi Horthy emléktáblát piros és fekete festékkel fújták le, de nem ez az első támadás az emléktábla ellen. Itt a helyi hatóságok hivatalból léptek, becsületükre legyen mondva. De, természetesen, tettes, gyanúsított azóta sincs…Horthyt egyébként is nagyon kedvelik gyalázni az idegenszívűek, elég csak az elhíresült kerekibeli Horthy-szobor elleni támadást említeni. Ahol is, Dániel Péter nyíltan és büszkén vállalta tettét. Itt bezzeg nem hozatta helyre az önkormányzat a szobrot, az ítélet szerint pedig, ugyan bűncselekmény, de szóbeli indoklásában a bíró úgy fogalmazott: "a vádlottnak a szoborállítás elleni tiltakozása a jog által is méltányolt, erkölcsileg pozitív tartalmú és társadalmilag hasznos figyelemfelhívás volt, magatartásával azonban a szabad véleménynyilvánítás határait túllépte". A rongálási ügy indoklásában felmerültek a zsidótörvények és a kormányzó történelmi felelőssége is.
A bíró Dániel Péternek a legenyhébb büntetést szabta ki, megrovásban részesítette. Még pénzbírságot sem szabott ki, holott jelentős anyagi kárt okozott a szoborban. Emlékezzünk, hogy mikor Budaházy György és társai 2006-ban a szovjet emlékműről kívánták eltávolítani azt a szovjet címert, azt az öt ágú csillagot, amely a magyar társadalom jelentős többsége számára a vörös hadsereg pusztításának, és 40 év kommunista diktatúrának a szimbóluma mind a mai napig, őket rongálásáért pénzbüntetésre és felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság.
Azért, mindenki számára érezhető a bírói kettős mérce, ugye? Egyébként a napokban a siófoki Károlyi szobrot ismeretlenek fehér zománcfestékkel öntötték le. A reakció általános politikai felháborodás volt és a város képviselőtestülete október 8-ára rendkívüli testületi ülést hívott össze, hogy ott foglalkozzon az esettel, valamint gondoskodik az alkotás helyreállításáról. A Horthy szobor miatt miért nem aggódik egy helyi hatalom sem ennyire? Miét nem háborodnak fel? Azt ki állíttatta helyre? Azok a hazafiak tisztították meg és hozták rendbe, akik fel is állították azt korábban!" - fogalmazott Bertha Szilvia.

Bertha kijelentette: bár nem emlékműről, vagy szoborról van szó, mégsem tudja kihagyni a kettős mércék sorából a verbális agressziót. Hiszen, mi történik, ha a cigányok kifejezetten nemzeti hovatartozás alapján magyarokat fenyegetnek meg szóban, esetleg olyan közösségi portálokon, mint a fészbúk? Semmi. Lehet az ismétlődő halálos fenyegetés, vagy „csak” a gyalázásunk, magyar voltunk miatt. Ez nem minősül semminek, még közösség elleni izgatásnak sem. De szóljon valaki egy rossz szót egy cigányra, vagy egy zsidóra! Az egyből minimum könnyű testi sértés, és szerencsés, ha felfüggesztettel megússza!- nyomatékosított az ezen a területen is érzékelhető kettős mércét a politikus.

Kifejezetten a szoborrongálások kapcsán hívta fel a figyelmet egy nagyon fontos szempontra, egy nagyon fontos különbségre: a magyarság ellen irányuló támadások szinte kivétel nélkül olyan emlékművek, emléktáblák ellen irányultak, amelyeket maguk az emberek állítottak, nagyrészt közadakozásból, saját munkával, saját erőből. Na, ezek megrongálása valóban a közösség elleni izgatás! Az emlékművet állító helyi közösségé, és Magyarország nemzetközösségének jól kifejezett értékrendjének, történelmi múltjának meggyalázása! Ennek ellenére már a is nagy szó, ha a hatóságok egyáltalán foglalkoznak az üggyel, és mondjuk rongálás szinten kezelik. De eredmény, még gyanúsított is csak a legritkább esetben van, és még a Dániel Péter féle ügyben is, ahol teljesen egyértelmű a szándék, az elkövető, ott is maximum egy megrovás a büntetés - figyelmeztette az egybegyűlteket Bertha Szilvia.

