A Gój Motoros Egyesület vezetője: "Ha holnap lenne a választás én most is a Fideszre szavaznék"

Egy órával ezelőtt tett közzé Mészáros Imre egy Facebook bejegyzést a Gój Motoros Egyesület facebook oldalán, ahol többek közt arról ír, hogy ő most a Fideszre szavazna, bár az is lehet, hogy a Millára (ugyebár arról a liberális csapatról van szó, amellyel Dopeman is parádézik).

Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője a Fideszre szavazna, ha holnap lenne a választás, de nagy lehetőséget lát a Millában is (az a liberális formáció ugyebár, amely Dopemant választotta alternatív köztársasági elnöknek) - ez olvasható a Facebookon közzétett bejegyzésében.

"A mai politikai közélet számomra egy kicsit hasonlít az 1990-es évek elejére. Akkoriban mindenkinek elege volt a Kádár rezsimből, leszámítva az ős kommunistákat. Volt egy markáns radikális párt -SZDSZ- akire én szavaztam 1990-ben. Nyert a konszolidált MDF és megkezdődtek a politikai csatározások. A Fidesz, mint fiatalokból álló párt, akkor még liberálisként bontogatta a szárnyait.

A Kisgazdák eltűntek a palettáról, ahogy az MDF és a SZDSZ is. A KDNP pedig a Fidesszel karöltve pártszövetséget alkottak. 2010-ben, én úgy ítéltem meg, hogy az ország érdekében, kell egy erős, markáns polgári konzervatív párt, aki a helyes útra viszi Hazánkat, radikális beállítottságúként a Fideszre szavaztam.
A JOBBIK ugyan sokban közel áll hozzám, de sem a párt vezetőiben, sem pedig a kitűzött célok megvalósításában nem láttam esélyt. Ráadásul az ország érdeke sem ezt kívánta.

Az elmúlt évek, sajnos a félelmeimet igazolták a JOBBIK tekintetében. Azt mondanom sem kell, hogy az MSZP és főleg a dilis kommunisták -DK- szóba sem kerülhetnek nálam. Az LMP egy érdekes formáció. Szerintem keresik saját magukat, de az tény, hogy nagyon sok értelmes ember alkotja, kérdés melyik énjük kerekedik felül 2014-ben. Jávor Benedekben látok némi fantáziát, ahogy Karácsony Gergelyben is.

Azt látni kell, hogy a Fidesz kormányt, sokan le akarják váltani. Szerintem erre sem az MSZP, sem a DK, sem az LMP - még ha netán össze is fognak - nem képes. Viszont elfogadom azt a tényt, hogy sokan kiábrándultak a Fideszből, mint szavazók. Én ugyan nem tartozom közéjük, de magam is látok nagyon sok hibát, amit elkövetnek. Azzal vigasztalom magam, hogy jelenleg nincs jobb vezetője az országnak, mint Orbán Viktor.

Visszatérve a bevezető gondolatomhoz, elképzelhető, hogy a történelem ismétli önmagát, azaz politikai elitváltásra van szükség és megint csak az ország érdekében. Hogy ki, vagy kik tudják megszólítani azokat az embereket, akik jelenleg bizonytalankodók, az komoly kérdés. Erre jelenleg Juhász Pétert, a Milla vezetőjét látom alkalmasnak. Tudom, most sokan eldobják magukat. Aki ismer az tudja, hogy én mindig az emberben gondolkozom. Párszor találkoztam és hosszasan beszélgettem vele. Értelmes és józan gondolkodású. Nincs egyértelmű politikusi oldala, ő minden józan gondolkodású jobb és bal oldalival kíván együtt dolgozni. Megmondom őszintén, lehet hogy valóban ez a megoldás, megint csak az ország érdekében. Ha holnap lenne a választás én most is a Fideszre szavaznék, de 2014-ig még sok idő van.

Ha a Milla és vezetője valóban össze tudja fogni mindazokat, akik a hazájukért és nem önmaguk boldogulásukért politizálnának, akkor majd rájuk szavazok, amennyiben indulnak a 2014-es választáson.

