A kommunista gyilkosok házánál rendez tüntetést a Jobbik

A tüntetés plakátjaA tüntetés plakátja

A képükbe kiálthatjuk: gyilkosok vagytok, mert öltetek, hidegvérrel és előre megfontoltan, magyarellenesek vagytok, mert véreinket gyilkoltátok, hazaárulók vagytok, mert kiszolgáltátok a megszálló szovjeteket és az odvaikból újra előbújt zsidó mészárosokat, aljasok vagytok, mert a szabadságunkért, a világ legnemesebb eszméjéért küzdő honfitársaitokat küldtétek bitóra, és gyáva, szar senkiháziak vagyok, mert ártatlan gyerekeket és fiatalokat mészároltatok, legjobbjainkat végeztétek ki, hogy ne legyen, aki eltakarítsa undorító rendszereteket.

Nemzetünk legújabb kori történelmének egyik legnagyobb frusztrációja és egyben legkártékonyabb jelensége, hogy a második judeobolsevik vérengzés a mai napig büntetlenül maradt (és az elsőt is befejezték, mielőtt még igazán elkezdődött volna - ezért nyílt lehetőség a másodikra). Eljött a "rendszerváltás" (2010-ben állítólag másodszor is), eltelt 22 év, és nem történt semmi. A volt kommunisták egy része ugyanúgy a helyén van, a volt ügynökök most már az üzleti életben kamatoztatják kapcsolatrendszerüket (neveik titokban tartására féltve ügyel a "forradalmár" kormány), Béla bácsi és Józsi bácsi pedig (nem egy elvtársához hasonlóan) ugyanolyan mélységes lelki nyugalommal és elégedettséggel üldögél a rózsadombi villájában, mintha Kádár elvtárs még mindig ott kanalazná a grízes tésztát a piros lábaskájából a hokedlin. Csak olyankor tűnik fel nekik, hogy elvtársuk már feldobta a talpát, amikor Kádár-szoboravatásra hívják őket.

De amúgy nem izgulnak, hiszen, míg Tóth Ilonka és Mansfeld Péter teste már rég az enyészeté, ők még mindig itt vannak, háborítatlanul várják a több százezres nyugdíjt, elmennek felavatni Kádár János szobrát, hálával gondolnak arra, aki a fasiszta magyarok pénzéből mosatja Horn Gyuszi seggét évek óta a VIP-részlegen (még karácsonyi üdvözlőlapot is küld neki), s közben, meleg őszi délutánokon elmerengnek azon, hogy milyen különös az élet. Ők két kézzel szórták a halált még azért is, mert valaki meghallgatta "rossz időben, rossz helyen" a Nemzeti dalt, s keményen megbüntettek mindenkit, aki még csak rokonszenvezett is az előző rendszerrel - most meg 22 éve itt van ez a még újabb rendszer, mely szavakban elítéli ugyan az előzőt, de a gyakorlatban semmit nem tesz még azok ellen sem, akiknek kezéhez vér tapad, sőt olyan jólétet biztosít nekik, hogy azt a saját pártjuk sem tehetné különbül.
Különös, mormogja Béla bácsi egy-egy ilyen merengős délutánon, majd kiüríti poharát, s már máson is jár az esze. Fölösleges több időt szentelni a témának, hiszen a minap is mondták, amikor a sajtó kedvéért bevitték egy órácskára a rendőrségre, hogy nem kell semmitől tartania, hiszen a Viktor még a Horn elvtársat is mennyire tiszteli...
És így telnek-múlnak a napok, mígnem Béla bácsiért és Gyuri bácsiért egyszer csak eljön Kharón - s innentől a többi már nem a mi dolgunk.

De az igenis a mi dolgunk, a mi bűnünk, hogy így telhetett el az elmúlt 22 év. Azért nem a "vezetőinké", mert ők nem adnak mást, csak mi lényegük, mi viszont süketen és vakon vártuk a sült galambot, nem téve semmit.
Az a 22 év már a múlté. Naivak voltunk, restek voltunk, gyávák voltunk, nem hittünk egymásban és magunkban. De mára már kinyílt sokunk szeme. És a jövő bizony a mi felelősségünk.

