Saját kollégái fogták el a készenlétis macsétást - fotók az áldozatról

A Farkas István nevű rendőrállat (bal oldalon)A Farkas István nevű rendőrállat (bal oldalon)

Egy gödöllői szórakozóhelyen kipattant vitát bozótvágóval és viperával próbált lerendezni a Készenléti Rendőrség egyik tagja, majd elmenekült a helyszínről.

Elfogták

Vasárnap reggel fél 7-kor a Készenléti Rendőrség elfogta azt 32 éves gödöllői készenléti rendőrt, aki szerdára virradó éjjel megkéselt és viperával összevert egy férfit egy gödöllői szórakozóhelyen – olvasható a rendőrség honlapján. A férfit ezután azonnali hatállyal elbocsátották a rendőrségtől – írja a police.hu.

A férfit korábban a gödöllői lakásán, ismerősei, barátai körében, és mindenhol keresték, ahol elvileg lehetne. A kereséskor helikoptert és kutyákat is bevetettek.

A Készenléti Rendőrség közleményben határolódott el a Gödöllőn késelő rendőrtől. „Köszönjük, hogy Magyarország polgárai nem egy felelőtlen ember megmagyarázhatatlan tette alapján ítélik meg szervezetünket” – írták a közlemény végén, pedig tudhatnák: a jogos tüntetések szétverése miatt közutálat tárgyai lettek. Íme:

Szerda reggel óta a szórakozóhelyen tartózkodók közül sok tanút meghallgattak, és a sértettet is kikérdezték.

A nyomozók abban bíztak, hogy a támadó hamarosan előkerül, mert szeptember 25-én jár le a szabadsága, és akkor jelentkeznie kellene a munkahelyén.

A férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsítják.

Az áldozatról - fradimob.hu cikke:
Nem is olyan régen megöltek Pécsen egy fiatal lányt. Hála a gyors munkának, hamar meglett az elkövető! Miért? Mert a rendőrséghez közel álló személy volt az akit megöltek. A Kozma ügyet is gyorsan felgöngyölítették! Miért? Mert egy neves sportolóról volt szó! Igaz itt a titkos szolgálat is besegített! Milyen furcsa a rendőrség gyorsasága? Vagy még sem?

A választ hamar megtudjuk! Elég ha saját magunk leszünk sértettek!

Miért is említem ezt a párhuzamot?

Talán csak azért mert a minap egy társunkat akart MEGÖLNI egy szolgálaton kívüli rendőr! Miért írom nagy betűvel azt, hogy megölni? Most mindenki felteszi saját magában ezt a kérdést. Hisz a médiában (TV, újság, internet) mindenhol azt mondták, hogy nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett Csoma úr!

Miért közli ezt a sajtó? Mert az ügyészség ezt mondja! Miért?

Erre hamar megkapjuk a választ:

Mai nap kora délelőtt találkoztam Csomával, és együtt mentünk a baleseti sebészetre, kötözésre. A kocsiban elmondta az egész esemény sorozatot. Ezt nem kell leírnom hisz már egyszer megírtuk itt (Készenléti rendőr támadt a szurkolótársunkra)! Majd azt is elmondta, hogy az a srác akivel ott volt a szórakozóhelyen már tett vallomást, ahol szintén az előző cikkben leírtakat erősítette meg.

Akkor, hogy is lehet az, hogy az ügyészség mégis azt állítja, hogy Csomával keveredett szóváltásba az örült, illetve, hogy miért csak 8 napon belüli sérüléseket szenvedett?

Elég egyszerű, mikor a mentők bevitték a kórházba Csomát, a rendőrség hamar megérkezett. Mondhatnánk milyen gyorsak! Pedig csak a társukat akarj(t)ák védeni (még akkor is). Miért? Mert az akkor készült kórházi jelentést gyorsan elvitték (erre sajnos írásos bizonyíték még nincs, de szerzünk) és abban azt íratták le, hogy 8 napon belül gyógyuló sérülést szerzett az áldozat. Most, mikor már kezdett tisztán látni Csoma, és beszélt a barátjával, aki elmondta, hogy a jelentésben az előbbi írás állt! Ekkor merült fel a gyanú, hogy miért is akarják a 8 napon belüli sérülést erőltetni!

Mert védeni kell a mundér becsületét! Miért és meddig kell védeni a mundér becsületét???

Csak azért, hogy mindenki tisztán lásson. A médiában és az ügyészségen is azt hangoztatják, hogy 8 napon belüli sérüléseket szenvedett a társunk. Miért jó ez? Mert így nem emberölési kísérlet miatt, hanem csak súlyos testi sértés esetleg (mint ahogy a helyzet mutatja) könnyű testi sértés miatt kell felelnie az elkövetőnek!

A kérdés az, hogyan lehetséges könnyű esetleg súlyos testi sértésnek venni egy olyan brutális támadást amit az elkövető tett. A fényképeken és az orvosi jelentésben is tisztán látszik. Az elkövető megakarta ölni a sértettet! Hisz minek írna olyat az orvos, hogy a koponyáig felvágta a fejét a sértettnek!

Kérdezzük már meg a tisztelt rendőröktől és ügyészektől, hogy mikor kell emberölési kísérletről beszélni? Majd akkor ha úgy vág az elkövető a machete-vel, hogy a fejünk elválik a testünktől! De az meg már emberölés!

