Ozora: beperli a fesztivált az önkormányzat

Nem találja a rendőrség azt a jegyzőt, aki engedélyezte a drogügyek miatt botrányba fulladt O.Z.O.R.A. fesztivál megrendezését. A hatóság csütörtökön 500 fővel csapott le az évek óta megrendezett „pszichedelikus fesztiválra", ahol a sátrak, lakókocsik között valóságos „drogfalura" bukkantak.

A rendőrök több mint 50 embert állítottak elő, de a fesztivált jogkör hiányában nem állt módjukban bezáratni: ezt csak Gerzsei Jánosné, Igar község jegyzője tehetné meg. – A jegyzőt napok óta próbálja elérni a rendőrség, egyelőre eredménytelenül – mondta Garamvölgyi László rendőrségi szóvivő.

Tegnap három férfit és egy nőt előzetes letartóztatásba helyeztek, miután lakókocsijukban csaknem kétkilónyi drog mellett terjesztéshez használatos mérleget is találtak. Az országos rendőrfőkapitány pénteken indoklás nélkül visszavonta a területileg illetékes sárbogárdi rendőrfőkapitány megbízatását.
Ozora községe jogtalan névhasználat miatt perre készül a szervezők ellen. – A kétes drogügyletek bicskanyitogató módon tépázzák meg községünk hírnevét – mondta a Blikknek Schranz Istvánné polgármester.

(Barikád)

Comments

#1

"a fesztivált jogkör hiányában nem állt módjukban bezáratni"...

na ehhez pár szót:
akkor a police feliratúak azonnal bűnpártolást, kötelességszegést és téves jogalkalmazást követnek el, amiért a parancsnoktól az utolsó zsernyákig mindenki büntethető (lenne, ha még létezne az a sokat emlegetett jogrend kis hazánkban...)

az a bizonyos "jegyző" pedig jogilag felelős azért, amire engedélyt kiadta

ha ezt hanyagsága miatt nem ellenőrzi és tartatja be, akkor a jegyzői kinevezését is vissza lehet vonni (ha még létezne az a sokat emlegetett jogrend kis hazánkban...)

nos, az adófizetők ezért fizetik ezt a police csapatot, hogy nyilvánvaló bűncselekmények beigazolódása után is hagyják tovább dübörögni a drogfesztivált - GRATULÁLUNK!

"Az országos rendőrfőkapitány pénteken indoklás nélkül visszavonta a területileg illetékes sárbogárdi rendőrfőkapitány megbízatását." --> ez a legkevesebb, amit meg kellett lépnie a főmuftinak, ha nem ő akar repülni

"Mindent a hazáért, a hazát semmiért!"

a saját érdekemben is elolvastam és elfogadtam a a weboldal felhasználási feltételeit

Vekeri Fesztivál 2012!

On Air

<<<Zene>>>

3:00–7:00
Zene a tiszta magyar hangon.
(Zene)
Most hallható:

Következik Több mai műsor | Több heti műsor

Korabeli revíziós dalok órája

7:00–8:00

<<<Zene>>>

8:00–9:00

Programajánló

  Hozzászólások

  User login

  Poll

  Ön szerint komoly szervezet a Terrorelhárítási Központ?
  Igen, vérprofik
  10%
  Nem, dilettánsok
  74%
  Nem tudom
  16%
  Total votes: 172

  Szent Korona Rádió hírlevél

  Iratkozz fel hírlevelünkre!