Jobbikos képviselőhöz fordultak a turai cigányok

Varga Géza Turán élő jobbikos országgyűlési képviselő közlése szerint hozzá fordult levélben több mint száz - többségében cigány származású - turai lakos a múlt heti rendőrbántalmazás miatt, azt kérve, segítse abbéli törekvésüket, hogy "kivessék maguk közül a bűnöző családokat".

Mint ismeretes, szeptember 5-én szolgálaton kívüli rendőrre támadtak többen a Pest megyei Turán. A rendőr egy lopással gyanúsítható férfival került szóváltásba, a vita helyszínére egy 5-6 fős cigány csoport verődött össze, akik megtámadták a rendőrt. A rendőr segítséget kért a gödöllői kollégáitól, akik 3 főt, köztük a kérdőre vont férfit előállították.

A támadás során a szolgálaton kívüli rendőr nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A turai cigányok is szeretnék kivetni maguk közül azokat a bűnöző családokat, akik az ő életüket is megkeserítik, ugyanakkor arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a belügyminiszternek lett volna tennivalója, meg tudta volna akadályozni a rendőrverést. A turai polgármester a történtek óta kijelentéseiben összemossa a turai cigányság értelmiségi, dolgozó rétegét a problémás családokkal.

A turai cigányok felkeresték a jobbikos képviselőt és több száz cigány aláírásával megerősített levelet nyújtottak át neki. Átadták ugyanakkor azokat a dokumentumokat is, amely azt bizonyítják, hogy a turai cigányság nagy része az elmúlt években számtalan kísérletet tett arra, hogy feljelentéseikkel, bejelentéseikkel a bűnöző családokat megpróbálják kiemeltetni maguk közül. A szóban forgó bűnöző cigány családok kábítószer terjesztésével, lopásokkal ugyanúgy sújtják a tisztességes cigányokat is.

Az évek során összegyűjtött dokumentumaikban ott van az is, hogy a helyi polgárőrségbe is próbáltak belépni, ám azt a választ kapták, hogy "nem bízzuk kecskére a káposztát".

A cigányok a jog pártján állnak, egyetértenek a Jobbik azon törekvésével, mely szerint a cigány származású bűnözőket is ki kell emelni a társadalomból.

A cigányság dolgozó, tisztességes rétege felismerte, hogy nem helyes, ha a bűnöző életvitelt folytató csoportok miatt a cigányság egésze lesz elítélve, s tenni is szeretnének ez ellen.

A Jobbik tehát igyekszik lemosni magáról az akarata ellenére rányomott rasszista bélyeget, hiszen a párt a cigány származású bűnözők felelősségre vonását szeretné, csakúgy, mint a cigányság tisztességes része - tette hozzá Varga Géza.

(Barikád)

Ajánlat : Küldjön virágot, ajándékot a SzivNet Virágküldővel , mellyel rádiónkat is támogatja (X)

Comments

#1

Nagyon helyes, hogy a cigányok is ki akarják emelni maguk közül a bűnözőket. Soha nem a cigányok csendes, békés, munkavállaló tagjaival volt a gond, hanem azokkal, akik bűnöztek és ezen személyek többsége cigány. Mondjanak nemet a cigányok a cigánybűnözésre, akkor talán van még esély arra, hogy a magyarok és a cigányok békésen együtt tudjanak élni.

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

10:00–12:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Dél

12:00–12:15

NépZene füleinknek

12:15–13:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!