De az is lehet, hogy megint megeszem ezt, mint 1990-ben az SZDSZ-t!? Azóta viszont bölcsebb lettem és kritikusan figyelem mindazokat, akikben bízni szeretnék és ebben a FIDESZ sem kivétel."

(Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Persze! Ennek a motorosnak ezek szerint tényleg hiányzik egy kereke. Nem az első eset, hogy félrebeszél.
Az illető beszámoló alapján Mészáros Imre szerint Miskolcot jószándékú szocialisták vezetik. (Erre a kijelentésére: "Hülye vagy, hülye vagy! Hagyd abba, hagyd abba!" - rigmusokkal válaszolt az ötezres tömeg, s így félbeszakítva beszédét kénytelen volt elhagyni a szónoki emelvényt.)... Legutóbb decemberben, a Hősök tere mellett a haszid zsidókkal hanukázva borzolta a nemzeti oldal kedélyeit.

#2

Ez a facebook bejegyzés is a bizonyítéka annak, amikor az ember a butaságát és a politikai rövidlátását egy méregdrága aranyszínű BMV motorkerékpárral próbálja ellensúlyozni...

#3

(Kipa)gój motoros, nem egészen normális, de igazán soha nem is volt az.
Emlékszem egy tüntetésre, amikor hülye vagy, hülye vagy! - kiáltásokkal le is zavarták a színpadról, mert akkora ostobaságokat hordott össze. Erről van szó : 2009. II. 1. Miskolc
http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_02_01_tuntetes-a-rendorkapitany...

Előtte 2008. decemberével a Hősök terén a haszid zsidókkal hamukázott az idétlen.

#4

A motorosok nagyképűek, ebbe az is bejátszik hogy motoros jogosítványt nagyon nehéz szerezni, legalábbis az elmúlt 20 évben nagyon megnehezítették a megszerzését. Akinek van "B" kategóriája azaz vezethet autót, annak miért kell letennie újra a kresz-t ha motorra "A" is akar jogsit szerezni? Elég lenne szerintem csak gyakorlati tanfolyamot és vizsgát (város+rutin) letenni a "B" kategóriásoknak. Egyébként lehet hogy a 70-es években így működött, mert apám egyszer már lerakta a kreszt kocsira, és akkor csak gyakorlati vizsgát kértek tőle nagymotorra.

#5

Ha valaki 2010-ben - nemzeti radikális létére - a zsideszre szavazott, az szégyen. De ha 2014-ben is ezt teszi, az már vagy idiotizmusra vagy aljasságra utal. Vona nekem sem a kedvencem (ügyesen szétverte a Gárdát, ami a radikális mozgalmak talán legfontosabbika), de a likudista, zsinagógába járó, Soros-pénzen nevelt, KISZ-titkárból kivedlett, a cionista érdekeket maradéktalanul kiszolgáló Orbán nevű bábhoz akkor sem lehet hasonlítani. Érdekes, hogy míg a maszopot meg a Demagóg Komcsikat elítéli, teljesen elfogadhatónak tartja az ugyanebből a körből származó ultraliberális társaikat. Régen csodálkoztam, hogy lehet saját műsoruk az Echo TV-n, de most már kezdem érteni...

#7

Milyen gój az, aki egy zsidókkal teletömött pártra szavaz?

#8

[HUN]Salvaje

Hihetetlen látni, hogy a vak hit és elkötelezettség milyen szemellenző tud lenni. Rosszabb, mint egy átlag MSZP-szavazó.

#9

Szerintem lassan előkerült a Mészáros család tetovált nagymamája is...
Ez az ember idióta...
Tipikusan az az eset, hogy közénk fogadunk egy jöttmentet, és szépen kiderül, hogy valójában csak azért jött, hogy bemocskolja azt miért küzdünk...

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

Éjfél

0:00–0:15
A Himnusz, az Ősi Himnusz, a Székely Himnusz, a Hiszekegy és a Szózat hallható, amikor éjfélt üt az óra.
(Éjféli blokk)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Radics Béla emlékóra (ismétlés)

2:00–3:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!