Tovább hazudik a bozótvágós "rendőr"

Egy szebb világban kivégeznék!Egy szebb világban kivégeznék!

"Állítása szerint nem volt tudatos, hogy éppen egy vipera, és egy bozótvágó késsel felfegyverkezve ment vissza, csupán ez került a kezébe."

A TV2 Frizbi című műsorának vendége volt az a gödöllői féreg, aki a vád szerint bozótvágóval és viperával támadt egy hazafira egy szórakozóhelyen.

Farkas István a Frizbiben mesélte el, mi történt "pontosan" aznap este. Állítása szerint nem volt tudatos, hogy éppen egy vipera, és egy bozótvágó késsel felfegyverkezve ment vissza, csupán ez került a kezébe. A volt rendőr azt mondja, elborult az agya, később megijedt attól, amit tett, és szégyellte magát. Úgy fogalmaz, hogy "környezet változásra volt szüksége", ezért nem elrejtőzési szándékkal, hanem csupán megnyugodni ment egészen Hollandiáig.

Viszont hozzátette, a férfi, akivel összetűzésbe került, nem sérült meg olyan súlyosan (az előzetes szekértői vélemény szerint valóban nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket állapítottak meg, azonban egy későbbi vizsgálat, már húsz napon túliakat).

Szerkesztőségünk számára teljesen egyértelmű, hogy az elmebeteg rendőrállat gyilkossági szándékkal tért vissza a szórakozóhelyre, majd el szökött Hollandiába, tehát kimerítette az egyik előzetes letartóztatást indokló tényállást, ehhez képest a "független" bíróság házi őrizetet rendelt el a senkiházi bűnöző számára.

(TV2.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

8:00–9:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

9:00–10:00

<<<Zene>>>

10:00–10:30

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!