Audi A6-osból, külön sofőrrel zárkóztatja fel a cigányokat Hegedűs Zsuzsa

A rémA rém

Audit és sofőrt is kap Orbán főtanácsadója, aki milliókat dobál ki nem mellesleg a cigányságra.

Huszonegyen jogosultak a Miniszterelnökségen gépkocsihasználatra: öten csak hivatali, tizenhatan hivatali és magáncélra is igénybe vehetnek autót, sofőr tíz embernek jár. Orbán Viktor kormányfői programjaira a Terrorelhárítási Központ ad járművet és sofőrt. Pártelnökként, illetve magánprogramjain viszont maga vezet egy a Fidesz által biztosított kisbuszt, amelyet ő tankol.

A Miniszterelnökség pénteken a kormányzati honlapon tette közzé a dolgozóinak - a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., valamint a KEKKH által - biztosított kommunikációs és informatikai eszközök, valamint gépjárművek listáját.

Benkő Szilárd, a szervezési stáb vezetője és Ambrus Jenő protokollfőnök hivatali célú autóhasználatra - egy-egy Audi A6-os vezetésére - is jogosult. Rajtuk kívül Bali Gabriella titkárságvezetőnek, Radnainé Fogarasi Katalin főosztályvezetőnek és Rahói Zsuzsanna politikai főtanácsadónak jár hivatali autó.

Hivatali és magáncélra 16-an vehetnek igénybe gépkocsit: Fömötör Barna jogi és ellenőrzési helyettes államtitkár, Giró-Szász András, Győri Tibor, Havasi Bertalan, Kern Tamás, Mikecz Péter és Szijjártó Péter egyaránt Skoda Superbbel jár - a sajtófőnök kivételével sofőrt is igénybe vesznek.

Hegedűs Zsuzsanna szociológus - aki évi 12 millió forintért a társadalmi felzárkóztatást segítő tanácsokat ad a Miniszterelnökségnek -, Kumin Ferenc nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkár és Szemerkényi Réka miniszterelnöki főtanácsadó Audi A6-ossal jár. Utóbbiak maguk vezetik az autót, Hegedűs Zsuzsának, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnökének sofőrt is biztosítanak.

Semjén Zsolt neve mellett egy tavaly gyártott Skoda Superb és egy 2009-es Volkswagen Passat neve olvasható hivatali és magáncélra is használatos autóként. Magáncélra is használhatja hivatali autóját rajtuk kívül Csallóközi Zoltán politikai főtanácsadó, Gottfried Péter, a kormányfő külpolitikai tanácsadója, Kádár Andrea, a nemzetbiztonsági irodát vezető helyettes államtitkár, Magyar Levente külügyi helyettes államtitkár és Tóthné Kreitz Éva főosztályvezető.

Mobiltelefont szinte az összes eszközjuttatásban részesülő miniszterelnökségi munkatárs kapott, a kevés kivétel közé tartozik Orbán Viktor, Győri Tibor jogi ügyekért felelős államtitkár és Halasi Tibor, a kormánydöntések végrehajtását felügyelő miniszterelnöki biztos.

Hivatali notebookot 58-an használnak, köztük a miniszterelnök és kereszténydemokrata helyettese, Semjén Zsolt, iPadet viszont csak Giró-Szász András kormányszóvivő, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, Kern Tamás és Mikecz Péter helyettes államtitkár, Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár, valamint Semjén Zsolt kapott.

(Index)
Internet-előfizetés 33 miniszterelnökségi dolgozónak jár, köztük például Nagy Jánosnak, a kormányfő személyi titkárának, a kormányzat internetes kommunikációjáért felelős Mányai Zoltán helyettes államtitkárnak, Benkő Szilárdnak, a szervezési stáb vezetőjének és Ambrus Jenő protokollfőnöknek.

Comments

#1

Sok ingyenélő , semmi hasznosat nem csinálnak , mégis magasan az átlag felett fizetjük őket ! Ha egy ország lakosságának nagy része nyomorog , máról-holnapra él , nincs jövőképe és kilátástalan a helyzete , akkor miért gondolják a vezetők , a politikusaink , hogy ők jól végzik a munkájukat , és megérdemlik ezt a rengeteg pénzt és járandóságot ? Az ország helyzetén lehet lemérni , hogy mit érnek vezetőink . Sz@r állapot = sza@r vezetők . Akkor mire föl a nagy fizetés , az ingyen kocsi meg személyi sofőr ? És nem elég , hogy az ismert politikusoknak ennyi adóforintot nyomunk , mögöttük ott a slepp , mint ez a hegedűs zsuzsa , meg egyéb úgynevezett tanácsadók . Sok-sok közpénzből fizetett ingyenélő . Ezeknek miért nem minimálbért fizet az állam ? Ha nem tetszik nekik , keressenek másik állást , lehet menni dolgozni !

#2

Akinek nincs kedve dolgozni vagy kilátástalannak tartja ezt a mindennapi taposómalmot,annak ajánlom kedvhozóként ezt a remek videot,derék nemzeti(muhaha)kormányunk az ő integrációjukra fordítja az adótokat,sok-sok milliárdot,a liberális média hazug asszisztálásával.Most már legalább tudod,miért gürcölsz.
http://www.youtube.com/watch?v=tJOJXMN0_PU
Ez újrafeltett video,mert a youtube az eddigit korlátozta,terjesszétek.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

10:00–12:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Dél

12:00–12:15

NépZene füleinknek

12:15–13:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!