Ha az úgymond nemzeti kormányzatot, a hatóságokat ennyire nem érdekli a magyarság érzékenysége , abból komoly gondok származhatnak - húzta alá a politikus asszony.
Ugyanis már olyan szinten támadják, fojtogatják ezt nemzetet, minden téren, legyen az kulturális, történelmi, politikai, gazdasági vagy a média… hogy előbb-utóbb robbanni fog a társadalom - figyelmeztetett a reális veszélyre a Jobbik országgyűlési képviselője.

(Hunhír)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

A magyarellenes uszítás, magyaralázás és magyargyalázás azért nem számít véteknek, mert ezt hallgatólagosan támogatja a jelenlegi hatalom EU-s megrendelésre. Mindenkit, aki tevőlegesen árt a magyar nemzet ellen és Magyarországon él ki kellene toloncolni oda, ahonnan jött, vagy oda, ahova való. Emellett megjegyzendő, hogy az államadósság, amelyet ugyanezen magyarellenes erők gerjesztettek nem volt rendesen kivizsgálva. Meg kellene nézni, hogy milyen államadósság származik onnan, hogy valóban kölcsön kértünk és felhasználtuk és milyen államadósság származik ismeretlen érdekkörök ténykedéséből. A kormány fizetni akar, mint a katonatiszt, a Jobbik újra akarja tárgyalni az államadósságot. Van harmadik út is, nézzük meg a működő példát, nézzük meg, mit tettek az izlandiak! Kivizsgálták, hogy honnan származik az államadósság, ráébredtek arra, hogy bankárok vették fel, akik a karvalytőke ügynökei voltak azért, hogy aztán befektessék ugyanoda, ahonnan felvették, ezáltal eladósítva Izlandot és az izlandi népet. Mit tettek az izlandiak? Kivizsgálták, hogy kik a felelősek ezért, beintettek a karvalytőkének és felelősségre vonták, elszámoltatták a felelősöket.

Miért volt igazuk az izlandiaknak?

Vizsgáljuk meg egy példán keresztül: Kovács János egy házban lakik, van egy albérlője, Gipsz Jakab. Gipsz Jakab elmegy Smuc Igorhoz, hogy felvegyen egy kölcsönt Kovács János számlájára, mellékesen Gipsz Jakab Smuc Igornak dolgozik, sőt, azért ment albérlőnek Kovács Jánoshoz, hogy felvegye ezt a kölcsönt. Miután Gipsz Jakab felveszi a pénzt, befekteti (!) Smuc Igornál, ahonnan éppen hogy felvette a kölcsönt. Ebből a pénzből nem látott semmit Kovács János, sőt, nem is tudott arról, hogy az ő nevében mi folyik. Gipsz Jakab lemondja albérleti megállapodását Kovács Jánossal, elszámolnak mindenről, de Gipsz Jakab valamiért nem említi az ügyletet Smuc Igorral Kovács Jánosnak. Egyszer csak megjelennek a pénzbehajtók Kovács Jánosnál, hogy adja vissza az adósságot, amit felvett Gipsz Jakab a nevében. Kovács János csak pislog, ekkor tudatosul benne, hogy aljas indokból eladósította őt Gipsz Jakab. Mit tenne Kovács János? Vagy visszaadja az adósságot, vagy előveszi a kaszát-kapát és megmutatja a behajtóknak, hogy kívül tágasabb, ő nem tartozik senkinek, majd ezután megkeresi Gipsz Jakabot és felelősségre vonja. Javasolt a felfüggesztett büntetés, tudja, aki érti, hogy mire gondolok.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Budaházy (ismétlés)

9:00–10:00
Budaházy György önálló műsora a rádiónkban, ami akkor is hallható, ha a műsorvezető éppen bujdosik vagy börtönben sínylődik. A bujdosás alatt titokban vezette, a bötönhónapok alatt családja vette át a műsort. A műsor archívuma ITT érhető el.
(Hazafiság, politika, kultúra)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

10:00–12:00

Dél

12:00–12:15

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!