Érdekes, hogy mindig egy tragédia kell az új látásmódhoz. Emlékszünk 2006. aug. 20-ra? Hányan haltak meg a hivatalos szervek töketlenkedése miatt? Aztán érdekes módon azóta a legkisebb szellőre is piros vagy narancs riasztást adnak ki! De ehhez 5 embernek kellet meghalni és 300 embernek megsérülni. Most is meg kellet volna halni egy embernek ahhoz, hogy az illetékesek figyeljenek?

A lényeg a sértett társunk most minimum egy hónapig nem is láthatja a saját fiát! Elköltözött a szüleihez, hogy ott nyugodtan tudjon pihenni. A saját szavaival élve, nem akarja, hogy a fia rettegjen a felismerhetetlenségig megvert, és agyon vagdosott apjától!

Ezeket a napokat, HETEKET illetve hónapokat ki fogja kárpótolni?

Egy biztos a tettesnek bűnhődni kell! A kérdés az, mennyit ér egy magyar ember élete az illetékes ELVTÁRSAKNAK?

Egy példa az emberölési kísérletre: Ha ezt egy szurkoló csinálja akkor az bizony emberölési kísérlet, mert ugye egy az élet kioltására alkalmas eszközzel támadt, okozott testi sértést. A vagdalkázos során a puszta szerencse miatt nem lett halál.

Összefoglalva az ügyészeknek: Egy egyetemi klubba bement egy rendőr (aki amúgy karate bajnok) összeveszett valakivel. Hazament fegyverért, azaz tudatosan készült arra, hogy akár egy életet is kioltson! Még az sem zavarta, hogy a helységben ipari kamera van!!! Vajon ez a rendőr miként viselkedik egy mérkőzésen, a stadion melletti sötét kis utcában? Ahol eltakart arccal, sokszor szám nélkül, csordában a kollégáival, tudva, hogy bármit megtehet?

Facebookon üzent 2.7 millió embernek
Az alábbi bejegyzés a készenlétis Faraks István Facebook oldaláról származik. Az egyedi helyesírással írt üzenetben annak a 2.7 millió emebrnek a halálát kívánja Farkas, aki a Fideszre szavazott. Azzal még nekünk sem lenne bajunk, ha a "jellemtelen" és "lehúzó" jelzőket használja a fideszesekre, hiszen az még belefér a szabad véleménynyilvánításba (ráadásul egyet is értünk), de azért egy kicsit durva így nyilatkozni a szavazókról...

Előzmények
A Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja, Farkas István (szül. 1982. szeptember 23., FB-adatlap itt) a gyanúsítottja annak a késelésnek, amely szerdára virradó éjjel történt egy gödöllői szórakozóhelyen, az elkövetőt keresik – mondta Szende Gyula, a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetője szerdán. A rendőrként dolgozó férfi egy baráti társasággal szórakozott egy szórakozóhelyen, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával.

A vitát követően a rendőr elhagyta a helyiséget, ám később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott – tette hozzá a nyomozó ügyészség vezetője. A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a bűncselekmény gyanúsítottját – közölte Szende Gyula.

Információink szerint egyik felettese igen hamar megjelent a helyszínen, és a kiérkező kollégáinak "segített" megítélni az ügy súlyát.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője a történtekre, illetve a nyomozás állására vonatkozó kérdésekre válaszul azt mondta, hogy az ügyben az eljárást lefolytató Pestvidéki Nyomozó Ügyészség az illetékes. Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy a szórakozóhely a helyi egyetem közelében található kocsma, a késelő rendőr pedig gödöllői lakos.

Frissítés: Az ultrasliberi.hu telefonon utolérte az áldozatot

Elmondta, hogy az éjszaka során a társaságukhoz tartozó egyik srácba kötött bele a gyanúsított. Ők ezt kint a szórakozóhely előtt megbeszélték. Itt nem történt semmilyen atrocitás, csak szóváltás. Majd a későbbi sértett társa visszament a szórakozóhelyre, a gyanúsított meg távozott! A szóváltást követően kb. 1-1,5 óra múlva visszatért a gyanúsított. Ekkor már felfegyverkezve érkezett, és nekitámadt a sértettnek, akit vélhetően összekevert a már korábban összeszólalkozott társával. A szurkolótársunk összeesett, de a földön tovább rugdosta az őrült támadó. Mikor a sértett magához tért és felnézett már csak azt látta, hogy macsétával vág felé. Így csak annyit tudott tenni, hogy összehúzta magát annyira, amennyire csak tudta, hogy minél kisebb felületen érje őt a támadás. A fején a koponyáig hatolt a penge. A testén több mély vágás is van, amelyeket több öltéssel varrtak össze. A testébe csöveket raktak, hogy a sebében keletkező váladék távozni tudjon.

Újabb frissítés : Elkapták az elkövetőt

A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint a Készenléti Rendőrség munkatársai elfogták a 32 éves gödöllői Farkas Istvánt, a főtörzsőrmestert életveszélyt okozó testi sértés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt kerestek.

(MTI, utrasliberi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Comments

#1

Jelenleg úgy néz ki a dolog,hogy amit írt arra van a legnagyobb esély,ez a demokrácia.
Sajnos akik másra szavaztak illetve akik egyéb megfontolásból nem szavaztak,azoknak is erre van a legnagyobb esélyük.

#2

...és ezek a rendőrök "vigyáznak" ránk???

#3

...és ezek a rendőrök "vigyáznak" ránk???

#4

Ki ez? Jason Statham? Puzzled

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

15:00–17:30
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Hegylakók

17:30–18:30

<<<Zene>>>

18:30–21:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!