"Feri, ne hagyd abba egy hét után" (videóval)

Kategóriák:

A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc egyhetes Parlament előtti éhségsztrájkja álságos és képmutató - hangzott el a Jobbik ételosztásán, amelyet szintén a Kossuth téren tartottak.

Farkas Gergely, a párt országgyűlési képviselője elmondta: a csütörtöki akcióban 160 adagnyi meleg ételt osztanak szét a valóban rászoruló embereknek a Demokratikus Koalíció (DK) akciójának szomszédságában.

A jobbikos politikus szerint azért álságos és képmutató Gyurcsány Ferenc akciója, mert miniszterelnökként ő volt az egyik okozója annak, hogy manapság rengeteg ember nemcsak egy hétig, hanem hétről hétre éhezik, másrészt pedig a DK elnöke elsőként állapodna meg a Nemzetközi Valutalappal (IMF), amely megállapodás további megszorításokhoz, így sok ember szociális helyzetének romlásához vezetne.

Lengyel Gábor, az ételosztást szervező Jobbik Ifjúsági Tagozat (IT) egyik vezetője úgy fogalmazott: a szabad választásokért éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferenc személyében olyan ember aggódik a demokráciáért, aki 2006-ban emberek szemét lövette ki és a választásokat hazugsággal nyerte meg. Hozzátette: szóbeszédek szerint többen látták Gyurcsány Ferencet éhségsztrájkja alatt étkezni, ezért azt javasolják a DK elnökének, hogy az akcióból hátralévő időt közjegyző jelenlétében folytassa le.

Farkas Gergely és Lengyel Gábor sajtótájékoztatója alatt a Jobbik IT tagjai transzparenseket tartottak a kezükben, egyebek között "Feri, alattad egy egész ország éhezett", "Feri, ne hagyd abba egy hét után", illetve "Feri, jól csinálod: nem dolgozol, nem is eszel" feliratokkal.

Gyurcsány Ferenc Molnár Csabával, Niedermüller Péter alelnökkel és Kolber Istvánnal, a párt országgyűlési képviselőjével közösen vasárnap este kezdett éhségsztrájkba Hét nap a szabad választásokért címmel a Kossuth téren. A politikusok a Kossuth Lajos szobor előtti téren felállított sátrakban laknak.

(MTI)

Comments

#1

Magyarázzátok meg nekem, hogy lehetett egy ilyen szemét ember hazánk vezetője.

#2

Sejtettem hogy ebben is hazudik és dugiban nassolgat. De mit csináljanak azok az emberek, akiknek az ő dilettáns politikájának köszönhetően még dugiban sincs nassolnivalójuk?

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

22:00–0:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Éjfél

0:00–0:15

<<<Zene>>>

0:15–2:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!