Nemcsak az a mi felelősségünk, hogy ugyanazok a hitvány hazaárulók kerülnek-e ismét hatalomra, akiknek a fenti állapotokat köszönhetjük, hanem az is, hogy valóban úgy mehet-e "Béla bácsi" és "Gyuri bácsi" a pokolba, hogy még csak a pofájukba se vágta senki, hogy soha el nem évülő és meg nem bocsátható bűnt követtek el a magyarság ellen, annak talán legszebb szabadságharca ellen és legszentebb eszménye ellen.

Akinek lehetősége lenne rá, mégsem használja ki a lehetőséget, és nem adja át nekik az általuk megölt hősök utolsó üzenetét, az többé ne nevezze magát hazafinak, az többé ne követeljen igazi rendszerváltást a kocsmában, és ne szidja az elmúlt 22 évet egy üveg bor után - de az azt megelőző 45-öt sem, ha annyira sem képes, hogy kiálljon a még élő bűnösei megbüntetése mellett.

És főleg ne fotelforradalmárkodjon facebookos hozzászólásokban. Nálunk legalábbis biztosan nem fogja ezt tenni egy héten keresztül, ha nem gyűlünk össze jövő pénteken az abszolút minimális ezres létszámban.
Szerkesztőségünk ugyanis úgy döntött, ha népes olvasótáborunk egy része passzivitásának is "köszönhetően" azt az üzenetet fogja közvetíteni ez a tüntetés a Kárpát-hazába és a nagyvilágba, s azt fogja beíratni a történelemkönyvekbe, hogy a nemzet még 22 évvel a kommunizmus állítólagos bukása után sem akar igazságtételt, legitimálva ezzel az eddigi semmittevést, akkor az a minimum, hogy egy hétre felfüggesztjük a fórumos szájtépés lehetőségét.

Elnézést és megértést kérünk azoktól, akik nem minden hozzászólásban folyamatos tüntetéseket, tettek mezejére lépést és hasonlókat követelnek, és sosem elég jó meg elég kemény nekik az, amit bármelyik nemzeti erő tesz, de amikor mozdulni kellene, épp nincs kedvük, vagy esik az eső, továbbá elnézést kérünk azoktól, akik eljönnek, és azoktól, akik eljönnének, de valamilyen okból nem tehetik (messze laknak, betegek stb. - rájuk való tekintettel szabtuk meg csak egy hétben az esetleges hozzászólási lehetőség-felfüggesztést), de úgy érezzük, egy ilyen fontos eseménynél az eddigiek mellett valamilyen rendhagyó "biztatást" is be kell vetnünk, mely főleg az említett embertípust célozza.

A kurucos rövidség kereteit már így is túlléptük, érveinket kifejtettük, arra kérjük tehát olvasóinkat, ne hozzunk szégyent '56-os hőseinkre és a saját nemzetünkre, mutassuk meg, ha késéssel is, de annál hangosabban: igazságot és elszámoltatást akarunk, mutassuk meg '56 és 2006 után újra: elegünk van a kommunistákból, elegünk van a magyarellenességből, ez a mi magyar hazánk, és nem tűrjük a további bemocskolását!

A tudnivalók:

A vonulásos tüntetés 17:30-kor kezdődik Mátsik György háza előtt (Naphegy u. 21., gyalog megközelíthető a 18-as villamos Krisztina téri megállójából).

A szervezők szerint másfél órás vonulás várható a két gyilkos háza között. Aki csak félúton csatlakozna, annak a Margit híd budai hídfőjének közelében lévő csatlakozási pontot javasolják a Margit körút – Török utca sarkánál. Aki a két gyilkos háza közti utat gyalog nem tudja teljesíteni, azok tömegközlekedéssel is mehetnek (a jobbikos rendezők ebben is segítségükre lesznek): 5-ös busszal a Pasaréti térre, onnan Biszku házáig a 29-es busz visz.


Biszku Béla és Mátsik György otthona nagyobb térképen való megjelenítése

Korábban írtuk:

Vonulásos tüntetést rendez a Jobbik Biszku Béla házához jövő pénteken - jelentette be a párt alelnöke kedden a háborús bűnös volt belügyminiszter budapesti, II. kerületi háza előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Novák Előd elmondta, a rendőrségen már bejelentett demonstráció Mátsik György - a Mansfeld Péterre is halálos ítéletet kérő - volt ügyész I. kerületi házától indul és Biszku Béla házánál ér majd véget. Novák közölte, hogy a tüntetést az elszámoltatásért és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáért szervezik, s arra hívnak mindenkit, hogy nézzenek a gyilkosok szemébe.

Az országgyűlési képviselő szerint minden eddigi kormánypárt felelős az elszámoltatás elmaradásáért, és azért is, hogy a volt kommunista vezetőket ma is több százezres nyugdíjakkal jutalmazzák, és ma is szabadlábon, boldogan élnek. Novák Előd úgy látja, Biszku Bélának és Mátsik Györgynek a "hatóságok időhúzása miatt", a feljelentések ellenére sem kell félniük a jogerős ítélettől, ezért bíznak abban, hogy a demonstrációval meg tudják gyorsítani a velük szemben indított eljárást.

Az alelnök szerint a rendszerváltás mulasztását érdemben ugyan sok tekintetben már nem lehet pótolni, de legalább a még élő felelősökkel szemben meg kell hozni az ítéleteket. Hozzátette, véleménye szerint addig is indokolt lehet az előzetes letartóztatásuk. Elmondta, hogy Biszku Bélán kívül tudomása szerint ma is több ezer volt kommunista vezető, ügynök, tartótiszt vagy magas szintű állami, katonai vezető kap akár több százezer forintos nyugdíjat, ami éves szinten több milliárd forintos kiadást jelent.

Erre utalva emlékeztetett arra, hogy a Jobbik - lengyel minta alapján - már 2010 júliusában benyújtotta az Országgyűlésnek az erre vonatkozó nyugdíjtörvény-módosító javaslatát, amely alapján e magas nyugdíjak elvonhatók lennének a kommunista vezetőktől. Közölte, szeretnék, ha a javaslat a parlament napirendjére kerülhetne, de legutóbb épp a hétfői napon szavazta le az Országgyűlés még a tárgyalását is.

Novák Előd a sajtótájékoztató után többször is becsengetett a név nélküli kaputelefonon, ám hívására senki nem válaszolt.

A bíróság szeptember 10-én rendelte el Biszku Béla lakhelyelhagyási tilalmát, azaz Budapesten belül bárhova mehet a vén gazember. A volt politikust az 1956-os forradalmat követő két sortűzzel összefüggésben több emberen elkövetett, emberöléssel megvalósított háborús bűntettel gyanúsítják. Biszku Béla ugyanakkor azt hazudja, hogy 1956-ban semmiféle kapcsolata nem volt a karhatalommal, "se közvetve, se közvetlenül".

Novák Előd az országgyűlésben beszélt a tüntetésről, a fideszes államtitkár csak ködösített a válaszában


(Kuruc.info)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Az elmúlt évek ügyészi és bírói döntései arra mutatnak, hogy ezek a szervek ma is a kádárista, bolsevik szemetek irányítása alatt működnek. Fidesz nem Jobbik. Egy kormánypárt nem hadonászhat következmények nélkül. Hatalmas lehet a nemzetközi, cionista nyomás a bolsevik szemetek oldalán. Korhatár alkalmas ezeknek az ügyészeknek és bíróknak kitakarítása. Mindenki tudja miről van szó de amíg nem mondják ki addig nehezebb beléjük kötni.
Úgy vagyok az öreg ügyészekkel és bírókkal mint azokkal a diplomákkal és doktorátusokkal amiket a bolsevik diktatúra idején mocskos kommunisták osztogattak ki mocskos kommunistáknak és kölkeiknek érdemi teljesítmény nélkül.

#2

Tisztelt Pártoló, nem minden idős ügyész és bíró kádárista, vannak olyanok is, akik nem. A bolsevik ügyészeket és bírókat azért kellene kitakarítani, amit a rendszerváltás előtt csináltak, nem azért, mert idősek. Szerintem ha korhatárral célozzuk meg ezt a kérdést, akkor mellélövünk, jobb, ha a kommunista rendszerben tevékenykedő ügyészek, bírók számára szűnik meg a munkahely.

Az doktor, aki ledoktorált, furcsa módon az orvosok automatikus módon megkapják ezt a címet, de más szakmában dolgozók akkor lesznek doktorok, ha ledoktorálnak.

#3

Köszönöm. Igyekszek ott lenni!

#4

Kedves Pártoló!
A cikkben olvasható:
"Aki a két gyilkos háza közti utat gyalog nem tudja teljesíteni, azok tömegközlekedéssel is mehetnek (a jobbikos rendezők ebben is segítségükre lesznek): 5-ös busszal a Pasaréti térre, onnan Biszku házáig a 29-es busz visz"

#5

Még valami, mindegyik neve előtt ott a Dr. Ez nekem mókás mert Amerikába senki se tartja az ügyvédeket doktornak. Ismerek egy olyan amerikai–magyar ügyvédet akinek a névjegyén az angol oldalon „Berci Süketelő, ügyvéd”, a másik oldalon meg „Dr. Süketelő Berci” van.
Gondolom, hogy ez nem csak magyar hanem európai szokás, hogy az ügyvédek doktornak hiszik magukat Smiling

#6

Bámulattal követem a parlamenti közvetítést. Fidesz korhatárt akar a bíróknak és a vak is láthatja, hogy ezt azért akarják, hogy kitakarítsák a kádárista, bolsevik ügyészeket és bírókat.
A korhatár ellen vitatkozik az MSZP, LMP és a Jobbik. Csüre, Staudt és Gaugi-Nagy vitatkoznak, hogy a korhatár durva. Hogy lehet egyszerre tüntetni a bolsevik gyilkosok és azokat védelmező kádárista, bolsevik ügyészek és bírók ellen miközben a parlamentben pontosan ezeknek a kádárista, bolsevik ügyészek és bírók nyugdíjazása ellen vitatkoznak.
A jobb kéznem tudja mit csinál a bal kéz.

#7

Idáig rendben. A következő kérdés; onnan, hogy jutok el villamossal, busszal vagy metróval a másik gyilkos házához. A 3 kilométeres gyaloglás nekem nem megy.
Másik lehetőség, hogy Mátsik lakásától hazamegyek de az mintha kevesebb mint félmegoldás lenne.

#8

A Déli pu.-tól megy a 18-as villamos,két megálló a Krisztina térig,onnan gyalog pár perc a Mátsik lakás,de ott már lesznek mások is.

#9

A Gárda megemlékezéshez azért kellet annyit gyalogolni mert a mocskos zsidesz nem járatta a metrót a Hősök teréig. Egy kis csoporthoz csatlakoztam. Volt köztük egy 92 éves Horthy katonája aki úgy tudott gyalogolni mint egy fiatal ember.
Nem vagyunk egyformák Smiling

#10

Köszönöm Apolo! Ezt én is megtaláltam a kurucon. Szerinted, hová menne egy olyan aki csak egy mocskos gyilkos lakásához tud menni? A metró, villamos és busz járatok akkor is kellenének a Déli pályaudvartól.
A Gárda megemlékezéshez rengeteget gyalogoltam. Ez nekem egy kicsit sok.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

10:00–12:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Dél

12:00–12:15

NépZene füleinknek

12:15–13:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!